reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Masha zaczęliśmy dwa dni przed owulką....mniej więcej przewidywałam kiedy wystąpi (test owu był jeszcze wtedy negatywny).....Później jak owulka sie pojawiła to ja chciałam na okrągło..ale mąż niestety nie:-p...także podczas owu pierwszy dzień był przytulankowy.......drugi odpuściliśmy.....i później kolejne 2 dni też przytulankowe (ale testy owu były pozytywne z wyraźnymi kreseczkami). I koniec. Mąż nie chciał to juz go nie zmuszałam ;-) Jak widać wystarczyło :tak:

Hej

U mnie nic nowego w sumie, zmęczona jestem po pracy. Jak na zbawienie czekam na poniedziałkową wizytę u gina. Wreszcie się dowiem czy wszystko ok, i czy ta torbiel zniknęłą. Dziś 6dc @ się kończy, niebawem rozpoczynamy starania :-)

Misiamonisia...ja w poprzednią ciążę z Aniołkiem zaszłam w 8dc, dziwnie jakoś bo ja miałam regularne 28 dniowe cykle.
A jak ogólnie się czujesz? Kiedy kolejne podglądanie Maluszka? Brzuszek śliczny!

Edyta89...Twój suwaczek szybko leci do przodu. Jak się czujesz?

Ona1227...dobrze Ci że mogłaś pospać, bo ja w dzień to nie mam szans na położenie się.

MashaFre...kciuki zxa pozytywny teścior, u mnie jeszcze parę dni do owu

Malutka...ja mam torbiel na jajniku i gin kazał mi brać tabletki anty przez miesiąc aby się wchłoneła. Ale słyszałam opinie że czasami ciąża powoduje że torbiel znika więc się nie martw. Wszystko będzie dobrze

Neta81, OnoMoreTime, Lumia..kciuki za staranka w nowy cyklu, zawsze mamy kolejną szansę I JA TEŻ PROSZĘ O KCIUKI!!!

Enya, Angelstw.
..gdzie jesteście???

Witam równiez resztę Dziewczyn niewymienionych!!!

Doris dziekuję bardzo :* ...........dobrze sie czuję, mimo ciagle nieprzespanych nocy :dry: Na okrągło bym teraz jadła słodycze :tak:. A podgladanie Maluszka dopiero 3 września....jeszcze dobre 2,5 tygodnia......wlecze mi sie ten czas niemiłosiernie.........Juz bym chciała Go/Ją zobaczyć :-)
W poniedziałek wizyta u gina.......moze usłyszę bijące serduszko :-D Bratowa mówiła (bo chodzimy do tej samej ginki) że raczej podłączy mnie do "sprzętu" :tak: Też nie mogę sie doczekać........pewnie zacznę ryczeć :-p

Nadal mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&&& za staraczki ;-)

Hej Dziewczyny :) nie sposób ogarnąć tych wszystkich postów. Postaram się nadrobić zaległości z czasem.
Nie zaglądałam tu dawno, bo dostałam dyspensę na normalne (acz delikatne i powolne) życie. Czym prędzej więc zakończyłam używanie komputera. Niestety od wczoraj mam znowu nakaz leżenia 24h na dobę :/ macica mi się stawia cały czas, szyjka się znacznie skróciła. Jutro najprawdopodobniej idę do szpitala :/
To tyle co u mnie, trzymam kciuki za Was wszystkie. Myślę, że niedłuo się odezwę, buziaki !!!

Dzisiaj jednak jestem już w szpitalu. Z dzieckiem wszystko w porządku, o rozwarciu nic nie mówili. Lekarz mnie przyjmował baaardzo specyficzny... Niczego się więcej nie dowiedziałam, w końcu mamy weekend. Odezwę się jeszcze później :)

alza, &&&&&&&&&&&&&&&&& dawaj znać. Co się działo,że do szpitala pojechałaś? Który to już tydzień, przypomnij, bo suwaczka nie widzę i nie pamiętam niestety :sorry:
Misia, na pewno pięknie bijące serduszko usłyszysz:tak:
Doris, proszę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
Neta, my byliśmy we wtorek w Legolandzie w Berlinie. To nie to co w USA itp., ale syn J i tak mega zachwycony :happy:

Dziś 14 dc, będziemy się jeszcze wieczorkiem seksić i rano poprawimy przed odjazdem. Mam nadzieję, że się wstrzelimy w owulkę...
Byłam dzisiaj w rossmanie i już teściora kupiłam :-p postaram się wytrzymać jak najdłużej z testem, ale same wiecie jak to jest...
A poza tym to wczoraj mieliśmy randkę ( kino + kolacja) na uczczenie 5 rocznicy a później w domu, przy blasku świec oglądaliśmy mecz Radwańskiej :laugh2:. Dziś zakupy, pakowanie, smażenie kotletów dla J, bo jutro rano wyjeżdża:-(

Dziewczyny, nie wiem czy lista w międzyczasie była aktualizowana, ale wklejam ostatnią, którą skopiowałam. Aktualizujcie :tak:

Doris - termin niechcianej @ lipiec 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ koniec lipca 2014 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014

OneMoreTime - termin niechcianej @ 31 sierpnia 2014 r.
Joaro - termin niechcianej @ ?

Sysiq - termin niechcianej @ ?
Igusiad - termin niechcianej @ ?

Ostatnia edycja:
A dziękuję bardzo za kciuki :) piszę z tel to suwaczek coś nie chce się robić. Leżę z powodu stawiającej się macicy i rozwarcia na opuszek palca :/ Ogólnie czuję się bardzo dobrze, ale trzeba chuchać na zimne. Zeszła mi dzisiaj kroplówa z magnezu. Mam nadzieję, że po tym pobycie będzie lepiej. Tydzień już 29 się zaczął dzisiaj :) oby tylko dotrwać jak najdłużej...

reklama
Do góry