reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
onemoretime o to samo mialam zapytac co z narkoza przy zabiegach? Ja mialam usypianie na 10 min a po nim czulam sie normalnie i w pelni świadoma. Czy przy operacjach daja jakies silniejsze narkozy?

rilla
&&& daj znac jak wrocisz jak sie czujesz.

lumia a ktos ci powiedzial czemu musisz czekac na histo? wiem ze nieraz czekaja i miesiac albo kilka msc, hmmm...

NIMFII

powiedzieli tylko, ze nie mam sie martwic, ze z tego dnia nie dostali zadnych wynikow:-/ i ze czasami faktycznie do miesiaca nawet sie czeka.....ehhhh a ja i tak mam stresa

DZIEWCZYNKI

Piekna wiosna nam sie zrobila;-)
Niestety im piekniejsza pogoda to ja sie gorzej czuje....kicham, mam wysypke,lzawia mi oczy-full pakiet:-/
Naczytalam sie troche i pisze wiele osob, ze nawet jak sie chce starac o dziecko to powinno sie zrezygnowac z lekow p.alergicznych.....
Wpadl mi do glowy pomysl zeby sprobowac u lekarza homeopaty..
I tu moje pytanie, czy ktoras z Was moze polecic jakiegos homeopate z krakowa????

hej

Lumia, tez jestem alergiczką. dodatkowo mam astme. Gin zasugerowala mi zeby wziewy odstawić na czas ciązy.Ja i tak zazywam je jak mam ataki, nie ze codziennie.
A homeopaty nie polkce. Tym bardziej z Krakowa.

RENATA T

No ja tez biore jakos tabletke jak juz jest zle:p a tak to wapno pije. Niestety juz dawno przestalam sie leczyc u alergologa. Kiedys nawet mialam szczepionku odczulajace.... teraz lecze sie na wlasna reke, lekami, ktore mozna kupic bez recepty...
Niestety u mnie Narzec, kwiecien, maj To "przekichane" miesiace;-)

kat, nimfii miałam znieczulenia i dobrze się po nich czułam fizycznie, tylko te do zabiegu są "płytkie" a to do histeroskopii ma być takie '"głębokie" jak do poważnych operacji... w sumie to się zastanawiam czemu tak jest, bo przecież obie te rzeczy polegają na rozszerzeniu szyjki i podobnej ingerencji... :confused: szczególnie, jeśli okaże się, że nie ma przegrody to nic nie będą robić tylko oglądać... ale niestety tak jest :baffled:

Kompletnie nie w temacie jestem, jeśli chodzi o alergie - nie pomogę.

lumia, u nas na wyniki się czeka 2 do 3 tyg. Cierpliwości życzę :baffled:

Ostatnia edycja:
onemoretime będę trzymać kciuki za zabieg 18 marca, żeby wszystko było ok, jeżeli chodzi o narkozę to nie martw się na zapas, ja tak samo boję się i nie lubię wymiotować, zawsze miałam wrażliwy żołądek, ale jak miałam laparoskopię byłam zaintubowana i w pełnej narkozie to potem nie czułam żadnych mdłości, wszystko było ok, tylko w pierwszym momencie byłam otępiała, było mi zimno i trochę duszno, ale dostałam zaraz tlen, dodatkową kołdrę i było ok ;-) więc odliczamy dni, u mnie do wizyty 21 marca...

DZIEWCZYNY w sprawie alergii to może katherinne pomoże, z togo co pamiętam to astmatyczka

Naala szkoda że przyszła niechciana @... ale trzymam kciuki za kolejny cykl, nie martw się na zapas że masz teraz nieregularne cykle, widocznie twój organizm potrzebuje trochę więcej czasu żeby wrócić do swojej normy, ja też pamiętam że po poronieniu i po operacji miałam różnie, ale nie przejmowałam się tym za bardzo, mierzyłam temperaturę i mniej więcej wiedziałam co się dzieje, zdarzyło się też, że miałam bezowulacyjny... ale w końcu jestem znowu w ciąży i ty też na pewno nie długo zajdziesz &&&& :-)

Dzięki dziewczyny za info. Zbadam sobie tą prolaktynę dla świętego spokoju i wybiorę się do gina. Na nieszczęście moja lekarka jest teraz na długim zwolnieniu i muszę poszukać innego lekarza najlepiej ginekologa-endokrynologa.

Edyta dzięki kochana, no mam nadzieję, że potrzebuję po prostu więcej czasu. Tylko wiesz, ja zawsze zachodziłam w ciąże przy pierwszym podejściu i teraz jestem trochę zdezorientowana;-) Wróciłam niedawno do mierzenia temperatury, także mam nadzieje, że się jakoś ogarnę:-)
OneMoreTime trzymam kciuki za zabieg co by wszystko poszło git:-)

reklama
OneMoreTime ja również mocno trzymam kciuki :tak:

Naala spokojnie, uda się, wiesz, że jak się czegoś bardzo chce to nie wychodzi? Nie myśl tak o tym, wyluzuj ;-) wiem, że ciężko, też to całkiem niedawno przeżywałam a do ostatniego cyklu byłam nastawiona negatywnie, myślałam, że znowu nic i co? udało się :tak:
szkoda, że tak krótko się mogłam tym cieszyć...

Do góry