magdalena,mantis,bata,
winki witajcie. (*) dla nowych aniołków
kobietko ależ się cieszę twoim szczęściem,już teraz zaciskam kciuki
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
To ja poproszę ten link do ćwiczeń i kilka podpowiedzi,bo po zimie się okazało,że nie mieszczę się prawie w żadne ubrania letnie
onemoretime &&&&&&&&&& za owocne staranka
malgonia czekamy na ślubne zdjęcia;-)
edyta a mnie gin powiedział,ze tyłozgięcie to tylko taka uroda i nie ma żadnego wpływu na nic...
meśka witaj.Przykro mi z powodu twojej straty.Mój pierwszy okres po # był bardziej obfity niż zwykle,ale na pewno nie trwał dwóch tygodni
dulano przynajmniej wiecie już o co kaman,a znajomy wróg jest łatwiejszy do pokonania niz nieznany. &&&&&&&&&
eve witaj.masz rację -dzidziuś najważniejszy,a pracodawcy też wybierają zawsze opcję najkorzystnijeszą dla nich samych,nie przejmując się pracownikami
katherine wiem co czujesz odnośnie komarów,bo u mnie też w tym roku sporo tego dziadostwa.Ja uwielbiam zieleń i pracę w ogrodzie,las kocham namiętnie i nie wyobrażam sobie nie wychodzenia z domu...A te lampy elektryczne na owady też nie można stosować?Na spacer zawsze możesz założyć coś lekkiego i zwiewnego z długim rękawem i nogawkami...
I co się dzieje?Napisz proszę zaraz po wizycie...&&&&&&&&
mysiak super gratki!!!!!