Liluś ja bym zrobiła progesteron na Twoim miejscu, żeby zobaczyć, czy nie za niski i jak będzie ok to odstawić. Dobrze, że zmniejszyłaś dawkę. Zazwyczaj dziewczyny biorą do min 12tc, jeśli zaczęły brać na początku.
reklama
Liluś nospa nie szkodzi, tylko nie bierz więcej niż 3 na dzień. W późniejszym etapie ciąży, jak dziecko jest większe to nie radzę już brać nospy, bo potem dzieci często mają problem z mięśniami. Moja kumpela z półrocznym dzieckiem chodziła na rehabilitację, kroplówki z nospy dostawała i mięśnie się dziecku w brzuszku nie kurczyły, więc miała problemy z siadaniem i przekręcaniem się na brzuszek.
madzia progesteron mialam robiony jak wypisal mi dupka. Mialam ok.35 i powiedzial ze b. dobry a dupka wypisal ze wzgl. na plamienie. Tez wolalabym brac dupka do konca I trym. Jutro sie okaze co i jak. Jestem zapisana do internisty na 7:30 i wezme skier. na ogolne badanie moczu i progesteron cito. wyniki powinny byc do 14-16jutro. I potem jade do Bialego.. do mojego gina z wynikami i na usg. Najgorsze ze mam gina tak daleko i ciezko mi z niego zrezygnowac. Po wczesniejszych przezyciach boje sie innych ginekologow. Z Wawy do Bialegostoku jest troche daleko ale czego nie robi sie dla malenstwa.
K
kobietka22
Gość
Cześć dziołchy
ja wpadam po majówce była bardzo udana długi weekend na wsi , grill , spacerki , łowienie rybek i takie tam.
Trzymam mocno kciuki za Was i pamiętam o Was.
Martusia- piękne fotki
Madzia- z tego co doczytałam to wszystko jest oki więc bardzo się cieszę
Liluś- trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
buziaki dla wszystkich :*
ja wpadam po majówce była bardzo udana długi weekend na wsi , grill , spacerki , łowienie rybek i takie tam.
Trzymam mocno kciuki za Was i pamiętam o Was.
Martusia- piękne fotki
Madzia- z tego co doczytałam to wszystko jest oki więc bardzo się cieszę
Liluś- trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
buziaki dla wszystkich :*
tak, wiem ze to dziwne ale bylam w wawie juz u kilku ginow i zwatpilam... nie ufam, boje sie, a do dobrego gina w stolicy czeka sie na wizyte od kilku tyg do mies. Np Leszek Lewandowski dzis probowalam sie umowic na wizyte i pani z recepcji zaproponowala mi terimn polowa czerwca
madzia w wawie mam tez abonament z pracy w enelmedzie, ale chodze tam tylko na badania i do internisty, ginekolodzy tam sa beznadziejni a na usg trzeba sie zapisywac oddzielnie, w razie naglych wypadkow tak jak dzisiaj , najblizszy termin usg 16 maja...
reklama