enya strasznie,strasznie mi przykro,ze przed wami dalsza walka,bo że się nie poddasz to raczej wiedziałam;-)Podziwiam cię coraz bardziej i coraz mocniej życzę szczęsliwego finiszu.Trzymaj się dzielnie kochana
pleni zawału przez ciebie dostanę,nu nu.Ty już lepiej nigdzie nie wychodź;-)Ja w upały zawsze mam wodę w torebce,też pomaga przy osłabieniach
katherine cieszę się,że twoje obawy na razie okazały się bezpodstawne i serduszko pięknie bije
mysiak śliczne dzieciaczki posiadasz moja droga
nisiao cudny suwaczek.Spokoju do 26 czerwca życzę
kobietko gratuluję wytrwania w niepaleniu
Widzisz jaka dzielna kobietka z ciebie-nie zapaliłaś mimo ogromnego stresu związanego ze spóźniającą się @.Na pewno dasz radę
A co do teściowej-to teraz masz dodatkowy argument przeciw paleniu-na złość zołzie nie pal,udowodnij jej,że nie ma racji;-)mam nadzieję,ze z tym jajnikiem to nic poważnego
loi,agnieszkaala,eve,liluś no strasznie się cieszę z pozytywnych wizyt
eve a może teść nie robił tego złośliwie tylko z grzeczności?... Jak do nas przyjeżdżała kuzynka z rodzinką i wszyscy coś pili to jakoś tak głupio mi było nie spytać jej czy też coś chce,a sama również jestem przeciwniczką picia w ciąży.Nie namawiałam broń Boże,ale spytać spytałam.No wiesz-ta nasza polska gościnność...
rudaa widzę,ze ogromne zmiany u ciebie.Mam nadzieję,że wszystko ułoży się po twojej myśli
katka nikt nie ma cię dosć,owszem czekamy na dobre wieści od ciebie,ale dlatego,że ci dobrze życzymy,a nie dlatego że nam przeszkadza twoje marudzenie.To ni etwoja wina,że wciąz wyskakuje ci coś nowego.Trzymaj się
edyta ciężkie chwile przed wami,wspieram wirtualnie...
onemoretime &&&&&&&&&&&&& nie zawsze druga kreska się od razu pokazuje
loi najlepiej wyłączyć "nasłuch" jak teściowa zacznie wygłaszać dobre rady,przytaknąć i zrobić po swojemu