reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edyta następna dopiero 11.06 z USG "genetycznym" ok 12-13tc :) Nie, nie narzekam, że tak długo mam czekać. Wiem, że jak nie wytrzymam albo coś się będzie działo, to umówię się wcześniej do kogoś innego.

Magda chodzisz do gina prywatnie? w Wawie? mozesz kogos polecic?ja mam swojego gina w Bialymstoku, ale szukam kogos na wszelki wypadek w Wawie.

madzia chicalam sie jeszcze zapytac: w ktorym dokladnie tyg. zobaczylas juz serduszko? zastanawiam sie czy z powodu tych skurczy nie jechac wczesniej na wizyte

U mnie było widać w 6tc2d, bardzo mocno biło, od razu zobaczyliśmy. Ale jak pisałam Bobas starszy jest o kilka dni, więc pewnie dlatego. Beta 3 dni przed terminem była na poziomie 220. A czy bierzesz magnez i/lub nospę na skurcze?

Magda :-D:-D:-D jupi, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!! byłaś sama, czy z M?

Liluś, ja miałam czasem taki kłucia, nic złego u mnie z tego nie wyniknęło, ale właśnie no-spę sobie możesz łyknąć, może to Ci pomoże, a za ile dokładnie masz wizytę?

Pleni, ja przeszłam do Oragne, mam 6 miesięcy abonament za free:-D wzięłam ostatecznie LG L9, bo Lg 4xhd nie mieli :-( choć zastanawiałam się na sgs 3mini, teraz mam sg 1 i byłam zadowolona:-)

no! przebieram już nogami przed wizytą:-):-) jeszcze2,5h:-D:eek:

reklama

Kochane Ciotki!! 5 maja miałam chrzest! Byłam bardzo dzielna i przespałam niemal całą mszę ;) Ani razu nie zapłakałam :D Polewani wodą było faaaajne ;) A tutaj parę fotek z mego ważnego dnia !!

Mama nie ma za bardzo kiedy pisać do Was bo zajmuję jej prawie caaaały czas. W dzień mało śpię za to w nocy odsypiam ;)

DSC_0300.jpgDSC_0333.jpgDSC_0344.jpg

Załączniki

• DSC_0300.jpg
    DSC_0300.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0333.jpg
    DSC_0333.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0344.jpg
    DSC_0344.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 44
Do góry