reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kwiatuszku...jeszcze nie rodzę :-p

Dziekuję dziewczynki za wsparcie......jestescie naprawdę kochane :*

Wasze kciuki działają cuda!!!
Byłam dzis u mamy, wygląda już lepiej :blink: Zresztą sama mówiła ze widzi i czuje poprawę....Jednak szpitalne leki są lepsze :tak: Do tego ciagle ma robione inhalacje i chociaż normalnie oddycha. Może w przyszłym tygodniu juz wyjdzie do domku...Tak myślę....no ale zobaczymy :blink:

Miałam tez wizytę u gin...szyjka krótka .. ma 1,5 cm :happy2: Ale rozwarcia jeszcze nie ma....trzeba będzie sie jeszcze posreduszkować z mężem zanim pójdę do szpitala :-p

Kochane chciałam Wam Wszystkim zyczyć wszystkiego dobrego......Staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za dwie kreseczki ;-)
Martavel gdybys zaczęła również rodzić to czekam na sms-ka z wieściami (w końcu mamy podobny termin) ;-) I już Ci życzę szczęśliwego rozwiązania :*

Angelstw lub Martavel będą Wam przekazywać wieści ode mnie :happy2:.

reklama
Ja tak na szybkiego. Misia numer mam zapisany, będziemy w kontakcie. Cieszę się, ze z mama lepiej. A ja słuchajcie dziś mam tyle energii,ze mogę gory przenosić. Chciałabym żeby Olek choć trochę jeszcze powiedział ale cos czuje ze to objaw ze to juz. Ale nic nikomu nie mowie żeby nie wywoływać wilka z lasu...

Kwiatuszekk23
Doskonale Cię rozumiem. Mojego męża niema od 17 stycznia!!! Masakra jakaś... Jestem wkurzona, że czas upływa i nie można się starać :(
Podobno w sobotę ma wrócić :-) Hmm... z tym, że nasze losy się znów pokrzyżowały i nie wiem czy znów zaraz nie wyjedzie... A problemy z miesiączką aktualne :(
Ostatni była w styczniu!!! Załamac się można...
MisiaMonisia
Dobrze, że z mama lepiej... I Ty przy tym troche odetchniesz... TRZYMAM KCIUKIza szczęśliwe rozwiązanie :-)

Misia - wszystkiego dobrego dla Mamy! :-) dobrze, że dziś już lepiej! W szpitalu odpocznie sobie, to też pewnie na plus. Co prawda nie ma to jak w domu, ale w domu zawsze coś do zrobienia jest, zwłaszcza dla Mamy pewnie :-)
Trzymam kciuki za szpital! :-)

Misia, martavel - no brzucholki że ho ho :-) muszę i ja jakoś cyknąć fotę, bo nawet sama dla siebie jeszcze żadnej nie mam :-) także jak zrobię to i ja się pochwalę :-)

patrycjan -
[*] dla Twojego Aniołka. To forum sprawiło, że jakoś mi łatwiej (jeśli to możliwe)... dało mi nadzieję, jednocześnie sprawiło że nie biorę za to co nas spotkało całej winy na siebie... także zostań z Nami, nic tak nie zrozumie Kobiety po przejściach jak druga Kobieta po przejściach...

a u Nas dziś taki śnieg padał że łoesu... dosłownie z 15 minut taka szarówka, a potem deszcz. I jak tu ma człowieka głowa nie boleć? :-)

Misia
To szczęsliwego rozwiązania życzę, już dzis:):-):-D &&&&&&&

Martavel
Ty juz też na wylocie:) ahhh ten czas leci

Slijcie kochane tony fluidków dla Nas staraczek:):-p

Neta jak tam? Rozpoczeliście boboseksy?:-p

Doris
Halooo!!! Kobitko odezwij się co tam u Ciebie?

Naala
A Ty Kochana jak przed testowaniem?

Ostatnia edycja:
Martavel coś czuje ze Oluś przyjdzie na świat przed Kevinkiem :-)

Lumia na Twoją prosbe....
dla Wszystkich staraczek fluidki ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Kwiatuszek a propo wyjazdów Twojego męża to przypomniał mi się film Lejdis jak Iza Kuna jeździła do Adamczyka na jego wyjazdy służbowe jak przychodził termin jej owulki :) może Ty się wybierzesz :)- ale to tak na żarty, nie obraź się. Uwielbiam ten film, na studiach jak spotykałam sie z koleżanką na winiacza to zawsze go oglądałyśmy.

Do góry