Doris tak jak pisze angelstw - dajesz nam przykład Moim zdaniem jeśli ktoś czuje się na siłach, żeby starać się o potomstwo i je wychowywać, to wiek nie powinien grać roli, tylko w tym naszym durnym społeczeństwie pojawiają się jeszcze takie dziwne stwierdzenia "za stara"
reklama
Pleni mam nadzieję, że u was wszystko dobrze!!!
Angelstw gratuluję!!! Spóźnione życzenia dla Jasia
Ona Ty już na końcówce, jak ten czas leci
Anula co u Was, jak się czujesz???
Lumia jaki plan u Ciebie? kiedy starania?
Baslan głowa do góry, będzie dobrze. Co do wieku to ja w tym roku kończę 32 lata i chciałabym chociaż jeszcze jednego szkraba wykluć Córkę urodziłam mając 26 lat i miałam plan do 30-31 mieć jeszcze dwójkę, ale życie pisze swoje scenariusze...Jest dobrze tak jak jest
Pozdrawiam całą resztę!!!
Angelstw gratuluję!!! Spóźnione życzenia dla Jasia
Ona Ty już na końcówce, jak ten czas leci
Anula co u Was, jak się czujesz???
Lumia jaki plan u Ciebie? kiedy starania?
Baslan głowa do góry, będzie dobrze. Co do wieku to ja w tym roku kończę 32 lata i chciałabym chociaż jeszcze jednego szkraba wykluć Córkę urodziłam mając 26 lat i miałam plan do 30-31 mieć jeszcze dwójkę, ale życie pisze swoje scenariusze...Jest dobrze tak jak jest
Pozdrawiam całą resztę!!!
MisiaMonisia
Fanka BB :)
U mnie dziś 26 dc.....no i właśnie przyjechała @.
Ale nie jestem zła Przecież jeszcze wszystko przede mną.
Tylko tak sobie myślę....bo ja jeszcze cały czas karmię piersią....może musiałabym odstawić Malego i dopiero zaczac starania?
Ale nie jestem zła Przecież jeszcze wszystko przede mną.
Tylko tak sobie myślę....bo ja jeszcze cały czas karmię piersią....może musiałabym odstawić Malego i dopiero zaczac starania?
martaha123
Misia myślę ze po odstawieniu dopiero hormony się stabilizuja i chyba faktycznie może być latwiej. Chociaż karmiące też zachodzą
gloria6
Angelstw gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
Dziewczyny brać tego dupka, czy czekać na owu?
Baslan mnie również lekarz mówił że dupek chamuje owulację
gloria6
a co do wieku to ja mam 32 lata i walczę o moje pierwsze dziecko więc koleżance możesz powiedzieć że dzieci się nie kupuje w sklepie kiedy się człowiekowi podoba i to wogóle nie ma znaczenia kto kiedy się decyduje zawalczyć o potomstwo. Popatrz na aktorki które rodzą pierwsze dzieci po 40 i nic się nie dzieje. Liczy się indywidualny przypadek i stan zdrowia a nie metryka.
Ale masz rację że niektórzy myślą inaczej, mnie raz starej daty ginekolog wkurzył bo miałam 30 lat i wtedy zaczynałam starania o dziecko i wyszły te wszystkie choroby i problemy. poszłam do niego na cytologię (państwowo żeby chociaż na tym zaoszczędzić) mówie do niego że mam liste badań z Novum itd. a ten mnie ochrzanił że czemu się dopiero teraz obudziłam w tym wieku? a ja mówie- jak się miałam obudzić wcześniej skoro teraz wyszłam za mąż i pierwszy raz w życiu staram się o dziecko? skąd mogłam wiedzieć że coś jest nie tak?głupie gadanie.
Ale masz rację że niektórzy myślą inaczej, mnie raz starej daty ginekolog wkurzył bo miałam 30 lat i wtedy zaczynałam starania o dziecko i wyszły te wszystkie choroby i problemy. poszłam do niego na cytologię (państwowo żeby chociaż na tym zaoszczędzić) mówie do niego że mam liste badań z Novum itd. a ten mnie ochrzanił że czemu się dopiero teraz obudziłam w tym wieku? a ja mówie- jak się miałam obudzić wcześniej skoro teraz wyszłam za mąż i pierwszy raz w życiu staram się o dziecko? skąd mogłam wiedzieć że coś jest nie tak?głupie gadanie.
MisiaMonisia
No to zaczynamy odstawianie od cyca
ONA ja takich czerwonych krosteczek na brzuchu dostałam w 34 tc. Z dnia na dzień zasypało mi cały brzuch i strasznie swedzialo. Poszłam do mojej gin. Powiedziała ze to pokrzywka i przepisala mi coś do smarowania (niestety już nie pamiętam co to bylo)....Ale dodatkowo dała skierowanie na próby watrobowe żeby wykluczyć holestaze. Wyniki były dobre więc to faktycznie była pokrzywka. W przeciągu 2 tygodni wszystko poznikało.
Idź do ginekologa....niech to zobaczy.
ONA ja takich czerwonych krosteczek na brzuchu dostałam w 34 tc. Z dnia na dzień zasypało mi cały brzuch i strasznie swedzialo. Poszłam do mojej gin. Powiedziała ze to pokrzywka i przepisala mi coś do smarowania (niestety już nie pamiętam co to bylo)....Ale dodatkowo dała skierowanie na próby watrobowe żeby wykluczyć holestaze. Wyniki były dobre więc to faktycznie była pokrzywka. W przeciągu 2 tygodni wszystko poznikało.
Idź do ginekologa....niech to zobaczy.
reklama