Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Tak, nie chciałam brać zwolnienia bo nie wiedziałam czy sie uda a pytania potem jakby się nie udało by mnie dobiły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję serdecznie kruszynkiHej.
Dzisiaj o 10.35 przyszla.na swiat Lenka cc bo tak zaproponowali i sie zgodzilam.2900 i 51 cm moj kochany okruszek
Gloria super, najgorsze już za tobąWlasnie wyszlam z usg, wszystko ok maluch ma 55mm ( ciagle dwa dni mniej niz OM) a fika koziolki ze az milo ! Pierwszy raz widzialam jego ruchy! Nie chcial sie ulozyc po mysli lekarza ale to co najwazniejsze to widzielismy ;D o matko ale mi ulzylo
Wytrzymasz tylko się nie denerwuj, córcia zapewnia ci zajęcie więc szybko minieU mnie spokojnie, aż się boję. Oprócz bolu piersi żadnych objawów ciąży. W piątek zaczynam 6 tydzien. Dziewczyny tylko Wy wiecie jak bardzo się boję... Dziękuję Bogu, ze mam córkę i dzięki niej nie mam czasu zastanawiać się, ciągle myśleć!!
Jak mam wytrzymać do wizyty 21 marca?!?!
Zdrówka życzę dla całej rodzinkiU mnie skonczylo sie jednak na antybiotyku. Tez mam zapalenie oskrzeli. Moja mama zapalenie pluc. Nikos troche lepiej. No i mojego męża zaczyna coś brać . Normalnie mamy szpital w domu :/
Strasznie ci współczuję, ja mam mdłości i brak sił ale na szczęście nie wymiotuję, trzymam kciuki aby ten mocniejszy lek zadziałałGloria czasem tak czuję, że jeszcze chwila i będzie po mnie... A czemu tak jest? Nie mam pojęcia! W poprzedniej ciąży też wymiotowałam, ale tylko rano i tylko żółcią. Ale wtedy spałam 20 godzin na dobę i niczym nie musiałam się przejmować. Teraz jak by nie było ciągle muszę być w stanie gotowości. Moja babcia tak wymiotowała przez całe dwie ciąże. Mówiła, że jak szła rodzić, to miała samą skórę i kości i ten wielki brzuch, który wyglądał jak doklejony. W poprzedniej ciąży wszystko przeszło w 14 t.c. więc łudzę się, że tym razem będzie podobnie...
Przerzucam się dzisiaj na inny lek przeciwwymiotny. Gin mówi, że po tym na pewno mi przejdzie.
Hej, przykro mi.. Ja po zabiegu dostałam @ po 5-6 tygodniach. Mogłam sie starać tez od razu. Ale na razie jeszcze sie nie udało.Witam dziewczynki
Od niedawna goscilam na październikowych mamusiach jedak przytrafiła mi się przykra sytuacja i dziś jestem juz 2 dni po zabiegu 10 TC( poronienie chybione) czuje się dobrze jeszcze lekko krwawie zastanawiał się kiedy moglabym się stracac o kolejnego dzidziusia lekarz mówił ze.nie ma przeciwwskazań i ze 4 tyg mam potraktować jak polog potem czekać na miesiaczke a później daje mi zielone światło jeśli tylko psychicznie jestem gotowa mamnjuz dwoje zdrowych dzieci wiec ta stratę poptraktowalam jako przypadek i mam nadzieje ze.drugi raz nie bedenprzez to przechodzić powoedzcie mi dziewczynki jak to wyglądało u was kiedy po poronieniu i ewentualnym zabiegu dostalyscie pierwsza@ i zaczelyscie starania . pozdrawiam sedecznien