reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ONA super :-) Leż Kochana i dbajcie o siebie :* Ale sie cieszę :-) Trzymamy z Nikim mocno kciuki aby dzidziuś wytrzymał u mamusi w brzuszku jeszcze 35 tygodni :tak::-)

Gloria a może jednak..... &&&&&&&&&&&&&&& ;-):-)

OneMoreTime może Niunia sobie odpoczywa :-) Czekaj niedługo tak Cię pokopie że az będzie Cię wyginać :-D

Olasec torbę do szpitala masz już spakowaną? :-) Boziu jeszcze 8 tygodni i ujrzysz Maleństwo :-)

My jutro na 12:00 idziemy na szczepienie....Boję się jak cholera....Najgorszy jest ten płacz po każdym ukłuciu :-( No i mam nadzieję ze tym razem Niki nie będzie gorączkował i marudził po szczepieniu tak jak ostatnio :-( Biedactwo moje Kochane .

reklama
Ona gratuluje jeszcze raz. Tez mialam stracha przed kazda wizytą. w sumie nadal go mam. A gdy zblizal sie 8-9tc to prawie zeszlam z nerwow. To ze nie osiwilam to chyba zasluga farby do wlosów. Ale bedzie dobrze, zobaczysz :)

MisiaMonisia faktycznie czas tak leci, że już niedłUgotuje przytule Michałka :-) już się nie mogę doczekać zwłaszcza, że już mi ta źle. Boli mnie krocze, pachwiny, plecy. W nocy bolą biodra i inne stawy i się nie wysypiam a tu tyle siły trzeba mieć na poród.
Torba jeszcze nie spakowana, ale już wszystko mam. Jeszcze laktator musze kupić.

Ona1227 nie martw się młodszą ciążą. Ja od początku miałam o tydzień młodsze dziecko, dopiero teraz po 30 tygodniu się wyrównuje. Młodsza ciąża to nic złego bo mogłaś mieć później owulacje. Będzie dobrze, zobaczysz. Potęga podświadomości działa wiec myśl pozytywnie :-)

Hej dziewczynki.
Trochę mnie nie było, więc nie ma szans na dokładne nadrobienie...
wszystkim rozpakowanym gratuluję serdecznie, trzymam kciuki za wszystkie brzuszki i łączę się w smutku, z tymi, którym jednak nie udało się jeszcze zostać mamą...

Witaj anty
Co u ciebie? Jak badania coś u was się wyjaśniło. Dzialacie juz?
Ona nie zamartwiaj się wszystko na pewmo jest dobrze różnice w pomiarach na tym etapie są częste. U mnie z emi w 5t6d był tylko pecherzyk i lekarz sugerował ze jest puste jajo płodowe a po 6 dniach był już dzidziol a teraz rozrabia na całego.
Misia jak po szczepieniu nikos na pewno był dzielny a ty ?[emoji6]

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny:) Jakoś wytrzymam do tego 27 lipca na wizytę...jak przed samą wizytą na zawał nie zejdę...:) Tak wogóle to ja jeść nic nie mogę:( zmuszam sie:(

anty właśnie....co u Ciebie Kochana?

martaha...Nikoś strasznie płakał....ja na szczęście jakoś się trzymałam....Ogólnie to dobrze zniósł okres poszczepienny...Gorączkował tylko do 38 stopni ale miał humorek :tak::happy:

ONA musisz jeść...Pamietaj że teraz jesz dla dwojga.... ;-)

Ja 3 dni temu dostałam kolejną @....23 dniowy cykl :baffled: Mam nadzieje że z biegiem czasu sie unormuje.
Ale jestem nie do życia :-( Pierwsza @ była łagodna i trwała 5 dni.....A teraz masakra.....Najgorsze są wieczory..zwijam sie po prostu z bólu :-( Do tego jeszcze migrena....Buuuuu

A to mój Luntrusek :happy:

20150716_145228.jpg20150716_145721.jpg20150714_163738.jpg

Załączniki

• 20150716_145228.jpg
    20150716_145228.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 20150716_145721.jpg
    20150716_145721.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 54
  • 20150714_163738.jpg
    20150714_163738.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Misia śliczny [emoji7] i podobny do mamusi [emoji1] dobrze że po szczepieniu ok.
Ja wczoraj poszłam do poradni chorób piersi z moimi guzkami. Wizyta na nfz to po prostu kpina całość nie trwała dłużej niż 3 minuty. Dotkną palcem i stwierdził że wszystko ok wiec pokazalam mu usg z wizyty u dubrawskiego wiec laskawie spojrzał i wpisał mnie na 17 sierpnia na usg. Masakra tego się nie spodziewałam. I lecz się na nfz. W poniedziałek jadę znowu do warszawy na kolejne badania. M tez ma stawić armię do raportu. A może w tygodniu jescze raz bo chcemy te szczegółowe teraz zrobić by po wakacjach w razie czego zacząć leczenie jak coś znajdzie...

Ostatnia edycja:
Do góry