reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kinia
No niestety nie przejalam brzuszka:-( a szkoda....
Walczymy dalej...
Jestem wlasnie po 3iui i czekamy;-)
Pozdrawiam serdecznie:-)

To był 23 tydzień :-)

IMG_20150524_131501.jpg

A to z dzisiejszego poranka jeszcze jak widać w szlafroku :-) synuś wypchał główkę :-) zdjęcie bokiem jak leżę na lewym boku ale może coś się dopatrzycie :-)

DSC_0029.jpg

Załączniki

• IMG_20150524_131501.jpg
    IMG_20150524_131501.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0029.jpg
    DSC_0029.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Olasec, śliczny brzuszek :)

Misia super zdjęcia :) Moja jak wyskoczyła to była cała w takiej lepkiej mazi, Twój taki bardziej różowiutki :-)

A moja malutka sobie śpi, possała trochę, dokarmiłam buteleczką. Mąż mnie namawia, żeby całkiem przejść na butelkę bo ona po ssaniu piersi często płacze i cały czas szuka i wygląda jakby była głodna...

Mamy, które mają doświadczenie w karmieniu powiedzcie, czy jak dziecko ma pierś w buzi i ciągnie ale nie słychać przełykania- to pije czy nie??? Bo moja właśnie tak sobie ciumcia ale wydaje mi się, że jej nie leci albo słabo leci...

Ewel wczoraj wieczorem wzięłam ten czopek i przez pół nocy nie spalam. Tak rozdzierajacego bólu jeszcze nigdy nie czułam i nie wiem z jakiego powodu...
A dziś rano wzięłam drugi inny i jest ok, mało co bólu i nawet mogę normalnie korzystać z wc.
Makabra nie wiem czemu ostatnio takiego pecha mam.

Ag, tylko dlaczego ta wizyta tak późno? trzymaj się dzielnie :sorry: co do pecha i przeciwności losu, to ja jestem przodowniczką:-p Jestem przekonana, że lekarz mając wyniki zaradzi i wszystko szybciutko wróci do normy :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Olasec, fajny brzusio :tak: i faktycznie widać takie odkształcenie jakby maluszek coś wypychał :-D

Ja też miałam nieprzespaną noc :-(- oczywiście wsłuchiwałam się w brzuch, w to kłucie, sprawdzałam twardość... przysnęłam jak zaczęło się robić szaro na dworze...:szok: rano już było lepiej.

U nas piękna pogoda dzisiaj, dlatego, żeby się nie zadręczać w samotności pojechałam do teściów na działkę. Cały dzień na leżaczku pod drzewkiem brzoskwini zrelaksował mnie odrobinę i mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza :sorry:

Olasec cudny brzuszek :-) Super wyglądasz Kochana :*

Kinia ..Nikoś tej mazi miał tylko troszkę na główce....takze położna lekko Go przetarła i cały był czyściutki :tak:

Jeśli chodzi o karmienie to Nikoś jak jest naprawdę głodny i je to głośno słychać przełykanie....Ale czasami ssie pierś a tez nie widzę żeby przełykał........to podobno jest tzw. ssanie nie-żywieniowe.

Też czasami mam wrazenie jakbym nie miała pokarmu, ale jak ścisnę sutek palcami to mleczko wypływa :tak:

Olasec - ale ladniutki brzuszek :-) u mnie już jest co dźwigać, mam wrażenie że mam taki wielki bebzon :-D

OneMoreTime - wzdęcia to chyba norma... ja też miałam :-) na pewno wszystko jest w porządku, nie zadręczaj się tak... wypij sobie na noc meliskę, może pomoże? Ja piłam swego czasu, a teraz ok. 22 już zasypiam i budzę się przed 6 wyspana... chciałabym pospać a nie mogę... :-)

Dziewczęta, czyżbym była kolejną do rozpakowania? :-)
u nas dziś pogoda ładna, ale mnie bierze przeziębienie jakieś... gardło mnie boli, głowę mam taką ciężką... i jakoś tak chorobowo się czuję :-( piję herbatę z miodem, mam nadzieję że mnie nie rozłoży na dobre...

reklama
Masha, zaraz zapodam sobie melisę, bo się właśnie poryczałam... tak mi się nazbierało...:-( wiem,że wzdęcia to norma, tylko nigdy wcześniej mnie tak nie kłuło przy tym i stąd ta panika... i czy jak się macica rozciąga to też tak powinno boleć? nie sądziłam, że to aż tak czuć...:baffled:

Zdrówka życzę :happy: &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry