reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magdalena super mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kat przy tym wkłuciu taki stres, żeby czegoś nie uszkodzić....

Enya Łucja miała 3260 jak się urodziła a przy wyjściu ze szpitala 3 kg, nie wiem czy jest taka grubiutka czy to tylko te policzki takie ma, po rodzinie męża ;-)

teraz miałam z nią trochę ciężki dzień, bo mała nie chciała spać, w zasadzie tylko na rękach i przy piersi i w nicy też, ciężko ją uspokoić inaczej jak dawając cycka, już się uzależniła... ehh nie wiem, dzisiaj spróbuję być twarda i nie karmić jej częściej jak co dwie godziny i spróbuję smoczka, chociaż w nocy go wypluwała... oczywiście żeby było mało to wczoraj podczas rozmowy z teściami mama męża wypaliła że jak nie chce spać to może zły pokarm mam, mąż to podłapał, najpierw się śmiał a w nocy mówi może kupimy mleko damy jej też z butelki bo wydaje się non stop głodna??? :eek:

reklama
Mgadalena ogromne kciuki za spokojny poród:)&&&& Bądź dzielna:)
Edyta-ciężko miałaś,ale jak widać kobiety to twarde istotki i dałaś radę:)

Dziewczyny?Podpowie mi któraś?Dzisiaj moja temp też 36,6 a tj 18dc.

Magdalena, trzymam kciuki żeby bobas szybko pojawił się na świecie! && :tak:

Edyta89, gratulacje ślicznego szkraba, Łucusia jest przesłodziachna! :happy: schrupać tylko, nic więcej :tak: komentarzami teściowej się nie przejmuj.

Ja dziewczynki czytam Was cały czas, ale powiem Wam, że jakoś weny nie mam na pisanie... mam @, w październiku znowu będziemy się starankować. Cieszę się z tego, że w końcu pierwszy raz od zabiegu w tamtym miesiącu naprawdę czułam owulkę, tak jak przed...Bóle jajnika + śluz, więc się pocieszam tym.

pozdrawiam Was, czytam i myślami jestem z Wami...mam wrażenie, że się od Was uzależniłam :cool2:

Edyta moja córa jak się urodziła to była maleńka (2800 a przy wypisie 2560) a policzki miała takie jak Twoja Łucja:-D Zresztą potem szybko nadrabiała wagę a policzki ma słodkie do tej pory:-) A z karmieniem piersią to ciężko jest zachować taki rygor żeby karmić co 2 - 3godz. Ja dodatkowo dawałam małej butlę bo była małym głodomorem a pokarmu miałam tyle co kot napłakał. Na pewno sobie poradzisz...Trzeba czasem pokombinować z takim małym bąblem:-)

Ona Na moje oko między 3 a 5 paź. miałaś owu, ale bez większej liczby temperatur to trochę jak wróżenie z fusów. Jeśli te wyższe temperatury utrzymają się to będzie znaczyło, że owu była.Najłatwiej Ci będzie jak założysz sobie konto na enpr albo ovufriend. Tam będziesz miała wykresy, na których dokładnie zobaczysz skok temp. Zresztą ovufriend sam wyznacza owulację (choć czasem robi to z opóźnieniem), po jednym, dwóch wykresach sama będziesz umiała wyznaczyć sobie owulację:-) Powodzenia

MashaFre głowa do góry i proszę włączyć pozytywne myślenie:tak: W końcu się uda, może w tym miesiącu, za co trzymam kciuki&&&. Najważniejsze to się nie załamywać, niczego nie jesteśmy w stanie przyspieszyć. W końcu każdą z nas nawiedzą fasolki, ale to one wybiorą sobie najlepszy na to moment. My musimy im tylko mocno pomóc wiarą i stoickim spokojem:-)

A ja to rozumiałam tak,że owu jeszcze nie miałam;/
przytulanko było 2października i 5października.Cikekawe czy owu była i czy to wystarczyło:(

Konto założyłam,ale właśnie nie miałam od poczatku cyklu mierzonej temp:(

Jedyne co to tylko temp wpisałam
Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

A dzisiaj dopiero zaczęłam mieć dużo śluzu taki przeźroczysty,rozciagliwy mocno. Przypomnę,że moje cykle to średnio 30/31dni

Ostatnia edycja:
Magdalena kciuki &&&&&&&&& !!!!!!!!

Dzieki dziewczyny.......Troszke lepiej.....Amol tak mnie wczoraj rozgrzal......ze nawet cala noc przespalam:tak:. Caly czas sie jeszcze smaruje.

Angelstw właśnie zastanawiam się czy to nie od zęba......niby żaden mnie nie boli ale rożnie bywa. W czwartek mam wizyte u dentysty........Przejrzy mi szczękę to będę wiedziala czy cos jest nie tak.

Witajcie Dziewczynki:)

Kobietka/mamusia

Wielkie gratulacje !!!!Przeszłaś ciężką drogę, ale nagroda była tego warta!!!!!:)

Angelstw
Wow...!!!piękne zdjęcie:) Bardzo gratuluję siusiaka!!!!!

ONA
Chyba chyba faktycznie kilka pomiarów to troszke za mało:") Choć Naala dobrze kombinuje;):-):-pja monitoruje drugi cykl i dalej mam problem z interpretacją, ale u mnie jest grubszy problem:p bo chyba owu brak:p

Magdalena
Przecztałam Twoją wiadomość i zaraz zacisnęłam mocno kciuki&&&&&& Trzymajcie się tam i bądz dzielna:)

One
Kciuki również za Twoje staranka!&&&

A ja Dziewczynki wróciłam z weekendowego wesela:) 400km jazdy w jedną stronę:confused2:ale warto było:)
Nie zdążylam już wam w piatek napisać, bo wszysto oczywiście na wariackich papierach było....
Poszłam na monitoring w piątek i niestety nic nie rośnie:wściekła/y::-( Faworyt stoi w miejscu...chyba clo nie zadziałał, teraz wychodzi na to,że te dwie tabletki to nie była głupia decyzja, skoro na taką dawkę nie zareagowałam...
Ojjj troszke mi się przykro zrobiło:-:)-:)-( choć liczyłam, że jeszcze coś drgnie... niestety w niedziele wieczorem lekarz przyjął mnie na odziale i dalej nic....Jutro znów idę i zobaczymy co dalej. Ale chyba z tego co wiem, to pęcherz miał rosnąc już w trakcie zażywania clo??? - dobrze myślę?

A czy orientujecie się czy przy braniu clo podnosi się temperatura, bo miałam skok od pierwszego dnia brania clo. cały czas miałam na poziomie 36,8, w trakcie brania clo (brałam do czwartku), w sobotę spadła do 36,7, W niedziele nie zrobiłam pomiaru...haha:)wiadomo mało snu, drineczki:) i dziś dopiero 36,5.... A specjanie mierzyłam od pierwszego dnia...

Mimo wszystko dopisuje się do listy staraczek
Doris - termin niechcianej @ 26 wrzesień. 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ koniec listopada 2014 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Lumia - termin niechcianej @ do końca 2014 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ koniec października lub grudnia 2014 r.

Ostatnia edycja:
Jeszcze muszę coś napisać...

Bardzo mnie poruszyła smierć Ani Przybylskiej:-(Mam strasznego doła dziś:-:)-:)-(
[*]
To niesprawiedliwe.....!!!!!!!

reklama
Do góry