reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Angelstw gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :wink:
Dziewczyny brać tego dupka, czy czekać na owu? :confused:

Ostatnia edycja:
Baslan jeśli owu nie było to absolutnie nie bierz dupka. Na pewno zablokuje owulacje. Wiem z doświadczenia. Najlepiej brać dupka jak masz pewność że owu była ( np. monitoring,testy...)ja miałam zwikle owu ok. 21 dc. Teraz oststnio o dziwo jakoś wcześniej.

Angelstw gratuluję :D Ale się cieszę :D Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Jasia :*

Lumia dziękuję :) Miło Cię widzieć :)

Baslan ...29 lat to za pozno na drugie dziecko? Kochana ja majac tyle lat urodzilam pierwsze :) Za 3 miesiące skończę 30 lat i nie czuję się staro :) Dlatego zamierzam urodzić jeszcze jednego brzdaca...jak nie teraz to daje sobie czas do 35 roku życia :)
Glowa do góry ;)

Misia ja w sumie też nie czuję się staro, żeby starać się o dziecko - to też będzie moje pierwsze, ale przykro słuchać takich rzeczy...
Mam straszny mętlik w głowie z tym dupkiem, brać nie brać... jeśli ten cykl byłby tak jak ostatni (32 dni), to owu powinna być w 19 dc. Chyba poczekam do tego dnia i jak wg testu owulacyjnego nic nie będzie, to zacznę brać dupka. Myślicie, że to dobre rozwiązanie?
Mam okropny humor, ryczeć mi się chce, wczoraj coś we mnie pękło i opowiedziałam mężowi o wszystkich swoich obawach, nie wiem czy dobrze zrobiłam...

Baslan moim zdaniem dobrze jest powiedzieć co leży na sercu...
Stara... to pojęcie względne. Ja urodziłam córkę w wieku 29 lat. Teraz mam nadzieje w wieku 33 urodzić 2 dziecko. ..
Jeśli chodzi o dupka to nie wyznaczaj sobie limitu że owu ma być do któregoś dnia cyklu. Mi gin ostatnio mowil ze lepiej wziąć trochę później niż za wcześnie. Ja miałam owu we wtorek w środę potwierdzenie ze byla a lutke i dupka zaczęłam brać dopiero od niedzieli bo gin twierdził że nawet w trakcie wedrowki do macicy coś może sie przyblokowac. I tak oto jestem w ciąży :-) więc glowa do góry i do boju!!!!

Angelstw, gratulacje!!!!

MisiaMonisia, kiedy testujesz?

Wy tu o starości to ja uciekam, bo jestem w ciąży i mam właśnie czterdziestkę teraz, to co ja tutaj robię? hi hi :-D

reklama
Doris dajesz nam dobry przykład ;-) dziekuje za gratulacje choc wiecie poki nie zobacze serduszka to dla mnie jeszcze abstrakcja :-) dzis termin@ a ja sie czuje tak ze moge gory przenosic :-)

Do góry