reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Neta przykro mi Kochana......Mam nadzieję że teraz się uda........trzymam mocno kciuki :*

W końcu wraca mi apetyt. Każdego dnia miałam problem z jedzeniem.......nic mi ostatnio nie smakowało.......na nic nie miałam ochoty. A dzis szok.........Obiadek zjadłam ze smakiem.....a teraz naszło mnie na gołąbki......całe szczęście że miałam jeszcze kilka zamrożonych.......mmmmm..........ale się objadłam :-D

reklama
Anty, nie mam suwaczka, bo nie ma do czego:-(Cykl lipcowy musieliśmy odpuścić, bo antybiotyk na chlamydię brałam. Teraz J jest w PL i działamy. Na przełomie sierpnia i września się okaże. A co u Ciebie?

Edytko, cieszę się, że (oprócz wrzodka) wyjazd do Pl się udał i same pozytywne wieści po wizycie. Moja siostra rodziła w Irlandii i też rewelacji nie było. Ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, tym bardziej, że Norweżki jakoś rodzą, więc musi być dobrze:tak:.

Enya, trzymam kciuki, aby Basieńka wytrzymała jeszcze odrobinę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy2:

Masha, Doris na życzenie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ja również poproszę :sorry2:

Magdalena, to dobrze. Widzisz, jak zwykle stres niepotrzebny był ;-)

ONA, za pozytywne sobotnie testowano &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:happy2:

Neta, przykro mi :-(a pobyt nad morzem ogólnie udany?

J przyjechał i jego synek jest u nas, więc staramy się mu trochę atrakcji zapewnić i cały czas w ruchu. W nocy również :cool2:;-) Odstawimy młodego w czwartek wieczorem i wyjdziemy na jakąś romantyczną kolację we dwoje itp.

Pozdrawiam serdecznie :happy2:

OneMoreTime wyjazd ogolnie super. od 31 lupca jestem w Jastrzebiej Gorze z synem i z rodzicami, maz dojechal 9 sierpnia, wracamy w sobote 16 sierpnia. pogoda super. dzis bylismy na wystawie " Morze klockow" - wystawa budowli z klockow lego, swietna sprawa, Mati zachwycony. wczoraj ZOO w Gdansku-Oliwie i Westerplatte. oczywiscie duzo plazujemy. tylko @ popsula mi humor niestety.

MISIA
Dzięki za fluidki:)

Niestety ja dziś byłam na monitoringu cyklu....no i lipa:p 9 dc, a pecherzyka dominującego ani śladu:) :no::no::no:
Lekarz powiedział, że jeszcze jest szansa, ale coraz mniejsza. Jest jeszcze nadzieja w tym, że mam pożniej owulację - za tydzień mam przyjechać na monitoring. W sumie to jak udało mi sie zaciążyć to owulację miałam pózno - chyba ok 20/24 dc...

już zaplanowałam intensywnie spędzony weekend w górach:p, a tu klops:p , ale i tak mam pozytywne nastawienie:), a weekend z dala od miejsca zamieszkania dobrze Nam zrobi:)
Lekarz stwierdził, że jestem bardzo zdecydowana i że chce przystąpić szybko do działania :-D to od przyszłego cyklu zacznę stymulację CLO:) - oczywiście jeżeli nie bedzie owulacji.

Hej:(Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test:(okres powinnam mieć 17/18 i była jedna kreska.Myślicie,że za wczesnie?I może jeszcze jest nadzieja?:(
W dodatku mam krosty na brodzie jakby na okres:(Ale różnie może byc prawda?

Ostatnia edycja:
reklama
Neta strasznie mi przykro... najgorsze to narobić sobie nadziei a potem znowu od nowa... ale głowa do góry, mocno wierzę że nie długo ci się uda :-) fajnie że macie udane wakacje, super że w Polsce pogoda do plażowania dopisuje, ja jak byłam teraz to trochę ciężko znosiłam te upały, ale nad morzem pewnie jest lepsze powietrze :-) najważniejsze to się odstresuj :tak:

onemoretime to trzymam mocno kciuki za staranka, oby owocne :-):-) a u nas w Geilo już wszyscy narzekają że lato się skończyło bo się ochłodziło mamy od 10 do 15 stopni i często pada deszcz... ale ja mam nadzieję że jeszcze słoneczko się pokaże i ubiorę mój letni kapelusz co go sobie przywiozłam z Polski ;-)

kto potrzebuje to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oraz fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)

Do góry