reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ania i jak tam?
Angelstw u nas filmiki są typu Olusiowi przykleiła się pszenica preparowana do gila wyciekającego z nosa albo jak wyjada paproszki spod lodówki ;)

reklama
Haha alza obłędna jesteś :-D ale sie usmiałam z twojego posta az go mężowi przeczytałam to razem posmialismy sie ;-) u nas Jasiek tez ma faze od kilku tyg na okruszki i paproszki. Co znajdzje na ziemi ląduje w buzi, czasem jeszcze tak smiesznie paluszkiem przycisnie do ziemi zeby sie mu przykleiło :p

A to mały cwaniaczek :) Oluś jeszcze dużo tańczy i wywija dupką ;) a z tą pszenicą było tak, że nasypaliśmy mu do dużego szerokiego pudełka i wyjadał ją jak piesek ;) Rodzice też muszą mieć coś od życia ;) ostatnio rozsypał groszek ptysiowy i kazałam mu to odkurzyć. Najpierw wciągał bezpośrednio do rury, ale odkrył, że może groszek brać w paluszki i dopiero do odkurzacza. Nie wytrzymał napięcia i zaczął groszek pakować do buzi. Aż w końcu wpadł na pomysł, żeby groszki prosto z buzi wciągnąć odkurzaczem. I wciągnął sobie język :D

No ja po wizycie.
Jestem zawiedziona bo nie miałam usg ( kolejka do usg ciągła się przez cały korytarz i same starsze babcie ) zbadał mnie tylko. Powiedział ze wsZystko ok nie widzi żadnych nieprawidlowosci. L4 dalej mam. Przepraszał i powiedział ze mam się nie martwić ani stresować bo będzie dobrze. Następna wizyta za 3 tyg Ale nie wiem czy nie Pojde gdzieś prywatnie na to usg :) Z jedej strony to za 3 tygodnie będę widziała już wszystko.. A powiedzcie mi co to znaczy macica miękka ? Tak mi zapisał i nie wiem do końca czy dobrze czy zle...
Na poprawę humoru robię sobie ulubiony obiad, zjem i się poloze :)

Mysle ze pójdę w przyszłym tygodniu. Zobaczę gdzie tu niedaleko mnie jest usg i jak to cenowo wychodzi. Bo teraz mam generalny remont to i z kasa ciężko ale na to warto wydać :)zobaczymy. Jestem spokojniejsza na razie :)

aniaaa ja chyba tez poszlabym gdzies na usg do tego czasu. Dla świętego swojego spokoju :-) ale dobrze ze sie uspokoilas po wizycie :-)

reklama
Aniaa ja również bym nie wytrzymała i poszła na usg.

Alza, Angel moje dziecię nigdy nie bralo nic z podłogi do buzi :p Aż dziwne co? Szczególnie ze mieszkamy na wsi i codziennie na podłodze leżało setki much!!

U mnie trochę lepiej dzięki Bogu z sikaniem! Za to chyba się wyjaławiam tam na dole, bo zaczyna swedziec... Nosz Kuzwa jak nie urok to sraczka. Macie jakieś sposoby?? Probiotyk oczywiście biore!

Do testowania jeszcze 7 dni Ooo maaaamusiu!!!

Do góry