reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nisiao, ja się czuję dobrze, dziękuję. Choć trochę mnie to nie pociesza. W ogóle nie mam żadnych objawów. Dziś termin @. Wiem, że trochę przesadzam, ale znowu poszłam na betę. Upewnić się, że rośnie. A przy okazji progesteron zobaczę, bo cały czas nie wiem, czy maszerować po dupka do gina, czy nie. I na razie chyba starczy kłucia, bo będę jak narkomanka wyglądać.

reklama
Mysiak , se tak pomyślałam że chyba nie rodzisz , kto by wtedy myślał o zmianie czcionki na dużą i jeszcze kolorową :-p

Dziewczyny ja już po wizycie,ktg wyszło super,choć mała dość dziwnie na nie reagowała,jakieś adhd jej się załączyło:-D Waży ok.2300g,nadal jest w tym niższym centylu,ale nie jakoś na granicy,więc jest ok.Według usg dalej jest to ciąża o tydzień młodsza. Bynajmniej mam już za dwa tyg stawić się na oddziale,przez tydz będę sobie leżakować ,bo lekarz chce miec mnie na oku i po tym tygodniu cięcie,równo w 38tc-chyba,ze zmienie zdanie co do porodu...Ło matko juz mam stan przedzawałowy:-D
Pleni kciukaski za Twoją wizytę:))))

Dziewczyny, potrzebuję porady. Betka rośnie dalej pięknie, bo już wynosi 168,3, co mnie bardzo cieszy, ale zastanawiam się nad progesteronem. Wyszło 26,28 ng/ml. Normy dla fazy lutealnej to 3,34-24,56 a dla I trymestru ciąży 11,22-90. Nie jest za mało, prawda? Nie muszę żadnego dupka ani lutki? Czy przydałoby się?

Dziewczyny,boję się jak nie wiem co,płaczę ,trudno mi uwierzyć że znowu wszystko się sypnie:(:no:dziś popołudniu przy podcieraniu się w toalecie zauwarzyłam biały śluz w nitkami krwi.Zaraz zadzwonilam do gina i wtedy on kazał mi zakupić ten duphaston i wziąć od razu 4 tabletki na raz a potem już tylko 3 razy dziennie po jednej.Teraz delikatnie kłuje mnie podbrzusze,ale nie stale:( do wczoraj miałam inne bóle brzucha ja na @ a dziś nic aż do teraz kiedy są to takie klucia.Jutro mam wizytę u lekarza na 13,30,tak byłam już wczesn iej umówiona.tERAZ jak się podcierałam to było duzo białego śluzu z nitkami brazowymi :-(tak się boję,ze stracę tą ciążę,tak się cieszyłam i byłam spokojna.Boję się bardzo.......

reklama
Dziewczyny, potrzebuję porady. Betka rośnie dalej pięknie, bo już wynosi 168,3, co mnie bardzo cieszy, ale zastanawiam się nad progesteronem. Wyszło 26,28 ng/ml. Normy dla fazy lutealnej to 3,34-24,56 a dla I trymestru ciąży 11,22-90. Nie jest za mało, prawda? Nie muszę żadnego dupka ani lutki? Czy przydałoby się?

Kochana betka super :-) a normy progesteronu jak sama napisałaś od 11,22, zatem całkowicie w normie masz :tak: myśl pozytywne, wszystko jest dobrze i oby tak zostało :happy:

nisiao... mam nadzieję, że będzie dobrze, że to tylko jakieś plamienia... leż, zażywaj duphaston i nie poddawaj się. Mam nadzieję, że jutro dobre wieści usłyszysz &&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry