reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej:)
Jak dawno tu zagladalam a tu tyle pozytywnych wiesci:)

Angelstw,misia Wasze chlopaki juz zaraz koncza roczek a mamusie staraja sie o rodzenstwo i prawidlowo:) super:)

Trzymam kciuki za wszystkie starajace,przyszlym mamusiom
spokojnych ciaz:)

Postaram sie czesciej zagladac:)

Doris gratuluje synka:) my wozek kupilismy podobny,znaczy model podobny ale z adamexu barlette pikowaną.taki wybor ze ciezka decyzja:)

My zaczelysmy 37tydzien,mala czasami.ma dzien ze obkopie wszystko co sie da a nastepny dzien odpoczywa i mamusia sie juz martwi:) poza tym oczywiscie mam paciorkowca i juz przezywam,zeby mi wody w domu nie odeszly.w 35tyg mala.wazyla 2,5kg i glowka naciska na szyjke i moge sie spodziewac wczesniejszego porodu,ale cos w to watpie:)
Spakowane juz jestesmy wrazie w:) pozdrawiam:)

Plenitude a Ty ktory jestes tydzien bo nie pokazuje mi:\ nie martw sie,bedzie dobrze:*
35t4d. Ostatnio obniżył mi się brzuch i młody ma teraz stopy od strony śledziony a były od wątroby. Może po prostu jest okręcony pępowiną albo ją uciska bo gin stwierdził, że żadnej wady serca nie widzi. Nie lubię tak, prawie do końca książkowo a na koniec jakieś cyrki.. Dziś pobierał też gin próbkę do gbsa, na wtorek/środę będą wyniki, poprzednio nie miałam i oby tak zostało ;)

reklama
To tak jak u mnie,cala ciaza wporzadku a pod koniec przeboje bo.i w szpitalu lezalam bo mialam grzybice i plamilam:\ pozniej.zapalenie.i dalej plamilam teraz mnie.nastraszyla ze brzuszek rosnie o tydzien za malo,ale nie.kazala sie tym
przejmowac a mi takich rzeczy
nie.mozna mowic:)

Wspolczuje Ci sytuacji w ktorej jestes bo teraz do wizyty bedziesz myslala,a napewno bedzie wszystko dobrze.trzymam kciuki

Cześć Dziewczyny:)
Niektóre z Was mnie jeszcze pamiętają - a przynajmniej mam taką nadzieję;)
Widzę tu też kilka koleżanek z sąsiedniego wątku:)

Wpadłam tu aby przesłać wirtulane buziaaki naszemu WALENTEMU - JASKOWI:) od Ciotki lumii:****
Angelstw:)
Niech Twój Cud rośnie zdrowo i życzę aby szybko i bezporblemowo doczekał się rodzeeństwa;) Bo wodzę,że już rozpoczęliście staranka:)

Misia Monisia
I za Ciebie kciuki ogromne:) i czekam na wieści o Dwoch kreseczkach:)

One
Widzę,że plan na ten rok jest :) legalizacja;)))) , a myślicie o rodzeństwie dla Kaji?
Dla Was też buziaki:*

Alza
Wyobraź sobie,że ostatnio o Tobie myślałalm. Tylko sobie Twojego nica nie potrafiłam przypomnieć;P Widzę,że i Wy rozpoczynacie drugą "turę" Trzymam kciuki i niech beta pięknie rośnie:)

Pleni, Ona
&&&&&&& i Wy już na koncówce:) :*

Pozdrawiam całą resztę Dziewczyn:*

Hej dziewczyny :-) U mnie narazie cisza,15dc a owu według testów jeszcze nie ma. Martwię nie, że w ogóle jej w tym cyklu nie będzie :| Jutro muszę zacząć brać dupka, myślicie, że nie zachamuje on ewentualnej owulacji?
I jeszcze w tym tygodniu okazało się, że koleżanka z pracy jest w ciąży z drugim dzieckiem i tak mi się przykro trochę zrobiło... Tym bardziej, że powiedziała,że 29 lat to za późno na drugie dziecko (jesteśmy w tym samym wieku) i wie przez co przeszłam w zeszłym roku:sad:

Baslan glowa do gory,uda sie.mnam sie udalo az w 13cyklu.ale totalnie wyluzowalismy,pojechalismy wkoncu na wczasy i wrocila z nami mala góralka:) a kolezanka faktycznie nie fajnie powiedziała.

gloria6 na temperaturę i przeciwbólowo w ciąży można brać paracetamol np. apap, a w razie antybiotyku na penicylinie np. duomox. Zdrówka życzę :-)

reklama
Ja na szybko tylko wpadłam wam wszystkim podziękować w imieniu Jasia za życzenia :-)
I jeszcze powiedzieć ze po raz drugi z rzędu walentynki mają magiczną MOC :-) rok temu rodziłam Jasia a dziś rodzi się we mnie nowe życie :-) zrobiłam dziś test i jest bladzioch :-) jak Bóg da to Jaś nie będzie jedynakiem :-)

Lumia :-* <3

Do góry