reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ania i jak tam?
Angelstw u nas filmiki są typu Olusiowi przykleiła się pszenica preparowana do gila wyciekającego z nosa albo jak wyjada paproszki spod lodówki ;)

reklama
Haha alza obłędna jesteś :-D ale sie usmiałam z twojego posta az go mężowi przeczytałam to razem posmialismy sie ;-) u nas Jasiek tez ma faze od kilku tyg na okruszki i paproszki. Co znajdzje na ziemi ląduje w buzi, czasem jeszcze tak smiesznie paluszkiem przycisnie do ziemi zeby sie mu przykleiło :p

A to mały cwaniaczek :) Oluś jeszcze dużo tańczy i wywija dupką ;) a z tą pszenicą było tak, że nasypaliśmy mu do dużego szerokiego pudełka i wyjadał ją jak piesek ;) Rodzice też muszą mieć coś od życia ;) ostatnio rozsypał groszek ptysiowy i kazałam mu to odkurzyć. Najpierw wciągał bezpośrednio do rury, ale odkrył, że może groszek brać w paluszki i dopiero do odkurzacza. Nie wytrzymał napięcia i zaczął groszek pakować do buzi. Aż w końcu wpadł na pomysł, żeby groszki prosto z buzi wciągnąć odkurzaczem. I wciągnął sobie język :D

No ja po wizycie.
Jestem zawiedziona bo nie miałam usg ( kolejka do usg ciągła się przez cały korytarz i same starsze babcie ) zbadał mnie tylko. Powiedział ze wsZystko ok nie widzi żadnych nieprawidlowosci. L4 dalej mam. Przepraszał i powiedział ze mam się nie martwić ani stresować bo będzie dobrze. Następna wizyta za 3 tyg Ale nie wiem czy nie Pojde gdzieś prywatnie na to usg :) Z jedej strony to za 3 tygodnie będę widziała już wszystko.. A powiedzcie mi co to znaczy macica miękka ? Tak mi zapisał i nie wiem do końca czy dobrze czy zle...
Na poprawę humoru robię sobie ulubiony obiad, zjem i się poloze :)

Mysle ze pójdę w przyszłym tygodniu. Zobaczę gdzie tu niedaleko mnie jest usg i jak to cenowo wychodzi. Bo teraz mam generalny remont to i z kasa ciężko ale na to warto wydać :)zobaczymy. Jestem spokojniejsza na razie :)

aniaaa ja chyba tez poszlabym gdzies na usg do tego czasu. Dla świętego swojego spokoju :-) ale dobrze ze sie uspokoilas po wizycie :-)

reklama
Aniaa ja również bym nie wytrzymała i poszła na usg.

Alza, Angel moje dziecię nigdy nie bralo nic z podłogi do buzi :p Aż dziwne co? Szczególnie ze mieszkamy na wsi i codziennie na podłodze leżało setki much!!

U mnie trochę lepiej dzięki Bogu z sikaniem! Za to chyba się wyjaławiam tam na dole, bo zaczyna swedziec... Nosz Kuzwa jak nie urok to sraczka. Macie jakieś sposoby?? Probiotyk oczywiście biore!

Do testowania jeszcze 7 dni Ooo maaaamusiu!!!

Do góry