reklama
Neta81
Fanka BB :)
Katherinne no w tym roku tylko 2 tyg nad morzem a moglabym tu siedziec i siedziec. gdzie Ty jestes, ze taka woda !?! brrr... u nas ma 18-19 stopni, bardzo przyjemna jest.
Ja też chcę nad morze!!! Ale kiepsko to jakoś widzę. Po pierwsze nie dam rady pewnie ww aucie wytrzymać 4-5h jazdy, a po drugie u mojego męża teraz gorący okres w pracy. Jadę na mazury do rodziców, bo mają domek nad jeziorkiem za tydzień, to odpocznę
Mąż dojedzie w połowie tygodnia.
A ja wypiłam kilka razy karmi karmelowe jak miałam smaka. Jak karmiłam to od czasu do czasu ratowałam się tym piwem jak miałam mało pokarmu (pobudza, że hoho) a z niealkoholowych co maja 0% to jakieś jest, bo koleżanka co jest w ciąży to kiedyś pisała, że takie pije, ale nie mogę wspomnieć sobie nazwy.
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
As ode mnie podziękowanie za Zojkę, Tam będą wiedzieli o co chodzi - mam na mysli intencję pielgrzymkową.
katherinne
Jesteśmy na Helu, nigdy tu jeszcze nie byłam. Testowalam wodę stopkami i wydala mi się taka, w która po długim przyzwyczajaniu się dałoby rade wejść na chwile, gdyby było cieplej. Dzisiaj zdecydowanie za zimno na moje standardy (ja straszny ciepluch jestem) i zamarzlabym po wyjściu z wody. Nie wierze, żeby to było 13 stopni, może ktoś się pomylił, ale nie jest to ciepła woda. Ja uwielbiam morze. Uważam, ze nasze jest absolutnie najpiękniejsze, mamy cudowne plaze i te sosenki wszędzie, mmm.... Ale rzadko z niego korzystam z racji temperatury. Temperaturę wody wole na południu Europy albo północy Afryki, jest chłodna, ale taka, ze z przyjemnością się w niej zanurzam. Tylko potem się boje meduz
A u nas poczciwej chelbii modrej cale mnóstwo, one bardzo ładne są. Widziałam też malutenka, plaska, przydenna rybke, pewnie mlodziutka fladre?
Magda, my jechaliśmy 7 godzin, ale gdzieś mi trzy po drodze zginęły i byłam przekonana jak dojechaliśmy, ze jest o 3 godziny wcześniej. Ale ja uwielbiam jeździć jako pasażer samochodem, jestem pasażerem idealnym. Innymi środkami juz tak sobie, marudzę, ale ta pozycja z przodu w samochodzie i pasy trzymające mnie przy siedzeniu to jest właśnie to. No i samochód ma klimatyzacje, bo tak to też bym pewnie nie dala rady.
loi, szkoda, ze juz wracacie. Ja też nie lubie tego momentu.
Magda, my jechaliśmy 7 godzin, ale gdzieś mi trzy po drodze zginęły i byłam przekonana jak dojechaliśmy, ze jest o 3 godziny wcześniej. Ale ja uwielbiam jeździć jako pasażer samochodem, jestem pasażerem idealnym. Innymi środkami juz tak sobie, marudzę, ale ta pozycja z przodu w samochodzie i pasy trzymające mnie przy siedzeniu to jest właśnie to. No i samochód ma klimatyzacje, bo tak to też bym pewnie nie dala rady.
loi, szkoda, ze juz wracacie. Ja też nie lubie tego momentu.
heh ... o tej godfzinie siedziałam z małą na tarasie w basenie i patrzyłyśmy na samochodyA my już w drodze... :-(
As pewnie niedlugo bede Ci machac, jestesmy w drodze na Marki :-)

Jasne .Wszyscy wiemy .;-)As ode mnie podziękowanie za Zojkę, Tam będą wiedzieli o co chodzi - mam na mysli intencję pielgrzymkową.

Dziewczyny ,ale mnie kręci... Już nie mogę sie doczekać .Jeszcze tylko 2 dni ...

Pleni jeszce raz gratulacje i 100000000 całusków od e-cioci dla małej, czekamy na focie wtaw też na Tęcze po Burzy, ja od przyszłego tygodnia w pracy juz normalnie po 8 godzin .... niestety ale postaram sie zagladac co by nacieszyc oko twoja małą całuski jeszcze raz pozdrawiam
reklama
katherinne
Loda czy gofra? Gofra czy loda? To są dylematy