reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kinia dobre :p u nas to odpada :) m jest kierowca zawodowym i jak bym miala siedziec 3 tyg w samochodzie to bym zeswirowala... Do tego dwulatka w domu ktora bez mamusi nie wytrzyma zbyt dlugo :) nic moze się nam kiedyś w końcu uda zmajstrowac rodzenstwo dla Oliwki.

Marta &&&& za powodzenie misji :) Czekamy na Ciebie i Malucha :*

Misia no to świetnie,że z mamą lepiej!!! Może jeszcze ten rosół ugotuje... :)

OneMore?? Jak tam? udała się randka? ;-)
anty z Jasiem dogadujemy się od początku :tak: coraz bardziej rozumiem jego potrzeby wsłu****ę się w jego ruchy i znaki jaki mi daje, żeby jeszcze lepiej rozumieć czego w danym momencie potrzebuje. Mamy niewielki problem nocny...podejrzewam bóle brzuszka i niemożność wypierdzenia się :sorry: bo mały jest dość marudny, ale nie płacze. Śpi bardzo płytko i niespokojnie, po czym budzi się wierci, pręży i napina...ale nie jest to na tyle uciążliwe, żebym nie mogła ogarnąć tego tematu ;-) 2,5 tygodnia a staje się już taki aktywny. W dzień coraz częściej woli leżeć i w ciszy i spokoju obserwować świat naokoło aniżeli spać :tak: jak mu się obserwowanie znudzi to po prostu zasypia :-D jest cudowny!
Ja myślę że co do Twojej @ to powinnaś z lekarzem to skonsultować...

patrycjan witaj Kochana!
[*] dla Iskierki! Zostań z nami jeśli tylko czujesz potrzebę, na pewno będzie Ci raźniej...

martavel, Misia proszę się pożegnać ładnie z brzuszkami bo marzec już! :-D przyszła i kolej na Was! :tak:
Misia super że z Mamcią lepiej! ;-) Teraz już myśl tylko o sobie i Kevisiu,, zbieraj siły na poród! ;-)
martavel przedporodowy przypływ energii :-D skąd ja to znam ;-) szykuj się i Ty! :-)
MashaFre cykaj foty bo brzuszek będzie rósł z dnia na dzień! :-) fajna pamiątka na przyszłość :tak: ja jak patrzę na zdjęcia swojego brzucholka to nie wierzę, że był taki duży ;-)
jett94! ;-) piękne wieści!! :-) uważaj na siebie!! no i 3mamy kciuki żeby wszystko było jak należy!

a co u nas?
nie napiszę nic więcej poza tym, że kocham Go nad życie!! :tak:

AdobePhotoshopExpress_0afa57c7c691485990f8a00c7ca50057.jpgAdobePhotoshopExpress_910b3b5eaeab4dbca77b4b3ea57d1b66.jpgAdobePhotoshopExpress_d6b72c8ea9fe4fd4b6eef4e54d6aff1d.jpg

a tak wygląda Mamusia 2,5 tygodnia po porodzie :tak: 10kg mniej, pozostało jeszcze do zrzucenia 6-7kg:sorry: czekam tylko aż minie połóg i biorę się ostro do pracy. Wyćwiczę brzuszek, pośladeczki i wrócę do formy sprzed ciąży :tak:
AdobePhotoshopExpress_e528b681452245998baed8c81d5fa9fd.jpg

Załączniki

• AdobePhotoshopExpress_0afa57c7c691485990f8a00c7ca50057.jpg
    AdobePhotoshopExpress_0afa57c7c691485990f8a00c7ca50057.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 57
  • AdobePhotoshopExpress_910b3b5eaeab4dbca77b4b3ea57d1b66.jpg
    AdobePhotoshopExpress_910b3b5eaeab4dbca77b4b3ea57d1b66.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 54
  • AdobePhotoshopExpress_d6b72c8ea9fe4fd4b6eef4e54d6aff1d.jpg
    AdobePhotoshopExpress_d6b72c8ea9fe4fd4b6eef4e54d6aff1d.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 61
  • AdobePhotoshopExpress_e528b681452245998baed8c81d5fa9fd.jpg
    AdobePhotoshopExpress_e528b681452245998baed8c81d5fa9fd.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 55
Jett ogromne gratulacje :-) &&&&&&&&&& za Kruszynke :*

Anglestw piekne zdjęcia.......cudny Jaś :-D
I gratuluję zrzuconych kg :tak:

Ja dziś jeszcze jestem w domku...Na patologii nie było miejsca więc odesłali mnie do domu. Ale jutro ponownie mam sie wstawic. Zrobiono mi godzinny zapis ktg,......wszystko było dobrze. Tylko jak zmierzyli mi ciśnienie na IP to miałam wysokie 166/85 więc poźniej zmierzono mi jeszcze raz i spadło do 144/80. Mówiłam im że to z nerwów:sorry:

W ogóle w szpitalu było jakieś zamieszanie....pełno telewizji (TVN24, TVP , TV Trwam i chyba Puls jak się nie mylę)........nie wiedzieliśmy z mężem o co chodzi. Ale jak wróciliśmy do domu to włączyłam wiadomości na TVP i okazało się że lekarze z oddziału neurologii chcieli 100% podwyzki i nie mogli sie dogadać z dyrektorem......tak więc zostało tam tylko chyba 20 lekarzy....a pacjentów przenoszą do innych szpitali bo nie ma kto ich leczyć.
Myslę że będą też o tym mówić w Faktach na TVN.......o Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Toruniu :tak:

reklama
Dziewczynki ja na szybko, zmieniłam pracę i czasu nie mam puki co:-)

Lumia dzięki że pytasz:) Szczerze to w ogóle o tym nie myślę, nie mam kiedy. Z pracą to wyszło tak nagle i chyba pierwszy raz wolałabym żeby @ przyszła, bo nie chciałabym tak od początku w nowej pracy i w ciąży wylądować. No ale co ma być to będzie:-)

Ja już nie wiem kiedy która testuje, ale kciuki trzymam&&&

No i za dziewczynki na końcówce też&&&

Pozdrawiam was wszystkie:-)

Do góry