reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doris tak jak pisze angelstw - dajesz nam przykład :) Moim zdaniem jeśli ktoś czuje się na siłach, żeby starać się o potomstwo i je wychowywać, to wiek nie powinien grać roli, tylko w tym naszym durnym społeczeństwie pojawiają się jeszcze takie dziwne stwierdzenia "za stara" ;)

reklama
Pleni mam nadzieję, że u was wszystko dobrze!!!
Angelstw gratuluję!!! Spóźnione życzenia dla Jasia:biggrin2:
Ona Ty już na końcówce, jak ten czas leci:biggrin2:
Anula co u Was, jak się czujesz???
Lumia jaki plan u Ciebie? kiedy starania?
Baslan głowa do góry, będzie dobrze. Co do wieku to ja w tym roku kończę 32 lata i chciałabym chociaż jeszcze jednego szkraba wykluć:biggrin2: Córkę urodziłam mając 26 lat i miałam plan do 30-31 mieć jeszcze dwójkę, ale życie pisze swoje scenariusze...Jest dobrze tak jak jest:tak:

Pozdrawiam całą resztę!!!

U mnie dziś 26 dc.....no i właśnie przyjechała @.
Ale nie jestem zła :) Przecież jeszcze wszystko przede mną.

Tylko tak sobie myślę....bo ja jeszcze cały czas karmię piersią....może musiałabym odstawić Malego i dopiero zaczac starania?

Misia myślę ze po odstawieniu dopiero hormony się stabilizuja i chyba faktycznie może być latwiej. Chociaż karmiące też zachodzą

a co do wieku to ja mam 32 lata i walczę o moje pierwsze dziecko więc koleżance możesz powiedzieć że dzieci się nie kupuje w sklepie kiedy się człowiekowi podoba i to wogóle nie ma znaczenia kto kiedy się decyduje zawalczyć o potomstwo. Popatrz na aktorki które rodzą pierwsze dzieci po 40 i nic się nie dzieje. Liczy się indywidualny przypadek i stan zdrowia a nie metryka.
Ale masz rację że niektórzy myślą inaczej, mnie raz starej daty ginekolog wkurzył bo miałam 30 lat i wtedy zaczynałam starania o dziecko i wyszły te wszystkie choroby i problemy. poszłam do niego na cytologię (państwowo żeby chociaż na tym zaoszczędzić) mówie do niego że mam liste badań z Novum itd. a ten mnie ochrzanił że czemu się dopiero teraz obudziłam w tym wieku? a ja mówie- jak się miałam obudzić wcześniej skoro teraz wyszłam za mąż i pierwszy raz w życiu staram się o dziecko? skąd mogłam wiedzieć że coś jest nie tak?głupie gadanie.

Hej.
Cos.mi.sie zrobilo ze piecze mnie.skora przy dotyku od piersi kolo pachy i do lopatki az,na dodatek mam jakies trzy krostki na samym dole brzucha ,ktore swedza i trzy wieksze na plecach,co to moze byc?:(

No to zaczynamy odstawianie od cyca ;)

ONA ja takich czerwonych krosteczek na brzuchu dostałam w 34 tc. Z dnia na dzień zasypało mi cały brzuch i strasznie swedzialo. Poszłam do mojej gin. Powiedziała ze to pokrzywka i przepisala mi coś do smarowania (niestety już nie pamiętam co to bylo)....Ale dodatkowo dała skierowanie na próby watrobowe żeby wykluczyć holestaze. Wyniki były dobre więc to faktycznie była pokrzywka. W przeciągu 2 tygodni wszystko poznikało.
Idź do ginekologa....niech to zobaczy.

reklama
Wlasnie pamietam,ze mialas cos takiego,ale ja doslownie trzy krostki malusie a teraz patrze ze i malutki rozstep,moja gin na urlopie:\ jutro bede u poloznej to wspomne jej o tym.

Do góry