reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kurcze hehe cudnie EMKA duzo zdrówka dla was proszę ucałować maleństwo od e-cioci :D hehe buziaczki i ogromne gratulacje i czekamy na fotkę
ilus super wieści i fotka maleństwa :D
czarna ale słodziak prześliczny

no to kolejne dziewczyny szykowac się ciekawe która bedzie nastepna rozpakowana z tak wspaniałymi wieściami && za lekkie i bezproblemowe porody

u nas zabkowania ciąg dalszy małej ida kolejne ząbki dwa górne siekacze i kieł po prawej stronie na dole bywaja momenty że nie chce pić mleka .... wrzask z głodu i mostki, ale na szczescie łyżeczka chce jeść więc albo bananek albo marchewkowa zupka z ryżem z bobovity - wczoraj np karmiłam ja od 19 do 22 dziś narazie bez ekscesów ale obadamy wieczorem bo tak zazwyczaj sie zaczyna cyrk, na szczeście w nocy spi i je normalnie

Ostatnia edycja:
Emka moje ogromne gratulacje:)
Liluś gratuluje 3cm maluszka i bijącego serduszka.
OneMoreTime kurcze szkoda, że test negatywny,ale póki @ nie przyszła to jest nadzieja.
Anilek ja miałam większe parcie na chłopca niż M, ale Marcin też się cieszy, wkońcu parka będzie:)
Pleni jak się czujesz? Jak Twoje zaweoty głowy?
Katka marudź Kochana. Mam nadzieje, że wyzdrowiejesz. bardzo się o to modle.

Ostatnia edycja:
agnieszkaala tak jak było tak jest dalej, pogadam dziś z ginem by cosik pomógł bo albo mi słabo albo skurcze, może jakieś lepsze żelazo dostanę, nie wiem co powie na morfologię, próba glukozowa wyszła ok, le z morfologii czerwone krwinki, hemoglobina i hematokryt poniżej granic i pewnie to u mnie tak ładnie nastraja do tego, że mi słabo. mam wizytę o 20 to może coś się dowiem ;-)

liluś niech maluszek zdrowo rośnie &&&&

Emka, gratuluję :) Jeju, ale nam się dzieciów wysypało :)

Magda, ja kompletnie nie mam powodów do tego, żeby podejrzewać o cokolwiek tarczycę. Z zachodzeniem w ciążę nie miałam zupełnych problemów, statystyka wypada u mnie tak, że na 4 cykle starań 3 razy zaszłam w ciążę. Przy problemach z tarczycą to chyba nie jest takie proste?

reklama
Do góry