reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ONA myślę ze jeszcze za szybko........poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki.........chociaż wtedy tez może wyjść jedna kreseczka.........ale jak @ się później nie pojawi to powtórz test :) Bądź dobrej mysli ;-)

reklama
Neta przykro mi...

Ona - poczekaj jeszcze, póki @ się nie rozkręci, szanse są ;-)

Ja u siebie jakoś nie wierzę, że się uda... po prostu najzwyczajniej w świecie nie wierzę :-(

Misia a Ty jak się czujesz? :) Widać już coś? :-D

witam dziewczynki :) chcialam zapytac czy ktoras wie cos na temat torbiela jednego jajnika we wczesnej ciazy ??

lekarka powiedziala ze jest maly i nie grozny ale trzeba monitorowac.... jestem juz po 3 poronieniach samoistnych.. ale wczoraj widac juz bylo pecherzyk na usg cieszymy sie z mezem niezmiernie ale troszke chcialabym sie dowiedziec. Moze ktoras miala podobna sytuacje ??

MashaFree ja wierzę że Ci się uda:tak: I Ty też masz wierzyć!!!! &&&&&&&& i fluidki ---------------------------------- ;-)

Czy u mnie cos widać? Troszkę widać (dowód fotka) :-).Mąż przytula Fasolinkę przez brzuszek każdego dnia i mówi że nie może sie doczekać kiedy brzusio będzie większy :-D. I czuję się świetnie.........wrócił mi apetyt do jedzenia:tak: Dziekuję że pytasz :*

Misiowy brzusio :-p z dziś....
013.jpg

Załączniki

• 013.jpg
    013.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 66
A ja już chyba troszkę wariuję:( Tak chcę zobaczyć te dwie kreseczki:( Piersi zawsze bolały na tydzień przed okresem,teraz mnie nie bolą,za to boli mnie koło krzyża i troszkę wyżej,jajniki też mnie kują:( Ale nie chcę sobie też wmawiać:(

Misia jaki piękny ♥ oczywiście, że widać! :tak:

a mężuś skarbek Ci się trafił :-D

Ja już chyba po owulce (nie mierzę tempki tylko obserwuję śluz), a że cykle mam w miarę regularne, to też wiem kiedy jest mniej więcej.. także co ma być to będzie. Zaczynam mieć paranoję :baffled:

Dziękuje Wam bardzo :*

Nie dziwię sie Wam dziewczyny..........ja też fiksowałam czy aby na pewno się udało. Tyle ze ja korzystałam z pomocy testów owulacyjnych......wtedy wiedziałam kiedy mam owulke na 100% i były Boboseksy :tak: Tak męża namawiałam na przytulanki że aż biedny zaczął sie mnie w końcu bać.......Później mi to powiedział :-p No ale warto było Go przemęczyć ;-).
Takze i u Was będzie dobrze...........chciałabym napisać że macie wyluzować, ale wiem po sobie że po prostu nie idzie.

reklama
Do góry