reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja po wizycie, wszystko ok, tylko mały gnidulec tyłek na matkę wypiął i za dużo sobie nie pooglądałam, teraz czekam na połówkowe

reklama
emalia.. test z 14dc jest pozytywny, dzisiejsza kreska jest słabsza wiec juz zalizamy do negatywnego. bzyk co 2 dni najlepszy jest, ale w sumie moze być już po owulacji lub w trakcie ejstes po peknieciu pecherzka.... wiec mozecie dzis poprawic, nie zaszkodzi już na tym etapie. powodzenia

Bett! GRATULACJE!!

My po scanie. Mlodego w zasadzie powinnam brac na takie imprezy zawsze - nianiek bylo do woli i troche, a on wdziecznie przyjmowal wszelkie gulgania i bulgoty angielskich pielegniarek. Z wlasciwym usmiechem.
Wyniki oficjalne scanu beda za jakis tydzien, ale operatorka stwierdzila ze ona tu widzi wszystko w porzadku, ze jajowody drozne, endometrium wlasciwe dla tej fazy cyklu i w ogole widzi zdrowa d... Czyli jedno mamy wykluczone.

Izka ja w cyklu w którym zaszłam wykorzystywałam mojego M codziennie:tak: aż chłop miał dość:-D
Mysiak gratuluję po cichu córy;-) mi też na prenatalnym powiedzieli co będzie:tak::tak: jak sterczy to dziewczynka a jak jest zagięte to chłopczyk:tak: mi ginka mówiła że właśnie dużo lekarzy myli to sobie i myśli że jak sterczy to chłopczyk:-)
Lenka super że wszystko w porządku.

Dziewczyny co może oznaczać taki leciutko żółty śluz, nie bardzo gęsty, ale nie wodnisty? Stawiam,że to objaw przedokresowy,ale może coś mam nie tak?

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Chyba faktycznie dzisiaj poprawie i będę już czekać spokojnie na II :-D He he marzycielka ze mnie.

Madziu-
a może to implantacja?
KłaczKu- super,że wsio ok. No i grzecznego masz synusia :)
Lenka- super :)
Izka- jedziemy na tym samym wózku :-D To co kochana, idziemy się bzyyyyy?:-D

Kłaczku - dawno mnie nie było i jak zobaczyłam początek twojego posta to o mało z krzesła nie spadłam, bo myślałam, że w ciąży jesteś i scan miałaś :szok:. To pewnie dobra wróżba :tak:.

Izka , porawcie jeszcze dzisiaj :) u nas było 4 razy pod rząd i sie udało &&&&&
Emalia , dla ciebie też &&&&&
Magda88 , musisz cierpliwie czekać na rozwój sytuacji , &&& żeby jednak temp nie spadła :)
Mysiak , fajniutki ludek :) , NT super czyli testów z krwi nie robisz?
Emy , kochana jak miło , że zaglądasz (*) dla Jasinka
kłaczek , prezes ma twoje oczyska, super że scan ok
o zjola ! nasza zguba :) co u Ciebie ?

Ja jutro do gina na 11 , proszę o kciuki , bo dzisiaj mi się śniło , że tam nic nie było:-(

Czarna - u mnie łazienka rozpirzona na maksa! Palimy właśnie podłogą w kominku
laugh.gif
. Tynk skuty, ściana jedna wyleciała i mamy nowy otwór na drzwi :) Na razie działa tam M, bo ja fizycznie nie pociągnę. Moje zadanie, to jak zwykle gotowanie. W pracy mam zapieprz przedświąteczny i popsutego kompa, dlatego też nie odzywam się prawie. Trzymam kciuki za twoją wizytę, bo na pewno coś tam zobaczysz, takiego małego wiercipiętka :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
zjOLA- FAJNIE CIE WIDZIEĆ!!! Jeździsz już motorkiem? Ja rok temu byłam bez łazienki i to 3 miesiące. Współczuje, wiem co to znaczy :)

Czarna- zaciskam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry