reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kinia
No niestety nie przejalam brzuszka:-( a szkoda....
Walczymy dalej...
Jestem wlasnie po 3iui i czekamy;-)
Pozdrawiam serdecznie:-)

To był 23 tydzień :-)

IMG_20150524_131501.jpg

A to z dzisiejszego poranka jeszcze jak widać w szlafroku :-) synuś wypchał główkę :-) zdjęcie bokiem jak leżę na lewym boku ale może coś się dopatrzycie :-)

DSC_0029.jpg

Załączniki

• IMG_20150524_131501.jpg
    IMG_20150524_131501.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0029.jpg
    DSC_0029.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Olasec, śliczny brzuszek :)

Misia super zdjęcia :) Moja jak wyskoczyła to była cała w takiej lepkiej mazi, Twój taki bardziej różowiutki :-)

A moja malutka sobie śpi, possała trochę, dokarmiłam buteleczką. Mąż mnie namawia, żeby całkiem przejść na butelkę bo ona po ssaniu piersi często płacze i cały czas szuka i wygląda jakby była głodna...

Mamy, które mają doświadczenie w karmieniu powiedzcie, czy jak dziecko ma pierś w buzi i ciągnie ale nie słychać przełykania- to pije czy nie??? Bo moja właśnie tak sobie ciumcia ale wydaje mi się, że jej nie leci albo słabo leci...

Ewel wczoraj wieczorem wzięłam ten czopek i przez pół nocy nie spalam. Tak rozdzierajacego bólu jeszcze nigdy nie czułam i nie wiem z jakiego powodu...
A dziś rano wzięłam drugi inny i jest ok, mało co bólu i nawet mogę normalnie korzystać z wc.
Makabra nie wiem czemu ostatnio takiego pecha mam.

Ag, tylko dlaczego ta wizyta tak późno? trzymaj się dzielnie :sorry: co do pecha i przeciwności losu, to ja jestem przodowniczką:-p Jestem przekonana, że lekarz mając wyniki zaradzi i wszystko szybciutko wróci do normy :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Olasec, fajny brzusio :tak: i faktycznie widać takie odkształcenie jakby maluszek coś wypychał :-D

Ja też miałam nieprzespaną noc :-(- oczywiście wsłuchiwałam się w brzuch, w to kłucie, sprawdzałam twardość... przysnęłam jak zaczęło się robić szaro na dworze...:szok: rano już było lepiej.

U nas piękna pogoda dzisiaj, dlatego, żeby się nie zadręczać w samotności pojechałam do teściów na działkę. Cały dzień na leżaczku pod drzewkiem brzoskwini zrelaksował mnie odrobinę i mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza :sorry:

Olasec cudny brzuszek :-) Super wyglądasz Kochana :*

Kinia ..Nikoś tej mazi miał tylko troszkę na główce....takze położna lekko Go przetarła i cały był czyściutki :tak:

Jeśli chodzi o karmienie to Nikoś jak jest naprawdę głodny i je to głośno słychać przełykanie....Ale czasami ssie pierś a tez nie widzę żeby przełykał........to podobno jest tzw. ssanie nie-żywieniowe.

Też czasami mam wrazenie jakbym nie miała pokarmu, ale jak ścisnę sutek palcami to mleczko wypływa :tak:

Olasec - ale ladniutki brzuszek :-) u mnie już jest co dźwigać, mam wrażenie że mam taki wielki bebzon :-D

OneMoreTime - wzdęcia to chyba norma... ja też miałam :-) na pewno wszystko jest w porządku, nie zadręczaj się tak... wypij sobie na noc meliskę, może pomoże? Ja piłam swego czasu, a teraz ok. 22 już zasypiam i budzę się przed 6 wyspana... chciałabym pospać a nie mogę... :-)

Dziewczęta, czyżbym była kolejną do rozpakowania? :-)
u nas dziś pogoda ładna, ale mnie bierze przeziębienie jakieś... gardło mnie boli, głowę mam taką ciężką... i jakoś tak chorobowo się czuję :-( piję herbatę z miodem, mam nadzieję że mnie nie rozłoży na dobre...

reklama
Masha, zaraz zapodam sobie melisę, bo się właśnie poryczałam... tak mi się nazbierało...:-( wiem,że wzdęcia to norma, tylko nigdy wcześniej mnie tak nie kłuło przy tym i stąd ta panika... i czy jak się macica rozciąga to też tak powinno boleć? nie sądziłam, że to aż tak czuć...:baffled:

Zdrówka życzę :happy: &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry