reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ovli ja nigdy nie chciałam mieć jednego dziecka ;) Zawsze marzyla mi sie Trojeczka ;) Rodzenstwo mojego męża ma tylko po jednym dziecku wiec chociaż my bedziemy "inni" :p

Tobie też Kochana się uda...wierzę w to bardzo mocno :)

reklama
Misia dziekuje bardzo jestem pełna nadzieji ale rowniez obaw i dziwnie się czuję jak o tym pomyślę bo zawsze jak chodziłam do lekarza to cos mi wynalazł nowego do leczenia i czas się przedłużał a dzisiaj coś zupełnie nowego coś optymistycznego ;) . U mnie moja jedna siostra ma troje dzieci ale tez miałam 2 poronienia a druga siostra ma tylko jedna córkę bo tez ma duze problemy ale powiedziała ze nie kombinuje i się nie bedzie leczyć wiec ja w to nie wnikam bo jej nie przegadasz ;( . Mi się marzą bliźniaki !!!

Borysowa cieszę się, że podjęliście decyzje o staraniach, nawet jeżeli jeszcze nie masz do tego przekonania, najważniejsze to ruszyć do przodu. I zgadzam się z Tobą, ból się nie zmniejsza i nie można zaakceptować straty. Ale można zaakceptować ból i nauczyć się z nim żyć i funkcjonować normalnie.

Misia gratuluję kolejnego ząbka :biggrin2: jak się czuje Nikoś, mam że przeziębienie już mija. I za Twoje staranka już zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Angelstw super że znowu się staracie zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z Lutką niestety nie pomogę

Plenitude kurcze u Ciebie już 30 tc kiedy to zleciało, &&&&&&&&&&&&& za wizytę

Ovli22 super wieści, to działajcie Kochani trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Przepraszam, że tak mało się udzielam, ale niestety sił mi brak na cokolwiek, jak mam dzień w pracy to jakoś się spinam i funkcjonuje normalnie, a jak mam wolne to padam jak mucha :baffled: jeszcze przyplątał się do mnie wczoraj jakiś wirus/zatrucie sama nie wiem co, mam tylko nadzieje że nie zagraża to w żaden sposób dziecku. Martwi mnie to wszystko :-( :( We wtorek idę do mojej doktorki, i mam nadzieje że mnie przyjmie chociaż nie mam umówionej wizyty.

Pozdrawiam Was wszystkie

Ovli w takim razie życzę Ci bliźniąt :D

Anula a może udaj się jutro do lekarza? Życzę zdrowka :*

A Nikosiowi niestety nie mija przeziębienie. Poprzedniej nocy 2 razy zwymiotowal przez sen. Coraz gorzej kaszle, zwlaszcza w nocy...tak Go meczy ze przez sen siada na lozku (bo spi ze mna), wykaszle sie i kladzie sie dalej spac. Nosek ma caly zawalony (sciaganie katarku aspiratorem nie pomaga zbytnio). Jak jutro nie bedzie poprawy to w piatek znowu pojdziemy do lekarza. Nie chcialabym zeby dostal zapalenia oskrzeli :/

U mnie spadł dziś pierwszy śnieg :) Cudny widok :)

ovli oby tym razem wszystko się szczęśliwie zakończyło! :) zaciskam kciuki!

Anula zdrówka!

Misia dla Nikosia również zdróweczka! Biedne te szkraby jak je męczy...u nas też popruszyło śniegiem troszkę Jaś patrzył w okno jak w obrazek :p

Jasiowi idzie kolejny ząbek, tym razem jedynka górna. Aż popłakuje jak przygryza rączki i wszystko co mu w nie wpadnie. U mnie owu dziś lub jutro. Wczoraj wieczór pobolewał mnie brzuch. Luteinę już mam. Czekam tylko kiedy temperatura skoczy do góry i startujemy w progesteronem. Choć przy dziecku to ciężko mierzyć temp tak żeby była ona wiarygodna. No ale próbuję.

Pozdrawiamy z Jasiem :)

Zobacz media 717127Zobacz media 717126Zobacz media 717125Zobacz media 717124Zobacz media 717123

Dziewczyny dziekuje za dobre słowa ;)
Kiedy najlepiej zaczac brać progesteron w czasie starań czy jak bedzie pozytywny test . Sorki ale juz się pogłubiłam w tym wszystkim . Dzieki

ovli w ciąży z Jaśkiem brałam od pierwszej wizyty u gin zaraz po teście ciążowym.

Ale teraz planuję zacząć jeszcze wcześniej, bo do gin wybiorę się dopiero ok.8 tyg jeśli się uda zobaczyć 2 kreski i jeśli tyle wytrzymam. Nie pójdę wcześniej bo wiem, że nie ma po co...pytałam dziewczyn 2 dni temu kiedy najlepiej zacząć brać progesteron więc jak zacznę 2-3 dni po owu - będzie dobrze.

Dziewczyny jak się dzisiaj macie ? U mnie pod górkę , byłam u lekarza ( robiłam badania przed świetami na tarczyce ) i okazało się że mam tsh 12 wiec muszę przełożyć swoje starania az za 2 miesiące ;) niestety . Zwiększyli mi dawkę z 125 mg do 150 mg i dopiero jak spadnie mi do przynajmniej 2 bede mogła się starć . Trzeba czekać , ryzykować nie bede ale wiedziałam ze to wszystko było zbyt poękne . Pozdrawiam

Hej kochane,
Długo nie pisałam bo Lenka pochłania każda chwilę... Nadal męczymy się z kolkami, jest ciężko ale uśmiech małej wynagradza mi wszystko :))
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry