reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko - dziękuję :) no już pomodliłam się podziękowałam za dobre przeczucie i bodziec do działania i poprosiłam o to by z tym jajnikiem nie działo nic zbyt poważnego , dobrze ,że ta @ się opóźniła i ,że to zapalenie się przyplątało bo inaczej pewnie bym czekała, to znaczy zapalenie nie jest dobre ,ale to mnie ponagliło do wizyty i dobrze ,że gin zgodził się mnie obejrzeć :) na pewno wszystko się ułoży wierzę w to bardzo.

reklama
kobietko zycze Ci duzo zdrowka i wierze ze wszystko dobrze sie skonczy, a sprobuj zapalic!!!!!!!! nie poddawaj sie, szkoda zdrowia na ten wstretny nalog i pamietaj ze wtedy tesciowa by wygrala a chyba nie chcesz jej zrobic takiej przyjemnosci, udowodnij jej i sobie ze nie ma racji i ze uda Ci sie rzucic fajki raz na zawsze.

czarna powodzonka, wszystko pieknie sie uda, zobaczysz!!!! &&&&&&&&&&&&

eve 3mam kciuki za jutrzejsza wizyte, ja tez poprosze:))

nisiao, katherine
ja swietuje 10 tydz, jutro mam nadzieje ze na wizycie kontrolnej potwierdzi sie ze malenstwo zyje i dobrze sie rozwija......... bardzo sie boje.........dzisiaj po tym egzaminie kulo mnie podbrzusze....... prosze jeszcze raz o kciuki Was wszystkie i z gory dziekuje

bata
wiem co czujesz , jest Ci ciezko bo to swieza rana, ale pamietaj ze masz dwoje dzieciaczkow i musisz sie z tego cieszyc, znalesc w tej tragedii jakies pozytywy. Zycze duzo sil.

Czarna powodzenia :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kobietka dobrze, że poszłaś do lekarza. Mam nadzieję, że z tym jajnikiem to nic poważnego.

Matita dobrze, że się odezwałaś, już miałam Cię wywołać :happy: Staraj się staraj i życzę, by były to owocne starania :-)

Ostatnio rzadko piszę, ale ciągle Was czytam. Jest mi trudno, bo czerwcówki się rozpakowują a ja byłam czerwcówką właśnie i jakoś mi tak dziwnie.... Mati dziś płakał, że chce mieć dużo braci i jedną siostrę, nie chce być sam, chce mieć kogoś, kto go nigdy nie opuści. Normalnie serce mi pękało jak to słyszałam... teraz też znów ryczę.... no ciężko mi. Wczoraj znów przylazła @... Wiem, że to dopiero był 5 cykl starań, że powinnam być cierpliwa, ale nie takie to proste niestety.

Pozdrawiam Was wszystkie :*

Neta życzę ci dużo siły, wiem - ja też miałam być czerwcówką a w zasadzie to już mogłabym być rozpakowana i trzymać moją córeczkę... i też nie doczekałam się jeszcze szczęśliwego zakończenia, co prawda w ciążę zaszłam ale sama wiesz co się stało, teraz znowu muszę czekać, może jak we wrześniu zajdę to za rok o tej porze uda mi się szczęśliwie urodzić dziecko, może... nikt pewności nie ma, to piękne co powiedział twój syn, mam nadzieję że jego marzenia (i twoje również) się spełnią tego ci życzę z całego serca :* ...więc nie poddawaj się tylko w następnym cyklu molestuj męża ile się da, ja trzymam kciuki za fasolkę :tak:&&&&&&&&&&&&

liluś trzymam nieustannie za wizytę :-) i za serduszko oczywiście :tak:

Liluś, kujon z Ciebie, gratuluję :biggrin2: i mega kciukasy za wizytę &&&&&&&&&&&&& :tak: na pewno będzie dobrze ;-)

Nisiao, wszystkiego najlepszego z okazji „8”:happy:

U nas w Szczecinie też nie ciekawa pogoda. Chociaż dzisiaj słońce wyszło się przywitać po długiej nieobecności...

Eve, za serduszko jak dzwon &&&&&&&&&&:biggrin2:

Czarna &&&&&&&&&&&& i wracajcie szybciutko zdrowi do domu:happy:

Kobietka, głowa do góry :happy: a swoją drogą to niezbyt fajnie postąpił lekarz zaczynając temat jajnika, zasiał niepokój i nie wyjaśnił do końca..…:no: zdrówka życzę :biggrin2:

Byłam wczoraj na wizycie kontrolnej w poradni nefrologicznej. Nerki nadal ok :biggrin2: remisja choroby! a że puchną mi czasem nogi, to widocznie już taka moja uroda, bo na pewno nie nerki :-pWzięłam ze sobą tak z ciekawości wynik, który wyszedł mi na plusie (betaglikoproteina), żeby zapytać co ona o tym myśli. Czy według niej to może świadczyć też o moich problemach z nerkami... a ona od razu: ale Pani ma zespół antyfosfolipidowy:-( mój gin powiedział, że prawdopodobnie tak, ale żeby potwierdzić należałoby powtórzyć wynik. A ona powiedziała, że biorąc pod uwagę mój wywiad to raczej wątpliwości nie ma... heh... zasugerowała, żebym po porodzie udała się do reumatologa a jak mogę to nawet w drugiej połowie ciąży, bo nie wiadomo (pomijając kwestie ciąży) czy nie będę musiała leków brać na co dzień...
Ale mimo wszystko pozytywnie mnie nastawiła do ciąży, powiedziała, że skoro biorę leki to tym razem na pewno się uda:biggrin2: i tego się trzymam. Naprawdę aż sama w to nie wierzę, ale jestem pozytywnie nastawiona:tak: Wierzę, że noszę już w sobie fasolkę i że tym razem się uda!!!!!!!! chociaż dłuuuuuuuży mi się okrutnie do tego czwartku....

Dziękuję dziewczynki za Wasze posty tak wiele dla mnie znaczą i bardzo mi pomagają.
Co racja to racja nie powiedział mi dokładnie co z tym jajnikiem ,a ja teraz będę siedzieć jak na szpilkach te 2 tygodnie , może myśli ,że to od zapalenia i może przejdzie no nie wiem co o tym myśleć ,ale nie stać mnie aby iść do innego gina teraz i to skonsultować nie mam po prostu pieniędzy ,a na nfz czeka się miesiąc poczekam te 2 tygodnie to już będzie po wypłacie ....i pewnie po @, a jutro mam wycieczkę z siostrzeńcem do zoo i krainy zabaw Agatka do Łodzi dziś jadę do nich po południu więc będę dopiero w piątek zajmę czymś moje myśli przynajmniej w ten czwartek...

czesc dziewczyny

U nas za oknem szaro, buro i ponuro i zimno ( znowu) :-( wymiękam już na te pogode :-(

KObietka źle się stało, ze lekarz zaczął temat i nie dokończył, teraz będziesz się martwiła niepotrzebnie 2 tygodnie :-( kciuki zaciskam, żeby było dobrze!!!

Ruda gdzie się podziewasz?

Onemore cieszę się ze lekarz cię pozytywnie nastawiła,
, będzie dobrze, musi być!!!

reklama
No tak niby 9:30 to wczesna godzina, ale jak się wstało z dzieciakami o 5 to do 9 kupa czasu, a ja tu zerkam, bo chciałam już dobre wieści poczytać. A tu jeszcze 9 nie ma. :laugh2:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry