reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

DSC04366.jpgDSC04348.jpg
Nasz Bobas ;-)

Załączniki

• DSC04366.jpg
    DSC04366.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC04348.jpg
    DSC04348.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Edytka
Łucja jest śliczniutka, no i Ty dobrze wyglądasz:-) Niestety w tych sprawach z karmieniem, to jestem zielona wiec nic nie pomogę...Pozostaje mi tylko życzyć cierpliwości i wytrwałości:)bedzie dobrze:)

Anty
W sumie to chyba nie pisalam:). Powinnam testować dokładnie za tydzień-sobota, oczywiście o ile nie przyjdzie.Ale chyba wstrzymam sie do wtorku lub srody, bo ostatnio przyszła po 16 dniach od owulacji.

Angestw
Zostaniesz moją osobistą ovufriend;):laugh2:

One
Dobrze Dziewczyny piszą! Ja też bym zaryzykowała, co najwyżej zatrzymają celicy. Albo jeszcze się zastanawiałam czy Twój nie może iść do lekarza i poprosić o ten lek?

Edytko Witaj :-) Łucja jest prześliczna :tak: No i jaka duża!!!
Również nie pomogę.......ale tak jak Lumia.....życzę wytrwałości.....No i ogólnie wszystkiego dobrego :happy:

Lumia &&&&&&&&&& za przyszłą sobotę ;-)

Hej
Ja już po testowaniu...testowałam 3 dni pod rząd tym samym testem
27, 28, 29 listopada. 27 kreska słaba, 28 mocniejsza, a dziś chyba słabsza niż wczoraj więc już się załamałam :-(
CAM01558.jpg

dziś 31 dc cyklu @ brak

Załączniki

• CAM01558.jpg
    CAM01558.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 49
Doris jak dla mnie nie jest słabsza. Taką sama kreseczke miałam na teście (użyłam nawet tego samego testu) :tak:
Takze wg mnie znaczy to tylko jedno :-) :*
Ale dla pewności jak chcesz to powtórz test w poniedziałek.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris ja wiem, że my porównujemy kreski z dnia na dzień, ale tego nie powinno się robić. Tak więc zaciskam kciuki, testuj dalej,niech powoli kreska ciemnieje. A i tak pewnie polecisz na betę w poniedziałek.

Edytko, musisz udać się do Poradni Laktacyjnej. A najlepiej zorientuj się czy prywatnie ktoś nie przyjeżdża, na wizyty prywatne. Jeszcze nie jest za późno.

Edytka śliczną masz Córunię ;-) świetnie wyglądacie obie! ;-) niestety temat laktacji jeszcze ciągle przede mną...

anty ja mogę jedynie powiedzieć coś na temat siary z piersi i obkurczającej się macicy, bo innych objawów ciążowych w 19tc kiedy straciłam Zuzię - nie miałam. Mleko z piersi stopowałam Bromergonem brałam go przez tydzień, przez kolejne 2 tygodnie mleko zanikało. Po pierwszej @ po poronieniu piersi wróciły do swoich maleńkich rozmiarów. Macica obkurczała się nieco dłużej ale po pierwszej @ również była już swoich rozmiarów.
Ale skąd w ogóle takie pytanie Kochana?
lumia kciuki zaciśnięte!! Czekamy w takim razie przyszłej soboty!! :tak: może nie będzie potrzeby żebym była Twoją prywatną ovufriend :-D ;-) oby oby!!

Doris
te testy mówią same za siebie! :tak: nie katuj się już Kochana, odczekaj chociaż jedne dzień i powtórz test, żeby zobaczyć czy jest różnica. No a najlepsza to już jest beta, a raczej jej przyrost. &&&&&&& kciuki żeby krecha ciemniała i ciemniała a @ nie było przez najbliższe miesiące ;-)

Misia wychodzi na to że prócz wózka będziemy mieć już wszystko dla Jasia ;-) i bardzo mnie to cieszy, bo spokojnie będę mogła czekać Jego narodzin i nie będę niczym zaskoczona ;-) wózek kupimy jak Młody już będzie na świecie.

reklama
Nie wiem czy mi się uda, bo w poniedziałki pełno ludzi, mają czynne od 7 a ja mam do pracy na 7.30, ale w sumie na tym zdjęciu powiększonym to wydaje mi się, że jest dobra. Poza tym strasznie bolą mnie (.)(.) :-)

Do góry