reklama
Zdrowka dla chlopakow!
Martusia kciuki za druga bete zeby ladnie przyrosla
Alza super,ze z maluszkiem wporzadku,serduszko pika i tak juz zostanie u mnie tez bylo od poczatku tydzien za male a teraz juz jest wyrownane co do dnia
Misia ja jestem 39tydzien,jutro 40zaczynam,jeee
Martusia kciuki za druga bete zeby ladnie przyrosla
Alza super,ze z maluszkiem wporzadku,serduszko pika i tak juz zostanie u mnie tez bylo od poczatku tydzien za male a teraz juz jest wyrownane co do dnia
Misia ja jestem 39tydzien,jutro 40zaczynam,jeee
Hej dziewczyny :-) A ja trochę przychorowałam ostatnio, razem z mężem czymś musieliśmy się podtruć, bo ba zmianę przytutaliśmy kibelek, do tego mega gorączka, aż nas teściu na IP zawiózł, dali po zastrzyku i leki i jakoś przeszło.
No a u mnie dziś akurat zaczął się nowy cykl, w piątek idę zrobić badania hormonów TSH,LH,prolaktyne i progesteron, a za tydzień w środę do gina, zaopatrzyłam się też w dokładniejszy termometr i cóż - będziemy działać ;-)
Dużo zdrówka dla Was i &&&& za staranka, donoszone ciąże i nudne ciąże :-)
No a u mnie dziś akurat zaczął się nowy cykl, w piątek idę zrobić badania hormonów TSH,LH,prolaktyne i progesteron, a za tydzień w środę do gina, zaopatrzyłam się też w dokładniejszy termometr i cóż - będziemy działać ;-)
Dużo zdrówka dla Was i &&&& za staranka, donoszone ciąże i nudne ciąże :-)
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Dziękuję dziewczyny za dobra słowa i kciuki!! Tak bym chciała być ciężarówka , choć gabarytowo to i ciąży nie potrzebuje żeby tak wyglądać
Alza niezle Cie załatwili... Kiedy wypis?
Baslan za wszystkie wyniki by poszło po Waszej myśli!!!
Angel mi moja pediatra zawsze mówiła, że ząbki to temp do 38. Powyżej to 39. Moja córeczka 17 marca kończy trzy latka a do tej pory mamy akcje z zębami- marudzenie, temperatura, biegunki i po tych wszystkich akcjach wyżyna się malutki kawałeczek ząbka..
Ona czyli wszystko się może zdarzyć!!! Przeoczyłam chyba jakiej płci jest Maluszek? Imie wybrane?
Alza niezle Cie załatwili... Kiedy wypis?
Baslan za wszystkie wyniki by poszło po Waszej myśli!!!
Angel mi moja pediatra zawsze mówiła, że ząbki to temp do 38. Powyżej to 39. Moja córeczka 17 marca kończy trzy latka a do tej pory mamy akcje z zębami- marudzenie, temperatura, biegunki i po tych wszystkich akcjach wyżyna się malutki kawałeczek ząbka..
Ona czyli wszystko się może zdarzyć!!! Przeoczyłam chyba jakiej płci jest Maluszek? Imie wybrane?
Nic nie mówcie o temperaturze... Dzisiaj się ścigałam z karetką, co by mi młodego na SOR nie zabrali... Zadzwonili z przedszkola, że młody ma gorączkę, to powiedziałam, że za pół godziny będę. Oni stwierdzili, że czekać nie mogą i po 3 minutach zadzwonili do mnie, że zadzwonili po pogotowie... Ehh... Mam nadzieję, że żaden mandat mi nie przyjdzie
martussia2203 Moja córeczka 21 marca kończy 5 lat ;-)
Nie zazdroszczę Wam tych zębów, bo wiem co przeżywałam z młodym... A próbowałyście Viburcol? U nas zadziałał tylko dwa pierwsze razy, ale może u Was będzie lepiej działał (Camilia nie działała wogóle)... A na rozpulchnione dziąsła pomagał TantumVerde.
martussia2203 Moja córeczka 21 marca kończy 5 lat ;-)
Nie zazdroszczę Wam tych zębów, bo wiem co przeżywałam z młodym... A próbowałyście Viburcol? U nas zadziałał tylko dwa pierwsze razy, ale może u Was będzie lepiej działał (Camilia nie działała wogóle)... A na rozpulchnione dziąsła pomagał TantumVerde.
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Witch a ja świętuje dzień po Twojej coreczce Tyle że mam 20 lat więcej
Laski tak mnie ciągnie podbrzusze z boku... Normalnie mi jest słabo- mam już od kilku dni zawroty głowy! Oby Maluszek się dobrze rozwijał o ile w ogóle we mnie zamieszkal!!
Laski tak mnie ciągnie podbrzusze z boku... Normalnie mi jest słabo- mam już od kilku dni zawroty głowy! Oby Maluszek się dobrze rozwijał o ile w ogóle we mnie zamieszkal!!
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Cześć dziewczyny,
Alza super, że z maluszkiem wszystko ok
Martussia super, czekam na kolejny wynik bety
Ja jestem po wizycie, ciąża potwierdzona - 5/6 tydz., do leków dołożył mi clexane, zrobiłam betę, w czwartek powtórka i 10 marca kolejna wizyta.
Strasznie boję się zastrzyków a co dopiero jak mam je robić sama, mam nadzieję, że dojdę do wprawy, dla fasolki wszystko
Alza super, że z maluszkiem wszystko ok
Martussia super, czekam na kolejny wynik bety
Ja jestem po wizycie, ciąża potwierdzona - 5/6 tydz., do leków dołożył mi clexane, zrobiłam betę, w czwartek powtórka i 10 marca kolejna wizyta.
Strasznie boję się zastrzyków a co dopiero jak mam je robić sama, mam nadzieję, że dojdę do wprawy, dla fasolki wszystko
Baslan po takich przygodach to cykl może być w cały świat. Dobrze, że szybko Wam przeszło.
Witch to niezłą miałaś spinkę W tych przedszkolach to trochę przesadzają... U nas w żłobku całą jesień i zimę dzieci chodziły z gilami do pasa. Olek co i rusz był przeziębiony. A teraz, jak ja jestem w szpitalu i potrzebujemy tego żłobka codziennie, to pani kręci nosem, bo Olek ma kaszel. A mówiłam, że kaszel ma astmatyczny, że badamy go regularnie i że nie jest chory.
Martusia mówią że wypis jutro ale z nimi to nic nie wiadomo...
Magdalena wygląda na to, że też będę miała clexane do końca... :/ Ale u mnie to nie ma szans, że się sama ukłuję.
Myślałam, że dzisiaj załatwimy konsultację i już będę wszystko wiedziała a tutaj nic, cisza... Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnieli...
Witch to niezłą miałaś spinkę W tych przedszkolach to trochę przesadzają... U nas w żłobku całą jesień i zimę dzieci chodziły z gilami do pasa. Olek co i rusz był przeziębiony. A teraz, jak ja jestem w szpitalu i potrzebujemy tego żłobka codziennie, to pani kręci nosem, bo Olek ma kaszel. A mówiłam, że kaszel ma astmatyczny, że badamy go regularnie i że nie jest chory.
Martusia mówią że wypis jutro ale z nimi to nic nie wiadomo...
Magdalena wygląda na to, że też będę miała clexane do końca... :/ Ale u mnie to nie ma szans, że się sama ukłuję.
Myślałam, że dzisiaj załatwimy konsultację i już będę wszystko wiedziała a tutaj nic, cisza... Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnieli...
reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Alza mnie dzisiaj pielęgniarka instruowała jak robić - ona zrobiła mi pierwszy zastrzyk od jutra mam robić sama
W ciąży z Olkiem też brałaś clexane?
W ciąży z Olkiem też brałaś clexane?