Nisiao musisz być dobrej myśli. My tu wszystkie trzymamy zaCiebie mocno kciuki i wierzymy, że będzie ok. Musi się kochana kiedyś udać i jawierze, że to będzie ta ciąża. Zdrowa i spokojna!! Bardzo tego Ci życze!!! Trzymamkciuki za wizytę.
Aniołek ciesze się, że znalazłaś fajnego lekarza. To jestbardzo ważne.
Emka ciesze się, że wizyta ok. Widze, że godzina 0 nadchodziwielkimi krokamiJwszystko przygotowane na narodziny małej?
Edytka Kochana bardzo mocno Cię Tule. Za dużo złych rzeczyCię w ostatnim czasie spotkało, ale miejmy nadzieje, że limit został wyczerpanyi teraz będzie już tylko lepiej. Trzymam za to mocno kciuki!!!
Pleni to odpoczywaj Kochana jak najwięcej! Ciesze się, żemalutka rośnie, a torbiele nie.
Liluś bo chłopy to jednak durnie są. Nie przejmuj siępalantem. Wiem łatwo powiedzieć, bo sama się wkurzam na swojego. Ale jakośmusimy wrzucić na luz, najważniejsze jest teraz nasze maleństwo!!!
Czarna kciuki za wizyte zaciśnięte.
U mnie po wizycie ok. USG nie było, ale słyszałam serduszko maluszka. Szyjka twarda, zamknięta, w odpowiedniej pozycji czy tam wysokości (nie znam się ) więc mój gin uważa, że te skurcze są nie groźne i mam brać więcej magnezu i doraźnie nospe. Grzybicy już niemam, ale dostałam profilaktycznie czopki gino cośtam i mam brać 1 w tygodniu. Wyniki uznał, że są ok, że są inne normy dla cieżąrnych dlatego też w niektórych mam za mało. Do następnej wizyty (11.06) mam zrobić usg połówkowe u innego gina, żeby sprawdzić czy mój się nie myli i badanie moczu.