reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bertha a może jeszcze coś z tego będzie ;) &&&&&&

U mnie dziś 21dc ...testu żadnego nie robię...za tydzień powinna pojawić się @ ....zobaczymy.
Mąż strasznie się napalil na tą ciaze....a ja nie. Mam przeczucie że się nie udało....Ale nie bede się zamartwiac....nie teraz to w późniejszym czasie :)

Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Bertha a może jeszcze coś z tego będzie ;) &&&&&&

U mnie dziś 21dc ...testu żadnego nie robię...za tydzień powinna pojawić się @ ....zobaczymy.
Mąż strasznie się napalil na tą ciaze....a ja nie. Mam przeczucie że się nie udało....Ale nie bede się zamartwiac....nie teraz to w późniejszym czasie :)

Miłego dnia dziewczynki :)
Jest taka szansa, bo mój luby mimo że wiedział że przerywamy na chwilę staranka, to podczas przytulanek że tak powiem finalizował :) jakieś 2 dni przed owu się jedno przytulanko przytrafiło więc.. czekam do 16.02, kiedy to powinna przyjsc @ - podobnie do Twojej :)

Hej dziewczyny to ja poczekam z wami ;) . U mnie narazie małe staranka bedzie to bedzie !!! Mam nadZieję że od marca ruszę już z przytupem muszę tylko na koniec lutego zrobić tarczyce i zobaczymy czy ruszę z mocą . Pozdrawiam was serdecznie

Hej dziewczyny :)
Ja już po wizycie. Na usg wyszło że jednak to bardzo wczesna ciąża. Wg usg jest 4w3d plus minus 7 dni. Lekarz też się zdziwił że jest tak wczesna ale też sam stwierdzil, że musiałam mieć późniejszą owulacje.
Chciałam wstawić zdjęcie ale coś mi to nie wychodzi. Muszę wierzyć ze wszystko będzie ok i znowu muszę czekać do następnej wizyty 26 lutego.
W poniedziałek mam jeszcze wizytę w klinice I może będę wiedziała coś więcej bo mają lepsze usg. Boję się strasznie i nie wiem co teraz o tym myśleć..
Kartę ciąży już mam założona i termin porodu z OM mam na 22 września.

Trzymam kciuki za Wasze staranka !;) musi być dobrze ;)

reklama
Do góry