reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kobietka22- tez by mi sie przydalo odkad pracuje w biurze to zapuscilam sie jak nie wiem.
Oczywiscie maz kocha jestem piekna itd. ale przeciez tez nie powie prawdy...
Moze zaczne wieczorami biegac.

Jeny, mini-kropeczka czerwona na papierze, a mi juz slabo sie zrobilo. Oby tylko wiecej tego nie bylo. Chociaz podswiadomosc uparcie sie zastanawia nie czy, tylko kiedy zaczne plamic, jakby to bylo cos pewnego. Glupia glowa, gdzie sie podzialo moje pozytywne nastawienie?

Katherinne- spokojnie kochana wszystko będzie dobrze tak myśl , ja trzymam mocno kciuki za każdą z Was&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Magdalenko - jak chcesz to Ci podam link do tych ćwiczeń działają i na nogi i na brzuch i na ręce i na pupę.

Toz dlatego nie pedze do lekarza z byle kropeczka. Ale dziala to, o czym miedzy innymi na studiach uczono, a co w sumie dosc oczywiste jest. Tworzymy sobie w glowie scenariusze roznych sytuacji. Mamy np.scenariusz pt.'wizyta na poczcie' i wiemy, ze bedziemy stac w kolejce, ze bedzie okienko, ze w okienku pani, niekoniecznie mila itp. Mamy scenariusz pt.'zakupy'. I mamy tez scenariusz 'jestem w ciazy', ktory mi sie stworzyl nie taki, jak trzeba, bo obejmuje starania, test, a potem plamienia, szpital i rozpacz, a powinien obejmowac starania, test, a potem szpital, porod i radosc.

Mikro-kropeczka nic nie znaczy. Tego sie bede trzymac.

reklama
SKALPEL - Ewa Chodakowska - YouTube
tutaj masz link Magdalenko , tylko uprzedzam ,że pot po tyłku leci hehe, ale warto znajoma zgubiła od lutego 7cm w pasie , no i dobrze robi na nogi pierwsze dni będą Cię bolały mięśnie no i trzeba robić dzień przerwy na regenerację mięśni, potem możesz sobie ćwiczyć turbo spalanie albo killera jak będziesz na siłach.

Dietę stosowałam ,ale teraz jak ćwiczę to jem normalnie tylko mniejsze porcje i dobrze pić dużo wody po ćwiczeniach ja najpierw sobie to dzieliłam na serię po 15 czy 20 minut dopiero na trzeci dzień ćwiczeń zrobiłam całe 40 minut.

Do góry