reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

marysia868 u mnie ten wrzodek zrobił się teraz cały czarny, jakby zaschnął i już tak bardzo nie przeszkadza, może nie długo sam odpadnie...

enya nie dziwię się twojej szwagierce... ciężko tutaj się z nimi dogadać, oni mają swoje widzi mi się i mają gdzieś ryzyko... no ale to też wszystko jest zależne od tego na kogo się trafi, zawsze tak jest w służbie zdrowia, w polskiej też nie brakuje "konowałów"...
a co do twojej sytuacji to ja wiem i wcale nie zazdroszczę... za twoją mamę też trzymałam kciuki, chociaż nie pisałam nic wcześniej... mam nadzieję że twoja Basia nie będzie się spieszyć tylko poczeka na swój czas :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja dzisiaj zrobiłam pierwsze pranie ciuszków dla Łucji

magdalena super :-):-)

reklama
ONA zlot "czarownic"? haha :-D Ja Kochana jestem blondynką z niebieskimi oczami ;-) Ale miło że Ci się przyśniłam :-)

Postanowiłam że nie będę brała Dupka......jutro idę zbadać progesteron. W środę otrzymam wynik. W przyszły poniedziałek mam wizytę u ginki.....więc razem zadecydujemy czy go brać czy nie:tak:

Magdalena super wieści :-D

&&&&&&& mocne za sierpniowe staraczki :tak:

MAGDALENA
Cieszę się razem z Tobą tymi pozytywnymi wieściami:) SUPER!!!!!:)

ONA
Ja mam kręcone włosy:) tylko nie rude:) ale pod słońce jest lekko kasztanowy odcień:) heh ale jak się kiedyś odważe to sobie rudy strzelę:p

MISIA
Wysyłaj nam fluidkiii:)

Do pozostałych Ciężarówek:)
Staraczki proszą o fluidkiiiii:)

Misia zlot czarownic jak nic :-D

Magdalena super wieści!! :tak:

mocno zaciśnięte kciuki za staraczki!!!! &&&&&&&& !!! :tak:fluidki i pozytywne wibracje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

pozdrowienia od Fikulka ♥
zdjęcie sprzed tygodnia ;-)

11 +5.jpg

Załączniki

• 11 +5.jpg
    11 +5.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 57
Misia ja tez jestem niebieskooką blondynką:)Angelstw śliczny brzusio:)
Ja w sobotę będę testowała:) Oby były dwie kreseczki !:(Jeszcze tyle dni...ciężko wytrzymać:(

Witajcie
Dwa dni byłam nad jeziorkiem ale niestety jutro do pracy już czas wracać. @ się rozkręciła, chyba pierwsza taka normalna po zabiegu. Wizyta u gina umówiona na 18.08, no i będziemy działać w sierpniu także proszę o fluidki.
Buziaki dla Wszystkich

Ja też jestem po USG - Basiunia waży już 1540 gram:) Jest zdrowa jak ryba, wody płodowe super, łożysko II stopnia, pępowina też super:) I dalej lekko większa - 30t 3d;-)Teraz żeby tylko donosić minumum do 36tc i będzie super:D

reklama
Ja tez blondynka niebieskooka :)

Edytka Ty juz tuz tuz :)) ciesze sie, ze wszystko dobrze :)

Enya to Basia duza kobitka :)

ja dalej nad morzem. @ przylazla spozniona dwa dni i zdazylam sobie narobic nadziei, raczej przychodzi zawsze punktualnie, bol piersi pojawil sie przed terminem @ tuz a nie jak zwykle krotko po owu, w dodatku przez trzy dni bylo mi niedobrze a nawet odrzucilo mnie od piwka no ale niestety, jest jak zwykle. dobija mnie to bardzo :(

Do góry