reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Lili ja również mocno przytulam :*
Kwiatuszekk23
Lilijanna bardzo mi przykro! Jak bym czytala swoją historię. Mi beta też rosła, potem spadla i miałam puste jajko płodowe... Przytulam :*
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
lili odpisałam Ci na wieściach od rozpakowanych mamusiek. łzy to oznaka siły, nie słabości..
enya serce rośnie jak widzę Twój suwaczek i doczytałam, że będzie Basia, mega &&&&
neta nie wiem co u Ciebie, ale też kciuki &&&&
małgonia buziaki, gratuluję chłopaka ( &&&& ) co do testu Pappa, mój dla zespołu Downa wyszedł 1:9.. szpital przecierał oczy ze zdumienia jak amniopunkcja pokazała, że mała nie ma zespołu.. w następnej ciąży nie zrobię testu Pappa na pewno, amnio tym bardziej. Powiedzonko o psie często powtarza mój mąż ;-)
onemoretime &&&& za działania
pozdrawiam foremki z CPP - kto mnie jeszcze pamięta bo nastąpiła zmiana warty, brak czasu bo Zojka zaczęła chodzić ale przy następnej ciąży na pewno będę
enya serce rośnie jak widzę Twój suwaczek i doczytałam, że będzie Basia, mega &&&&
neta nie wiem co u Ciebie, ale też kciuki &&&&
małgonia buziaki, gratuluję chłopaka ( &&&& ) co do testu Pappa, mój dla zespołu Downa wyszedł 1:9.. szpital przecierał oczy ze zdumienia jak amniopunkcja pokazała, że mała nie ma zespołu.. w następnej ciąży nie zrobię testu Pappa na pewno, amnio tym bardziej. Powiedzonko o psie często powtarza mój mąż ;-)
onemoretime &&&& za działania
pozdrawiam foremki z CPP - kto mnie jeszcze pamięta bo nastąpiła zmiana warty, brak czasu bo Zojka zaczęła chodzić ale przy następnej ciąży na pewno będę
Ostatnia edycja:
MisiaMonisia
Kurczę...dziewczyny.......teraz i ja czuję obawy ze mogę nosić puste jajo płodowe :-(
Myslałam że te 2 tygodnie do usg szybko mi zlecą...ale od dzis chyba raczej będą sie dłużyły........Boje sie ze nie zobacze bijacego serduszka :-(
Myslałam że te 2 tygodnie do usg szybko mi zlecą...ale od dzis chyba raczej będą sie dłużyły........Boje sie ze nie zobacze bijacego serduszka :-(
Kwiatuszekk23
Misia a skąd ten pomysł, że masz puste jajko??? Kochana ja dopiero w 9 tc się o tym dowiedzialam! U Ciebie jeszcze zarodka nie widać na tym etapie. W ciązy z Oliwką dzidziuś pojawił sie dopiero w 7 tc! Proszę Cię, nie wkręcaj nic sobie, bo zwariujesz!
Misia ja już nawet staram się nie wylewać tu swoich obaw ale też się ciągle cholernie boję...
ten strach i lęk jest chyba już wpisany na zawsze w nasze życie...
w ciąży z Zuzią czasem miałam myśli co by było gdyby, ale zawsze sobie mówiłam "miliony kobiet rodzi zdrowe dzieci i jakoś ciąże przechodzi a u mnie miałoby coś być nie tak..." no a jednak było...
ale staram się myśleć pozytywnie, choć nie ukrywam, że jak w środę pójdę na te wizytę to od razu wparuje na kozetkę, niech mi doktorka migiem robi USG a dopiero później niech bada i pyta o co chce...
musimy Misia nie dać się zwariować, bo o to nie trudno...na pewne wydarzenia wpływu najmniejszego nie mamy, niestety.
Jedyne co to trzeba myśleć, że będzie dobrze!
ten strach i lęk jest chyba już wpisany na zawsze w nasze życie...
w ciąży z Zuzią czasem miałam myśli co by było gdyby, ale zawsze sobie mówiłam "miliony kobiet rodzi zdrowe dzieci i jakoś ciąże przechodzi a u mnie miałoby coś być nie tak..." no a jednak było...
ale staram się myśleć pozytywnie, choć nie ukrywam, że jak w środę pójdę na te wizytę to od razu wparuje na kozetkę, niech mi doktorka migiem robi USG a dopiero później niech bada i pyta o co chce...
musimy Misia nie dać się zwariować, bo o to nie trudno...na pewne wydarzenia wpływu najmniejszego nie mamy, niestety.
Jedyne co to trzeba myśleć, że będzie dobrze!
reklama
MisiaMonisia
próbuje myśleć pozytywnie ale jakos nie idzie.......poprzednia ciąża zatrzymała sie w 6 tc.......nie chce powtórki.....
Chyba mam dzis zły dzień :-(
Chyba mam dzis zły dzień :-(