reklama
Haha alza obłędna jesteś ale sie usmiałam z twojego posta az go mężowi przeczytałam to razem posmialismy sie ;-) u nas Jasiek tez ma faze od kilku tyg na okruszki i paproszki. Co znajdzje na ziemi ląduje w buzi, czasem jeszcze tak smiesznie paluszkiem przycisnie do ziemi zeby sie mu przykleiło
A to mały cwaniaczek Oluś jeszcze dużo tańczy i wywija dupką a z tą pszenicą było tak, że nasypaliśmy mu do dużego szerokiego pudełka i wyjadał ją jak piesek Rodzice też muszą mieć coś od życia ostatnio rozsypał groszek ptysiowy i kazałam mu to odkurzyć. Najpierw wciągał bezpośrednio do rury, ale odkrył, że może groszek brać w paluszki i dopiero do odkurzacza. Nie wytrzymał napięcia i zaczął groszek pakować do buzi. Aż w końcu wpadł na pomysł, żeby groszki prosto z buzi wciągnąć odkurzaczem. I wciągnął sobie język
aanniiaa9205
Zaciekawiona BB
No ja po wizycie.
Jestem zawiedziona bo nie miałam usg ( kolejka do usg ciągła się przez cały korytarz i same starsze babcie ) zbadał mnie tylko. Powiedział ze wsZystko ok nie widzi żadnych nieprawidlowosci. L4 dalej mam. Przepraszał i powiedział ze mam się nie martwić ani stresować bo będzie dobrze. Następna wizyta za 3 tyg Ale nie wiem czy nie Pojde gdzieś prywatnie na to usg Z jedej strony to za 3 tygodnie będę widziała już wszystko.. A powiedzcie mi co to znaczy macica miękka ? Tak mi zapisał i nie wiem do końca czy dobrze czy zle...
Na poprawę humoru robię sobie ulubiony obiad, zjem i się poloze
Jestem zawiedziona bo nie miałam usg ( kolejka do usg ciągła się przez cały korytarz i same starsze babcie ) zbadał mnie tylko. Powiedział ze wsZystko ok nie widzi żadnych nieprawidlowosci. L4 dalej mam. Przepraszał i powiedział ze mam się nie martwić ani stresować bo będzie dobrze. Następna wizyta za 3 tyg Ale nie wiem czy nie Pojde gdzieś prywatnie na to usg Z jedej strony to za 3 tygodnie będę widziała już wszystko.. A powiedzcie mi co to znaczy macica miękka ? Tak mi zapisał i nie wiem do końca czy dobrze czy zle...
Na poprawę humoru robię sobie ulubiony obiad, zjem i się poloze
aanniiaa9205
Zaciekawiona BB
Mysle ze pójdę w przyszłym tygodniu. Zobaczę gdzie tu niedaleko mnie jest usg i jak to cenowo wychodzi. Bo teraz mam generalny remont to i z kasa ciężko ale na to warto wydać zobaczymy. Jestem spokojniejsza na razie
reklama
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Aniaa ja również bym nie wytrzymała i poszła na usg.
Alza, Angel moje dziecię nigdy nie bralo nic z podłogi do buzi Aż dziwne co? Szczególnie ze mieszkamy na wsi i codziennie na podłodze leżało setki much!!
U mnie trochę lepiej dzięki Bogu z sikaniem! Za to chyba się wyjaławiam tam na dole, bo zaczyna swedziec... Nosz Kuzwa jak nie urok to sraczka. Macie jakieś sposoby?? Probiotyk oczywiście biore!
Do testowania jeszcze 7 dni Ooo maaaamusiu!!!
Alza, Angel moje dziecię nigdy nie bralo nic z podłogi do buzi Aż dziwne co? Szczególnie ze mieszkamy na wsi i codziennie na podłodze leżało setki much!!
U mnie trochę lepiej dzięki Bogu z sikaniem! Za to chyba się wyjaławiam tam na dole, bo zaczyna swedziec... Nosz Kuzwa jak nie urok to sraczka. Macie jakieś sposoby?? Probiotyk oczywiście biore!
Do testowania jeszcze 7 dni Ooo maaaamusiu!!!