reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Loi na każdą wizytę chodzę z mężem :) On nie chce opuścić nawet sekundy oglądania bobasa, nie mówiąc o tym, że wciąż się mną opiekuje i martwi. Dzisiaj powiedział doktorkowi - trzeba coś zrobić też z zaparciami :)

reklama
Loi na każdą wizytę chodzę z mężem :) On nie chce opuścić nawet sekundy oglądania bobasa, nie mówiąc o tym, że wciąż się mną opiekuje i martwi. Dzisiaj powiedział doktorkowi - trzeba coś zrobić też z zaparciami :)
faaajnie masz:-) ja dziś też idę z moim:-) mój to raczej jest z tych "co ma być, to będzie", nie zawsze mi to pasuje, no ale..:-D:eek: teraz mi przypomniałaś, a propos zaparć:eek: że muszę sobie listę pytań do dr zrobić:eek::-D

Martusia, mała cudna:-D

nie biore... biore tylko kwas f. i duphaston koncze jutro. Dzwonilam do gina. Kazał zrobic badanie ogolne moczu i przyjechac jutro do szpitala na usg. I moge wziasc nospe forte. Do tego wszystiego moj maz jutro jedzie na szkolenie do Danii...... i bede musiala kogos prosic z rodziny o zawiezienie mnie do Bialego......

Martusia Blanka jest przeslodka, tez marze o takiej coreczce

Magda, mnie zaparcia przeszły, nawet w drugą str jest lekka przesada, ale stawiam na to, że zaczęłam jeść jabłka, marchewki chrupać, no i p/wczoraj i wczoraj wieczorem jadłam dania ze smazoną cebulą:baffled:

Liluś, widzisz, no spa i jutro juz usg i będzie dobrze:-)

Liluś jak po nospie skurcze nie będą przechodzić, to powinnaś iść do lekarza. A czemu kończysz już Duphaston? Jak dobry progesteron i lekarz Ci kazał? Musisz to stopniowo zrobić z tego co wiem, a nie z dnia na dzień odstawić.

dziękuję 3 majcie kciuki jutro bedzie dopiero 6 tydz i 3 dzien wg OM i nie wiem czy cos zobaczy na usg, bo chyba owu mialam pozno w 32 dniu cyklu beta 36 a w 34 dniu beta 107

madzia wypisal mi 1 opakowanie dupka bo mialam sluz z krwia 2 dni przed terminem @ i 2 dni po. Ostatnie 4 dni mam brac po 1 tabletce, wczesniej bralam 2 razy dziennie. Jutro mam ostatnia tabletke i zdecyduje co dalej

reklama
Do góry