reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej:)
Jak dawno tu zagladalam a tu tyle pozytywnych wiesci:)

Angelstw,misia Wasze chlopaki juz zaraz koncza roczek a mamusie staraja sie o rodzenstwo i prawidlowo:) super:)

Trzymam kciuki za wszystkie starajace,przyszlym mamusiom
spokojnych ciaz:)

Postaram sie czesciej zagladac:)

Doris gratuluje synka:) my wozek kupilismy podobny,znaczy model podobny ale z adamexu barlette pikowaną.taki wybor ze ciezka decyzja:)

My zaczelysmy 37tydzien,mala czasami.ma dzien ze obkopie wszystko co sie da a nastepny dzien odpoczywa i mamusia sie juz martwi:) poza tym oczywiscie mam paciorkowca i juz przezywam,zeby mi wody w domu nie odeszly.w 35tyg mala.wazyla 2,5kg i glowka naciska na szyjke i moge sie spodziewac wczesniejszego porodu,ale cos w to watpie:)
Spakowane juz jestesmy wrazie w:) pozdrawiam:)

Plenitude a Ty ktory jestes tydzien bo nie pokazuje mi:\ nie martw sie,bedzie dobrze:*
35t4d. Ostatnio obniżył mi się brzuch i młody ma teraz stopy od strony śledziony a były od wątroby. Może po prostu jest okręcony pępowiną albo ją uciska bo gin stwierdził, że żadnej wady serca nie widzi. Nie lubię tak, prawie do końca książkowo a na koniec jakieś cyrki.. Dziś pobierał też gin próbkę do gbsa, na wtorek/środę będą wyniki, poprzednio nie miałam i oby tak zostało ;)

reklama
To tak jak u mnie,cala ciaza wporzadku a pod koniec przeboje bo.i w szpitalu lezalam bo mialam grzybice i plamilam:\ pozniej.zapalenie.i dalej plamilam teraz mnie.nastraszyla ze brzuszek rosnie o tydzien za malo,ale nie.kazala sie tym
przejmowac a mi takich rzeczy
nie.mozna mowic:)

Wspolczuje Ci sytuacji w ktorej jestes bo teraz do wizyty bedziesz myslala,a napewno bedzie wszystko dobrze.trzymam kciuki

Cześć Dziewczyny:)
Niektóre z Was mnie jeszcze pamiętają - a przynajmniej mam taką nadzieję;)
Widzę tu też kilka koleżanek z sąsiedniego wątku:)

Wpadłam tu aby przesłać wirtulane buziaaki naszemu WALENTEMU - JASKOWI:) od Ciotki lumii:****
Angelstw:)
Niech Twój Cud rośnie zdrowo i życzę aby szybko i bezporblemowo doczekał się rodzeeństwa;) Bo wodzę,że już rozpoczęliście staranka:)

Misia Monisia
I za Ciebie kciuki ogromne:) i czekam na wieści o Dwoch kreseczkach:)

One
Widzę,że plan na ten rok jest :) legalizacja;)))) , a myślicie o rodzeństwie dla Kaji?
Dla Was też buziaki:*

Alza
Wyobraź sobie,że ostatnio o Tobie myślałalm. Tylko sobie Twojego nica nie potrafiłam przypomnieć;P Widzę,że i Wy rozpoczynacie drugą "turę" Trzymam kciuki i niech beta pięknie rośnie:)

Pleni, Ona
&&&&&&& i Wy już na koncówce:) :*

Pozdrawiam całą resztę Dziewczyn:*

Hej dziewczyny :-) U mnie narazie cisza,15dc a owu według testów jeszcze nie ma. Martwię nie, że w ogóle jej w tym cyklu nie będzie :| Jutro muszę zacząć brać dupka, myślicie, że nie zachamuje on ewentualnej owulacji?
I jeszcze w tym tygodniu okazało się, że koleżanka z pracy jest w ciąży z drugim dzieckiem i tak mi się przykro trochę zrobiło... Tym bardziej, że powiedziała,że 29 lat to za późno na drugie dziecko (jesteśmy w tym samym wieku) i wie przez co przeszłam w zeszłym roku:sad:

Baslan glowa do gory,uda sie.mnam sie udalo az w 13cyklu.ale totalnie wyluzowalismy,pojechalismy wkoncu na wczasy i wrocila z nami mala góralka:) a kolezanka faktycznie nie fajnie powiedziała.

gloria6 na temperaturę i przeciwbólowo w ciąży można brać paracetamol np. apap, a w razie antybiotyku na penicylinie np. duomox. Zdrówka życzę :-)

reklama
Ja na szybko tylko wpadłam wam wszystkim podziękować w imieniu Jasia za życzenia :-)
I jeszcze powiedzieć ze po raz drugi z rzędu walentynki mają magiczną MOC :-) rok temu rodziłam Jasia a dziś rodzi się we mnie nowe życie :-) zrobiłam dziś test i jest bladzioch :-) jak Bóg da to Jaś nie będzie jedynakiem :-)

Lumia :-* <3

Do góry