reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie ma za co ;-)
Ja czekałam 2 tygodnie, ponieważ wycinek poszedł do badania. Ale u Ciebie może krócej. Nie wiem jak to jest.

Ostatnia edycja:
Anty ja wierzę, że wszystko się ułoży! Zrobisz badania, znajdziesz nowe siły do walki i kto wie, może za rok powitasz małego szkraba na świecie:tak: Tego Ci życzę bardzo mocno!!! Ja po pierwszej stracie nie rozumiałam dlaczego tak się stało, nie widziałam w tym sensu...A druga strata dała mi naprawdę wiele do myślenia, bo wiedziałam, że bez wiary nie udźwignę kolejnych starań. I znalazłam to czego zawsze szukałam, prawdziwej wiary i więzi z Bogiem. Trzymaj się i szybkiego powrotu do pełni sił:-)

Angelstw gratuluję 30 tygodnia:-D

Masha cudowne wieści!!! Dbaj o siebie i kropka:-)

Mirabelka świetne wyniki, tsh powala:-) Z tego co pamiętam stosunek fsh i lh najlepiej jak oscyluje ok. 1, ale u Ciebie różnica nie jest duża, a poza tym jednorazowe badanie niewiele daje. Najlepiej jak lekarz zinterpretuje Twoje wyniki.

Doris to trzymam kciuki za histero, koniecznie daj znać po! No u mnie końcówka cyklu, ale na nic nie liczę, generalnie niby się staramy, ale ja już trochę odpuściłam...

Neta za ten cykl&&&&

Pozdrawiam was wszystkie gorąco!!!

Naala dzieki za kciuki :)
piszesz,ze troche odpuscilas i moze to dobrze, ja w obie ciaze zaszlam w cyklach,w ktorych nie myslalam o staraniach, nie liczylam dni itp. zatem rowniez za Ciebie &&&.kiedy masz termin @?

Neta dzięki za kciuki, wiesz że bardzo Ci kibicuję:-) Termin jakoś końcówka tygodnia, zobaczymy:-) Tak czy siak jestem pozytywnie nastawiona, cieszę się nadchodzącymi świętami, dziś skompletowałam paczkę dla dzieci z domu dziecka:-)

malgonia to cudowna wiadomość!!! :-D jednak Wojtuś nie chciał zaczekać do planowego terminu cc - i dobrze!! Bo już masz go przy sobie!! :tak: Wojtusiu witaj na świecie! :-) czekałam na Twój poród ;-) bo skoro Wojtuś już jest na świecie, to teraz kolej na mnie!!! aaaaaaaaaaaaa :-D czekamy na relację z pierwszych chwil i na fotki nowego Obywatela :tak:

Doris kciuki za histeroskopię! Żeby badanie okazało się pomocne!!! &&&&!

Masha to dobre wiadomości!! Bardzo dobre! Uważaj ciągle na siebie i nie przestawaj wierzyć ani na chwilę w to malutkie serduszko!!:tak:

Mirabelka no TSH imponujące :tak:

Lumia, Neta, Naala kciuków za Was nie puszczam!!

kiedy wstałam dziś raniutko i odczytałam post malgoni , łza zakręciła mi się w oku...uświadomiłam sobie jak wiele CUDÓW dzieje się na tym naszym forum...jak bardzo złe wiadomości mieszają się co jakiś czas z dobrymi..jak warto walczyć dla takich chwil jakie teraz przeżywa malgonia!! Dziewczyny nie traćcie siły i wiary!!

Dobrego dnia!!

Malgonia - aaaaaaaaaaaaaale super prezent, zdrówka dla Was życzę :tak:

Doris - kciuki za zabieg...

angelstw - zapomniałam wcześniej - gratulacje rozpoczętego 30 tygodnia :-) ale ten czas leci...

MisiaMonisia - jak tam dieta cukrzycowa? Dajesz radę? :-)

dzięki Dziewczyny za wsparcie, chociaż z Wami mogę się podzielić wieściami bo wśród znajomych i dalszej rodziny nikt nic nie wie, nie chcę zapeszyć jeszcze.
Co do suwaczka - któraś pytała... pojawi się, ale w odpowiednim momencie... dokładnie na początku stycznia, jak już będę po kolejnym USG. Ja jestem jakaś dziwna, i nawet taki suwaczek dla mnie to nie daj Boże zapeszenie jakieś... Chciałabym go zrobić oczywiście, ale jednocześnie się boję. Więc poczekam jeszcze :zawstydzona/y:

reklama
Do góry