reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

DSC04366.jpgDSC04348.jpg
Nasz Bobas ;-)

Załączniki

• DSC04366.jpg
    DSC04366.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC04348.jpg
    DSC04348.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Edytka
Łucja jest śliczniutka, no i Ty dobrze wyglądasz:-) Niestety w tych sprawach z karmieniem, to jestem zielona wiec nic nie pomogę...Pozostaje mi tylko życzyć cierpliwości i wytrwałości:)bedzie dobrze:)

Anty
W sumie to chyba nie pisalam:). Powinnam testować dokładnie za tydzień-sobota, oczywiście o ile nie przyjdzie.Ale chyba wstrzymam sie do wtorku lub srody, bo ostatnio przyszła po 16 dniach od owulacji.

Angestw
Zostaniesz moją osobistą ovufriend;):laugh2:

One
Dobrze Dziewczyny piszą! Ja też bym zaryzykowała, co najwyżej zatrzymają celicy. Albo jeszcze się zastanawiałam czy Twój nie może iść do lekarza i poprosić o ten lek?

Edytko Witaj :-) Łucja jest prześliczna :tak: No i jaka duża!!!
Również nie pomogę.......ale tak jak Lumia.....życzę wytrwałości.....No i ogólnie wszystkiego dobrego :happy:

Lumia &&&&&&&&&& za przyszłą sobotę ;-)

Hej
Ja już po testowaniu...testowałam 3 dni pod rząd tym samym testem
27, 28, 29 listopada. 27 kreska słaba, 28 mocniejsza, a dziś chyba słabsza niż wczoraj więc już się załamałam :-(
CAM01558.jpg

dziś 31 dc cyklu @ brak

Załączniki

• CAM01558.jpg
    CAM01558.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 45
Doris jak dla mnie nie jest słabsza. Taką sama kreseczke miałam na teście (użyłam nawet tego samego testu) :tak:
Takze wg mnie znaczy to tylko jedno :-) :*
Ale dla pewności jak chcesz to powtórz test w poniedziałek.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris ja wiem, że my porównujemy kreski z dnia na dzień, ale tego nie powinno się robić. Tak więc zaciskam kciuki, testuj dalej,niech powoli kreska ciemnieje. A i tak pewnie polecisz na betę w poniedziałek.

Edytko, musisz udać się do Poradni Laktacyjnej. A najlepiej zorientuj się czy prywatnie ktoś nie przyjeżdża, na wizyty prywatne. Jeszcze nie jest za późno.

Edytka śliczną masz Córunię ;-) świetnie wyglądacie obie! ;-) niestety temat laktacji jeszcze ciągle przede mną...

anty ja mogę jedynie powiedzieć coś na temat siary z piersi i obkurczającej się macicy, bo innych objawów ciążowych w 19tc kiedy straciłam Zuzię - nie miałam. Mleko z piersi stopowałam Bromergonem brałam go przez tydzień, przez kolejne 2 tygodnie mleko zanikało. Po pierwszej @ po poronieniu piersi wróciły do swoich maleńkich rozmiarów. Macica obkurczała się nieco dłużej ale po pierwszej @ również była już swoich rozmiarów.
Ale skąd w ogóle takie pytanie Kochana?
lumia kciuki zaciśnięte!! Czekamy w takim razie przyszłej soboty!! :tak: może nie będzie potrzeby żebym była Twoją prywatną ovufriend :-D ;-) oby oby!!

Doris
te testy mówią same za siebie! :tak: nie katuj się już Kochana, odczekaj chociaż jedne dzień i powtórz test, żeby zobaczyć czy jest różnica. No a najlepsza to już jest beta, a raczej jej przyrost. &&&&&&& kciuki żeby krecha ciemniała i ciemniała a @ nie było przez najbliższe miesiące ;-)

Misia wychodzi na to że prócz wózka będziemy mieć już wszystko dla Jasia ;-) i bardzo mnie to cieszy, bo spokojnie będę mogła czekać Jego narodzin i nie będę niczym zaskoczona ;-) wózek kupimy jak Młody już będzie na świecie.

reklama
Nie wiem czy mi się uda, bo w poniedziałki pełno ludzi, mają czynne od 7 a ja mam do pracy na 7.30, ale w sumie na tym zdjęciu powiększonym to wydaje mi się, że jest dobra. Poza tym strasznie bolą mnie (.)(.) :-)

Do góry