reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mysiak Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A do mnie przylazła @ wiec zaczynam od nowa :-(

Ostatnia edycja:
Plenitude zaczęłabym sama brać acard ale wolałabym żeby ginekolog o tym wiedział, a z jego słów wynika że mam nie brać. zrobię jutro te przeciwciała tylko na wyniki trzeba czekać aż 2 tygodnie i boję się że może być już za późno. a od którego tygodnia można brać acard? wiem że niektóre dziewczyny biorą jeszcze przed zajściem w ciążę a w przypadku zajścia można zacząć brać w każdym momencie?

Mysiak GRATULACJE !!:-D:-D

a co do mnie to dzisiaj mi ciężko :-( odebrałam wynik badania histopatologicznego, rozpoznanie: Graviditas tubaria (ciąża pozamaciczna); obraz makroskopowy: jajowód 4,5 cm dł - wypełniony skrzepami
lekarz ze szpitala stwierdził że to dziwne że nie oglądali tego pod mikroskopem (???) i że z takim wynikiem nie można wystawić zaświadczenia do USC, że widocznie ciąża wypadła (???) do tego jest tam błąd w moim imieniu i jestem Adyta :no: trochę to dziwne dla mnie, muszę jeszcze się skontaktować z ordynatorem i jego zapytać czy na pewno nie dostanę zaświadczenia no i w poniedziałek rano dzwonię do tego zakładu anatomii patologicznej (to było wysyłane do innego miasta) dlaczego nie zbadali dokładnie tego co jest w środku, może powinni jeszcze raz sprawdzić czy jest tam moja dzidzia a dla nich płód?
więc jest zimno i źle, ale może jeszcze uda mi się coś załatwić

edyta przykro mi :-( w moim szpitalu tez nie zrobili zadnych badań, napisali tylko ze ciąża obumarła i widoczne kosmki i nic wiecej i nawet nie moglam nic w usc zalatwic :-(

ja jakas obolała jestem, i zmarznięta, przylazłam z pracy i siedze na kanapie pod kocem z laptopem i pilotem i smęcę :-( niech sie zrobi cieplo bo oszalaje :-(

Edytko - przykro mi bardzo , przytulam :* Trzymam kciuki aby udało się coś jeszcze zdziałać.

a ja sobie kimnęłam położyłam się i jakoś tak mi się przysnęło i zaczynało już mi się coś śnić ,ale mnie M obudził bo wrócił.
Idę pogrzebać w badaniach po poronieniu może tam znajdę jakieś info co tu jeszcze zbadać.

Mysiak Moje ogromne gratulacje!!!!

Anilek ładne imię. Ja myśle intensywnie nad imionami, ale trudno się zdecydować.
Edytko bardzo mi przykro. Mam nadzieje, że jednak uda Ci się pochować maluszka.
Mamusia synka to trzymam kciuki za staranka.
Neta a co u Ciebie?
Dulano jak tak trzymam kciuki za staranka.

Dzięki za odzew odnośnie mojego kłucia. Po magnezie przeszło. Wróciłam z przedszkola i poleżałam troche. Teraz ide kolacje zrobić i dalej do leżenia. Maluszek się rozbrykał, często wypina ciałko,Aluśka nawet jest w stanie wyczuć.

reklama
Do góry