reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Misia organizm czasami szaleje a tym bardziej w ciąży. Bo to dziwnie że Igg akurat tak skoczyło. Dobrze jakbyś miała powtórzone badania bo masz rację - czasami zdarzają się głupie wyniki albo błędy.

OneMoreTime
Basiula dzisiaj już się dobrze sprawowała, miała tylko biedna czkawkę ale kopała już tylko nóżkami u góry:)

Mój mąż miał dzisiaj spotkanie w Norge w sprawie pracy i ciekawe jak mu poszło bo poprzedni szef dopiero od września chce go z powrotem zatrudnić a nam kasa potrzebna jak powietrze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
enya - kciuki za męża.
misia - na pewno powtórzą badania, od tego zaczną, nosz chyba nie będą opierać się na wynikach sprzed kilku dni. Mi w szpitalu w poniedziałek głupią morfologię zrobili, choć piątkowe wyniki miałam w ręce.

Czesć Dziewczynki:)

Misia
Wlasnie dostałam zdjęcia pięknej małej Mai:) córci mojej koleżanki, ktora miała toxo przez całą ciąże:)
To kolejny dowód na to, że toxo to nie wyrok!:)
Więc na dobry początek dnia przesyłam tą informacje dla Ciebie Kochana:)

Pięknej niedzieli dla Was wszystkich:)

Witajcie
Ja już w domu, powczasowałam, całe 14 dni pogoda była cudowna. Jestem wypoczęta i pelna nowych sił do walki.
Choć szczerze powiem nie wiem jak ta walka będzie dalej wyglądała bo dziś 11dc, 11 dzień brania tabletek Vibin i oczywiście jedensaty dzień mam @ o mniejszym lub większym natężeniu. Masakra po prostu, ale wyczytałam na necie, że dużo Kobiet ma tak po tym Vibinie. Całe szczęście, że ja go mam brać jeszcze tylko do końca opakowania czyli jeszcze 10 tabletek. Potem za kilka dni wizyta i mam nadzieję, że torbiel zniknęła i i wszystko wreszcie będzie przygotowane do dalszej walki :-)
Mam spore zaległości w czytaniu, będę nadrabiać wieczorkiem, bo przez ostatnie 5 dni nie miałam neta, z trudem odbierałam maile więc mniej więcej czytałam ale maile też nie wszystkie docierały.
Buziaki dla Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!

MisiaMonisia - kciuki tam na oddziale, trzymaj się i będzie wszystko dobrze. :tak:
Doris - piękne pozytywne nastawienie super. :tak:

Dziewczyny i my za 2 m-ce chcemy zawalaczyć o kolejne dzieciątko, biorę folik, witaminy jem w owocach, na co jeszcze uwagę zwrócić?

Lilijana ja bym Ci polecała jeszcze przed staraniami Femibion Natal 1 i acard bo rozumiem że nie będziesz się teraz szczegółowiej diagnozować po kolejnym poronieniu ?? W sumie u Ciebie można mówić o przypadku bo po I poronieniu urodziłaś dwie córy;-)

Misia powodzenia w szpitalu!!!

Mój mąż dostał pracę;-) Przyjeżdża tylko teraz na tydzień i wraca. Niestety i tak źle i tak niedobrze bo zostaję sama z budową, wyprawką i córką idącą do 2 klasy. Nie wiem czy będzie w stanie przyjechać na poród tym bardziej że zamierzam rodzić SN i nie wiadomo kiedy sie zacznie. No ale coś za coś....Kasa nam potrzebna właśnie na remont i na dzieci. Liczyłam sie z tym że będę sama z dziećmi, chciałam tylko żeby był przy porodzie i później jakieś 2 tygodnie mi pomógł się ogarnąć.Moja mama ma jutro operację, będzie na zwolnieniu i liczę na to że do września już dojdzie do siebie więc trochę mi pomoże.

A ja niestety od paru dni mam skurcze. Są nieregularne i średnio bolesne więc liczę no to że to tylko przepowiadające. Łykam magnez (odstawiłam wcześniej na jakiś czas) i nospę od czasu do czasu i jakoś ciągnę.

reklama
Do góry