reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny moze ja panikuje... wczoraj czułam ruchy dziecka a dzis kompletna cisza juz cały dzień :( wczoraj bylam u lekarza badał mnie i szyjka byla ok... martwie sie troche mnie pobolewa podbrzusze :( rany nie wiem co mam myślec....
do usg zostalo 8 dni nie krawie i brzuch jest miekki.... boje sie

reklama
Lena na tak wczesnym etapie ciąży raczej ruchów się nie czuje non stop.Normą jest nawet kilka dni .Maluszek gdzieś przepłynie w na środek ,i już go tak czuć nie bedziesz.
Na razie się nie denerwuj .;-):-):-)

Wiele dziewczyn jeszcze na tym etapie nic nie czuje. Wszystko zależy od tego, jak się maluch ułoży. Na razie z cala pewnością nie ma powodu do niepokoju.

As to ja nie mówie o takich ekstremalnych sytuacjach jak u Ciebie, że przetaczanie krwi, omdlenia itp, ale ja ze swoją troche za niską hemoglobiną nie zdecydowałabym się na alkohol. Ale rozumiem Twoją motywacje, też bym napewno tak działała w takiej sytuacji. Ja też poprosze o modlitwe dla zdrowie dla rodziny i szcześliwe rozwiązanie!
Mysiak gdzieś słyszałam bądź czytałam, że ciąża z chłopcem jest gorsza pod względem dolegliwości więc w naszym przypadku teoria się sprawdziła. A fotke dresu poprosze, mam mase ubrań,ale obejrzeć nie zaszkodzi, a jak ciepły to kto wie.
Loi pewnie już w domu. Za rok znowu będą wakacje. Ja dzisiaj oglądałam zdjęcia z nad morza M brata z rodziną i żal ściska, że nie wyjade na wakacje.
Neta,Kat odpoczywajcie! Zazdroszcze!
Lena ja w 18tc nie codziennie czułam ruchy. Jak Cię niepokoi to zjedz coś słodkiego, połóż się na lewym boku a nóż maluszek się "odezwie:.

Lena może na tym etapie tak jak dziewczyny piszą to norma,że nie codziennie się rusza.
Katherinne
udanego pobytu nad morzem,ja bym zjadla loda i gofra :p

Dziewczyny ide na wesele w spierpniu,straszny mialam problem ze znalezieniem sukienki,jak kolor ten tomateial gruby jak kroj ok to kolor nie ten i tak non stop,na dodatek ograniczenia rozmiarowe,teraz wchodzą kolekcje jesienne.
Mialamproblem zakupilam cos ale mam wrazenie że wygladam na wieksza niz jestem.
Ale wszystkie te kroje tak sie ukladają,poza tym zakupilam jeszcze czarna,ale w czarnej na wesele iść?pewnie dodatki jakie s limonkowe.i czarna lepiej sie uklada bo to taka bombka 2013-08-05 08.58.34.jpg

Załączniki

• 2013-08-05 08.58.34.jpg
    2013-08-05 08.58.34.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 68
Nisiao ten kroj niestety poszerza. Wstaw zdjecie w tej czarnej kiecce- moglabys zalozyc do niej modne w tym sezonie neonowe dodatki by przelamac czern :)

Kat milego urlopowania!:) oby pogoda Wam dopisala :)

Mysiak wybacz!!!!!!!! :) jak Dareczek??:)

Lena ja od 18 tyg dopiero zaczelam odczuwac pierwsze ruchy i to tylko lezac na plecach. Jak mowia dziewczyny niektore przyszle mamy jeszcze na tym etapie nie czuja nic. Postaraj sie uspokoic, poglaszcz brzuszek, poloz sie, zjedz cos slodkiego a Maluszek na pewno sie odezwie :)

Agnieszkaala, Alusia jest boska :) oby po narodzinach brata pokochala i zaakceptowala go w pelni!:)

Izw co u Was? Jak Natalia?

Blanka spi to mama ma chwile na cpp :) jutro jedziemy na szczepienie, tak sie boje zeby wszystko bylo ok :(:(

martussia witaj jak Blaneczka, szczepienie hmm ja mam tyle watpliwosci ale szczepie obowiazkowymi, buziaki

Nisiao pokaz się w czarnej, teraz na wesela te chodza w czarnych o dobrze jak byłam w ciazy to miałąm taką tylko ze to był chyba 12, 13 tcZdjęcie0479.jpg

olo lezy na podłodze i sie smieje, cudak mały

kat zazdroszcze wakacji
pozdrowienia dla wszystkich staraczek i ciezaroweczek

Załączniki

• Zdjęcie0479.jpg
    Zdjęcie0479.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
lenka super wygladasz ja to jestem wieksza wiec w żadnej nie wygladam.tylko gfzie ja teraz dostane taki neonowe buty,macie jakies fajne namiary?

Do góry