reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Neta przykro mi Kochana......Mam nadzieję że teraz się uda........trzymam mocno kciuki :*

W końcu wraca mi apetyt. Każdego dnia miałam problem z jedzeniem.......nic mi ostatnio nie smakowało.......na nic nie miałam ochoty. A dzis szok.........Obiadek zjadłam ze smakiem.....a teraz naszło mnie na gołąbki......całe szczęście że miałam jeszcze kilka zamrożonych.......mmmmm..........ale się objadłam :-D

reklama
Anty, nie mam suwaczka, bo nie ma do czego:-(Cykl lipcowy musieliśmy odpuścić, bo antybiotyk na chlamydię brałam. Teraz J jest w PL i działamy. Na przełomie sierpnia i września się okaże. A co u Ciebie?

Edytko, cieszę się, że (oprócz wrzodka) wyjazd do Pl się udał i same pozytywne wieści po wizycie. Moja siostra rodziła w Irlandii i też rewelacji nie było. Ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, tym bardziej, że Norweżki jakoś rodzą, więc musi być dobrze:tak:.

Enya, trzymam kciuki, aby Basieńka wytrzymała jeszcze odrobinę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy2:

Masha, Doris na życzenie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ja również poproszę :sorry2:

Magdalena, to dobrze. Widzisz, jak zwykle stres niepotrzebny był ;-)

ONA, za pozytywne sobotnie testowano &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:happy2:

Neta, przykro mi :-(a pobyt nad morzem ogólnie udany?

J przyjechał i jego synek jest u nas, więc staramy się mu trochę atrakcji zapewnić i cały czas w ruchu. W nocy również :cool2:;-) Odstawimy młodego w czwartek wieczorem i wyjdziemy na jakąś romantyczną kolację we dwoje itp.

Pozdrawiam serdecznie :happy2:

OneMoreTime wyjazd ogolnie super. od 31 lupca jestem w Jastrzebiej Gorze z synem i z rodzicami, maz dojechal 9 sierpnia, wracamy w sobote 16 sierpnia. pogoda super. dzis bylismy na wystawie " Morze klockow" - wystawa budowli z klockow lego, swietna sprawa, Mati zachwycony. wczoraj ZOO w Gdansku-Oliwie i Westerplatte. oczywiscie duzo plazujemy. tylko @ popsula mi humor niestety.

MISIA
Dzięki za fluidki:)

Niestety ja dziś byłam na monitoringu cyklu....no i lipa:p 9 dc, a pecherzyka dominującego ani śladu:) :no::no::no:
Lekarz powiedział, że jeszcze jest szansa, ale coraz mniejsza. Jest jeszcze nadzieja w tym, że mam pożniej owulację - za tydzień mam przyjechać na monitoring. W sumie to jak udało mi sie zaciążyć to owulację miałam pózno - chyba ok 20/24 dc...

już zaplanowałam intensywnie spędzony weekend w górach:p, a tu klops:p , ale i tak mam pozytywne nastawienie:), a weekend z dala od miejsca zamieszkania dobrze Nam zrobi:)
Lekarz stwierdził, że jestem bardzo zdecydowana i że chce przystąpić szybko do działania :-D to od przyszłego cyklu zacznę stymulację CLO:) - oczywiście jeżeli nie bedzie owulacji.

Hej:(Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test:(okres powinnam mieć 17/18 i była jedna kreska.Myślicie,że za wczesnie?I może jeszcze jest nadzieja?:(
W dodatku mam krosty na brodzie jakby na okres:(Ale różnie może byc prawda?

Ostatnia edycja:
reklama
Neta strasznie mi przykro... najgorsze to narobić sobie nadziei a potem znowu od nowa... ale głowa do góry, mocno wierzę że nie długo ci się uda :-) fajnie że macie udane wakacje, super że w Polsce pogoda do plażowania dopisuje, ja jak byłam teraz to trochę ciężko znosiłam te upały, ale nad morzem pewnie jest lepsze powietrze :-) najważniejsze to się odstresuj :tak:

onemoretime to trzymam mocno kciuki za staranka, oby owocne :-):-) a u nas w Geilo już wszyscy narzekają że lato się skończyło bo się ochłodziło mamy od 10 do 15 stopni i często pada deszcz... ale ja mam nadzieję że jeszcze słoneczko się pokaże i ubiorę mój letni kapelusz co go sobie przywiozłam z Polski ;-)

kto potrzebuje to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oraz fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)

Do góry