reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

6tyg4d. Na pierwsZych 2 usg nie było nic prócz pęcherzyka i dziś już musi się coś pokazać. A po tym jak mnie nastraszyla na " prenatalnych " to boję się 1000 razy bardziej.

reklama
Ania będzie dobrze trzymam kciuki&&&
Dzwoniłam do gin i kazał spokojnie czekać fo tygodnia od odstawienia powinno się rozkręcić. .. w razie czego dzwonić

A może być tak ( już mi różne rzeczy chodzą po głowie ) ze ciąża się nie rozwija aale przez to ze biorę Duphaston to nic się niepokojącego nie dzieje ?
W poprzedniej ciąży nawet jak brałam dupka to plamilam.
Marta chyba musisz po prostu czekać niestety.

aaania ja bralam lutke od pozytywnego testu a pomimo to i tak zaczełam najpierw plamic a zaraz pozniej krwawic. Spokojnie bedzie dobrze. Trzymamy mocno kciuki!

Ania wszystko bedzie dobrze, na pewno serduszko bije jak dzwon, ja w 6t3d tez objawy mialam liche, dokladnie tak jak u ciebie poza piersiami i sennoscia to nic a na usg wszystko wyszlo idealnie :)

Ania to trzymam kciuki &&& co do duphastonu to jak zaczęłam plamić w pierwszej ciąży z powodu obumarcia płodu to w szpitalu dali mi właśnie luteinę żeby organizm sam rozkręcił coś przez 3 dni. Oczywiście nic nie rozkręcił i miałam zabieg...:/
Ale dziewczyny, tutaj pielęgniarki są takie kochane... Wiedzą że wymiotuję. Teraz przysnęłam chwilkę i się zrobiła pora obiadu to nie wparowały mi na salę z pełnym talerzem smażelizny tylko pani przyszła, obudziła mnie i pyta, czy troszeczkę zupki zjem takiej delikatnej. Przyniosła talerz i zamknęła za sobą drzwi. No cud kobieta!

Siedzę sobie u lekarZa i czekam. Mam za wysokie ciśnienie z nerwów...
Wierzę ze wsZystko jest dobrE ale już nie umiem wytrzymać żeby zobaczyć ze wsZystko jest ok.
Alza to dobrze ze takie fajne pielęgniarki tam są :) nic tylko się cieszyć ;);)
Gloria mam nadZieję :) musi nie ma innego wyjścia :)

ania napisz nam tu od razu po wizycie co i jak. Kciuki są!

alza fajnie ze babeczki masz tam ogarnięte! Baranek jest moim WSZYSTKIM :-)

reklama
Do góry