reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki Kobietki!
Pomału i tak tracę nadzieję, bo zaczyna mnie pobolewać brzuch i krzyż :( Wiem, ze jeśli w tym miesiącu nie ,,zaskoczę" to już moja glowa nie będzie działać prawidłowo, a seks nie będzie zabawa i przyjemnością tylko prokreacją :(

reklama
Hej.
Martusia nie trac nadziei:)

Ja juz bym chciala byc po,dzisiaj dopiero cos sie zaczelo dziac w jednej piersi,cos zaczyna z niej wyciekac,ale malutko.ale mysle ze wkoncu to dobry znak.

29ty minal wiec juz moge rodzic:)

Hej.
Dziewczyny mdlosci na koncowce to norma? Bo mnie cos jakos mdli od paru dni:( dziaij w "nocy" spalam 2godziny.od 4-6 meczyla mnie pierwszy raz zgaga,teraz spac nie moge i czuje sie zdechla,smialam sie.do.meza ze chyba zaraz bedzie wracal z pracy bo cos mnie brzuch tez dolem pobolewa,

ONA ja straszna zgage miałam właśnie krótko przed porodem :) Spać też nie mogłam bo wszystko mnie bolało (fakt ze w szpitalu i tak nie szło spać bo co dwie godziny chodziła położna na "brzuszki" - pomiar tetna).

Który to już u Ciebie tc ? bo niestety w tel. Nie widze :/

Alza mężczyźni niestety nie rozumieją wielu rzeczy. Tylko ich może coś bolec....nas nie ma prawa.
Widzisz...żebym mieszkała blisko Ciebie to z chęcią zajelabym się Olusiem :) Z Nikosiem napewno świetnie by się dogadali :)
Zdrówka dla Ciebie Kochana :* Oby wymioty minęły.

Nas niestety chorobsko dorwało. Mnie tylko boli gardlo i mam chrype ale Nikos od wczoraj goraczkuje, ma straszny kaszel i katar. W nocy co chwilę się budził bo ma problem z oddychaniem przez zapchany nos.
Maz wlasnie pojechal zarejestrowac Malego do lekarza. Mam nadzieję ze to tylko przeziębienie a nie jakaś grypa czy zapalenie oskrzeli.

Tfu tfu! Odpukać w niemalowane! Chyba dzisiaj wychodzę :) jeszcze badanie i usg (udało mi się wyprosić) i może, może... :) wczoraj dostałam lek p\wymiotny i albo on mnie jeszcze trzyma albo już mi lepiej. Mdli mnie ciągle, ale to nie to, co wcześniej. Oby już tak zostało i nie było gorzej...

Ona ja nie miałam mdłości ale coraz mniej jadłam, bo miałam coraz mniej miejsca na żołądek. Zgaga to norma. Kup sobie manti, można żreć bez ograniczeń. Mi dawał ulgę na chwilę. Pewnie dzidzia napiera Cię na żołądek i stąd te problemy.

MisiaMonisia dzięki :-* kochana jesteś! Kurujcie się, zdrowa mama to podstawa w domowym szpitalu. A Nikoś na pewno jest przeziębiony. Wizyta u lekarza wskazana. Do odciągania gili niezawodny jest aspirator podłączany do odkurzacza. Polecam! U nas jest od dawna i bardzo sobie chwalę. A z psikaczy to wszyscy polecają quixx ale Oluś tego bardzo nie lubi. U nas bardziej sprawdził się naso drill.

Ostatnia edycja:
Alza, to daj znac jak po usg :-)

Ona, no tak 29 minał, możesz startować rodzić!! Ale ja Ci zazdroszczę, oczywiście tak bardzo pozytywnie. Ja musze jeszcze czekać 18 tygodni.

Ona ja zgage miałam prawie przez całą ciążę także dla mnie to żadna nowość była :/

MisiaMonisia zdrówka dla Nikosia!!

Zrobiłam bete, więc wynik pewnie jakoś po 16 będzie. Dodatkowo mocz badanie ogólne i posiew bo zwariuje :( Proszę o kciuki za wynik bety a ciężarne o duuuzo fluidkow!

Martussia2003, trzymam kciuki i proszę fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Alza, suuuuuper!!!!! Gratulacje!!!!!! Najważniejsz, że serduszko pięknie pika! U mnie z kolei od samego poczatku ciąża była starsza o ponad tydzień, teraz mniej więcej się zrównało, 4 dni różnicy tylko :-)
Idziesz do domu? Który Ty masz dokładnie tydzień?

Do góry