reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pleni ja akurat z @ w młodości nie miałam żadnych problemów, mama zasugerowała mi tabletki bo bała się że zajdę w ciążę i że mój tata będzie wściekły na mnie i na nią... eh to już zamierzchłe czasy ale ja ciągle tego żałuję. w każdym razie mam nadzieję że w najbliższym czasie ani moja mama ani nikt inny nie będzie próbował mi tak dobrze "doradzać", a tobie gratuluję asertywności i znajdywania zawsze odpowiednich argumentów :-) ja w takiej sytuacji przeważnie mówię coś głupiego a dopiero potem przychodzą mi do głowy te najlepsze odpowiedzi :-)

kobietka tak, właśnie jestem po ciąży pozamacicznej, ale po tym co napisałaś o sobie i o swoich przejściach to utwierdzam się w przekonaniu że zawsze może być gorzej... współczuję ci i także trzymam kciuki za zbliżające się starania, napisałam że od sierpnia chciałabym się starać, może to jest dosyć optymistyczna wersja, ale zobaczymy jak to się ułoży

Liluś dziękuję :-) a tobie zarówno współczuję jak i zazdroszczę tych mdłości... ale magisterkę też jeszcze zdążysz napisać, będziemy razem się z nią męczyć :-)

Agnieszkaala wyjedź do rodziców albo coś bo na prawdę przykro czytać jak się twój m zmienił :(( mam nadzieję że twoje skurcze się uspokoją i maluszek będzie bezpieczny

AniołekBB bardzo mi przykro :( nie martw się wizytą, pokażesz wypis ze szpitala i wszystko się samo potoczy &&&&&&&

reklama
majra bardzo mi przykro :( będę pamiętać o Was w modlitwie...

Dziś robilam betę,wyszła 2176 ,ostatnio tydzień temu wyszła 111,10 .Nie wiem czy to dobry przyrost,w każdym bądź razie dzwonilam do gin i kazał mi zjawić się jak tylko bedzie mozliwe,idę w środę,bo tak amm wolne.Ciekawe...cieszyć się?beta wskazuje 5-6 tydzień,ale czy to nie za mało wzrosła?

Nisiao, z moich wyliczeń wynika, że musiała średnio rosnąć więcej, niż 100% w ciągu 48, więc chyba się trzeba cieszyć. No i przy takiej becie będzie już widać coś na USG :)

Agnieszkaala, na pewno się uda &&&&&&&&&&&&& Faceci….. z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej:confused:

Bądź egoistką, Ty i Twoje maleństwo jesteście najważniejsi:tak:

Ruda, domyślam się jak musi Ci być ciężko, ale popieram Twoją decyzję. Jeśli jest jakaś rysa na związku to dziecko na pewno jej nie usunie…

Agusimama, zapalam światełko dla Twojej kruszynki
[*], mnie też nikt o takiej możliwości nie poinformował….

Nisiao, na wiosnę wszystko pięknie rośnie, beta na pewno też &&&&&&&&&&&&&& :-) i urosła :tak::happy2:

Liluś, za wizytę i całą szczęśliwie donoszoną ciążę &&&&&&&&&&&&&&&

Kobietka, za czwartkową wizytę &&&&&&&&&&&&&&, po tym co przeszłaś juz tylko lepiej musi być:tak::happy2:

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie,
Dobranoc:happy2:

Edyta89, liluś, Magda88 a ja was zmotywuję, piszcie będzie z głowy! Choćby po trzy zdania, co przejdziecie koło kompa. Ja przysiadłam ostatnio, zaniedbałam wszystko ale efekt taki, że dziś zawożę pracę mgr do promotor. Nie wiem czy mi zaakceptuje bo mam 65 stron, ale nie wiem co dopisać, limit jest niby od 70 w górę ale ostatnio mówiła, że zależy to od tematu i pracy. Mam jeszcze trochę czasu bo termin złożenia jest 15 czerwca, więc mam nadzieję, że jak coś to będę mieć jeszcze trochę czasu.

cześć Kochane,
Jeszcze raz dziękuje za wsparcie. Wczoraj M coś mówił o dzisiajszej wizycie, że jedzie itp. Powiedziałam, że go tam nie potrzebuje, że sama sobie pójde i że ważniejsze jest, żeby był dobrym mężem i ojcem niż na pokaz współne wizyty,jaki to troskliwy tatuś chodzi z żoną na wizyty. Troche się obraził(jak to on, strzeli focha i się nie odzywa), ale później przyszedł, przeprosił:szok: Nawet dobrowolnie, bez gadania spał z Aluśką i masaż mi zrobił:eek: Jak na niego to sukces. Jestem ciekawa czy ta zmiana jest tylko po to, żebym go do gina zabrała czy będzie trwała chodź chwile dłużej.
Poproszę o kciuki za dzisiejszą wizytę.
Juchu trzymam kciuki, aby promotor prace przyjął. Ja też mam minimalną liczbę stron koło 70 z załącznikami. Planuje oddać w czwartek.
Edyta, Iluś kciuki za magisterki!! Damy radę. A w wakacje będziemy oblewać wirtualnie tytuł magistra.
Nisiao ja się na becie nieznam,ale gratuluje.
IZW gratuluje Natalce pierwszego ząbka!
Aniołek tak jak pisały dziewczyny napisz sobie na kartce najważniejsze pytania, a reszta w praniu wyjdzie. Trzymam kciuki za wizytę.

IZW , powiem Ci , że tak szybko mi ta ciąza zleciała , że szok ! Jeszcze trochę i mały będzie z nami .
Faceci - temat rzeka - u nas żeby coś było zrobione to musi nabrać mocy urzędowej , więc ja wczoraj rozkręciłam kran nad umywalką bo kapie już coraz bardziej , ale moj piękny tego nie widzi . Rozkręciłam co umiałam , wyjęłam z szafki jego narzędzia i postawiłam w przedpokoju na widoku . Przyszedł i pyta zdziwiony co to ? Mówie że trzeba zrobić bo kapie i ja przez to kapanie nie mogę spać :-D No i tym sposobem mam wymienioną uszczelkę w kranie - całkiem jakbym to sama zrobiła:laugh2:

agnieszkaala , oby to nie chwilowe było , ale teraz już wiesz ,że trzeba niekiedy krzyknąć by skutek był.&&&& za wizytkę , ja mam 16.05 i mój się narazie zastanawia czy iść ze mną ... ja się też nie proszę ...

nisiao , beta chyba całkiem fajnie przyrasta , ale dobrze żeby lekarz zerknął , może już coś zobaczysz:)

reklama
Do góry