reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ta zła wiadomość od Lili mnie przytłoczyła.......
Kurcze czemu zycie jest takie niesprawiedliwie? Dlaczego każda z Nas nie moze być szczęśliwa? Nie moze mieć tego czego tak bardzo pragnie? :-(

wiem, że musze wierzyć.....ale obawy i tak istnieja i raczej będa istnieć......
Dobrze ze jutro przyjeżdża do mnie na wakacje bratanica.....będę miała zajęcie, nie będę może tyle myślała......

Angelstw.......w srodę będę mocno trzymać kciuki.....i daj jak najszybciej znać co i jak :)

Ostatnia edycja:
Misia jasne że tak, jak tylko wrócę od razu dam znać!
A że do przychodni mam 5 minut piechotką to przed 13 będę już w domu, mam nadzieję z dobrymi wieściami..

też będę trzymała kciuki angelstw... &&&

a co do złych dnia, to ja się wczoraj poryczałam wieczorem, Tak mi było jakoś źle, że nie mogłam się opanować - a nie płakałam już od tamtego wydarzenia, tyle co wtedy łez wylałam to było wszystko. A wczoraj nagle nie dość, że ból głowy, to jeszcze jakaś chandra. Dziś też mnie trzyma, a po wieściach od lilijanny tym bardziej...

MisiaMonisia - głowa do góry! Nie stresuj się niepotrzebnie, myśl pozytywnie. Oby Bozia tym razem było łaskawa dla Was :*

Ale oby się udało kiedyś każdej z Nas &&& :*

Lili trzymaj sie:(
angelstw &&& :) Napewno będzie dobrze:)

Właśnie...dlaczego akurat nas spotykają nieszczęścia ...:( Ja najpierw straciłam Tatę a później dziecko....

Lilii..tak mi przykro, ale pamiętaj jesteśmy tutaj po to aby walczyć dalej. Następnym razem będzie dobrze.

MashaFre...nie wwszystkie moje dzieci mają imię na D - jest Dominika, Damian i Julia a z moim imieniem dobrze kombinujesz :-)

MisiaMonisia...Ty masz myśleć pozytywnie. Ja wiem, że jest ciężko. Jesteś dopiero 4,3 tc w ciąży, ja na tym etapie to nawet testu jeszcze nie zrobiłam, bo chyba dowiedziałam się w 4t 5 d. Ale czas leciał baaaardzo powoli, dzień za dniem, godzina za godziną. To była masakra do tego usg w 6t3d ciąży kiedy zobaczyłam serduszko

Ona1227...ja też tego nie rozumiem, najpierw dostajemy, kochamy od pierwszego testu a potem wszystko zostaje nam zabrane...

Angelstw...kciukasy za wizytę!!!!!

Angelstw: wiem dokladnie o jakim strachu mowisz i chodz mozesz pomyslec ze co ona moze wiedziec ma juz 27 tydz to powiem ci ze co wizyte mam straszny strach, ale trzeba myslec pozytywnie !

MisiaMonisia: ja mialam cos takiego w tej ciazy, ze dopoki nie minelam "tego" tygodnia w ktorym wczesniej konczyly sie ciaze to kazdy dzien chcialam wyjsc z siebie z nerwow.
Bedzie dobrze!!! wkoncu musi byc nie ?!

Lilijanna: 3maj sie kochana ! jestesmy z toba!

Enya81: 700g ? o kurde to kawal baby, u nas synio w 24t wazyl rowno 675g :)

U mnie poprawa z bolami, moze sie przechodzilam, wczoraj caly dzien lezalam plackiem i dzisiaj pol dnia i narazie *tfu tfu tfu o niebo lepiej.
Ja u siebie w sumie od polowy ciazy zauwarzylam na szyi z tylu i po obokach i miedzy piersiami takie brazowe plamy to wyglada jak na maxa zasuszona skora smaruje oliwka dla dzieci robie pilingi ale nic nie pomaga...

reklama
Magda ja miałam USG 24t5d ciąży więc na to samo by wychodziło:) Poza tym podczas USG na które jeżdżę do Łodzi potwierdza się że mała od początku jest ok. 3 dni starsza niż wynika z OM, Cieszę się że już tyle bo tylko 300gram dzieli nas od magicznego kilograma;-)

Pleni ale się cieszę że Cię ponownie widzę:) No ze starej gwardii nie zostało nas wiele, mnie długo nie było bo poświęciłam sie mojej walce ale w końcu jak widzisz jest dobrze!! Oby tylko Basiunia nie pojawiła się na świecie za wcześnie bo moja szyjka jest w stanie opłakanym i wg mojej ginki tylko pessar ją trzyma. Ale jestem dobrej myśli, w końcu to już prawie 26tc, jeszcze tylko jakieś 9-10 tygodni i jestem spokojna:)
A u Ciebie mała już ma prawie rok....Szok jak to szybko zleciało:-) A myślicie już o następnym dziecku??

Lili masakra, tak bardzo mi przykro....Ja przy 3 poronieniu też miałam jakąś taką blokadę psychiczną na płacz, puściło mnie dopiero przy 4 razie. Życzę Ci kochana dużej siły i nigdy nie trać nadziei bo jak widzisz nawet tak ciężki przypadek jak mój okazał się do ogarniecia;-) Tobie też się uda!!!

Do góry