reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kochane, postanowiłam nie poddawać się temu stanowi dłużej i ... jadę dziś odwiedzić koleżankę i jej 7-miesięczną córcię a w piątek planuję pojechać odwiedzić moja chrześnicę Amelkę (300 km trasa)... mam wspaniałe bobasy wokół:tak::tak: nie mogę ich nie lubić tylko dlatego, że mój Jaś nie dołączy nigdy do nich:-( póki co więc będę kochać je mocno, mocno, mocno i wierzyć, że i u mnie zaświeci kiedyś słoneczko:tak:

reklama
Emalia a kiedy był ostatni seks? ja bym pilnowała seksu co 2 dni i wtedy niema obcji, żeby nie trafić. Ten górny test to jakby pozytywny bo są 2 kreski więc owulacja będzie za 36 godzin.
Matita jeśli jesteś gotowa psychicznie na spotkanie z dzieciakami to dobry pomysł jest.
Ameritum a jak jajnik bolał to jaki śłuz był Ja owu poznaje po śluzie, żadko po bólach chodz ostatnio jak zaszłam w ciąże to i jajnik bolał.

Ostatnia edycja:
Emalia - ja tez mysle, ze co 2 dni jest optymalnie, choc ja jak mialam owu (raz jeden jedyny) jak udalo sie mi zajsc, bo bul seks i 2 razy dziennie:) I sie udalo.. Oby teraz tez tak bylo.. Jakos strasznie sie boje
Matita - dobry pomysl, tylko jak zachce Ci sie plakac albo cos, to nie zmuszaj sie do niczego. Ja mam dzis 3cią wizyte u psychologa. już się boję. Zawsze mnie to jakos nastraja tak.. Wiem, że znów trudna rozmowa mnie czeka i setki zużytych chusteczek. Ale myśle ze warto. Rowniez dla nich. Dla moich dziewczynek. Na pewno nie chcialabyby zebym trwala w zalobie wiecznie.. Moze psycholog pomoze. Jutro minie miesiac od urodzin i smierci dziewczynek. Wciaz mam je przed oczami i nie moge zrozumiec dlaczego na takim etapie ciazy dzieja sie takie rzeczy::(

Emalia a kiedy był ostatni seks? ja bym pilnowała seksu co 2 dni i wtedy niema obcji, żeby nie trafić. Ten górny test to jakby pozytywny bo są 2 kreski więc owulacja będzie za 36 godzin.
Matita jeśli jesteś gotowa psychicznie na spotkanie z dzieciakami to dobry pomysł jest.
Ameritum a jak jajnik bolał to jaki śłuz był Ja owu poznaje po śluzie, żadko po bólach chodz ostatnio jak zaszłam w ciąże to i jajnik bolał.

Sex był wczoraj wieczorem, wczoraj rano, przed wczoraj wieczorem i przedprzed wczoraj wieczorem. I nie wiem czy dzisiaj znowu się bzyyy, cy jutra rano czy wieczorem?

Agnieszkaala- ale wydaje mi się ,że jest słabsza ta dzisiejsza. Znowu czuje jak by było juz po owu, bo tak dwa dni temu zaczeło mnie mnie bardzo boleć, wczoraj było apogeum a dzisiaj już przechodzi. Więc może już być po. Ehhh sama już nie wiem.

Magda_88, może weź jeszcze dzisiaj Dupka a jutro rano leć zrobić betaHCG z krwi - w każdym laboratorium Ci zrobia. Jesli nie możesz skombinować skierowania, można zapłacić ok. 30-35zł , ale będziesz pewna. A tak - nie wiadomo. Beta już powinna być na 100% dodatnia jesli jesteś w ciąży. Test sikany - róznie bywa. Ja bym tak zrobiła. Jak odstawisz Dupka to nagle spadnie poziom progesteronu i wywoła prawdopodobnie krwawienie. Trzymam kciuki. Ja testuję od wczoraj - na razie pudło, ale termin @ w czwartek. Ale chyba nic z tego...

Ostatnia edycja:
witam

bett,aniii-gratulacje

witam nowe aniolkowe mamy (*)

dziewczyny mam dylemat otoz,ostatnia @ mialm 16.10 a 22.10 laparoskopie @ mam nieregularne od soboty zauwazylam

na papierze dosc duzo sluzu z domieszka bezowego koloru,wczoraj mnie bardzo bolal lewy jajnik.Zalozylam wkladke a na wkladce nic nie ma ciagle latam do kibla i sprawdzam czy cos sie rozkrecilo.Poczekam na rozwoj sytuacji,bo moze laparoskopia cos namieszala.No i dodam ,ze zeszly tydzien czulam sie okresowo a terz nic cisza:confused:.

reklama
Sex był wczoraj wieczorem, wczoraj rano, przed wczoraj wieczorem i przedprzed wczoraj wieczorem. I nie wiem czy dzisiaj znowu się bzyyy, cy jutra rano czy wieczorem?.

łoo wymęczysz tego swojego faceta :D mi gin powiedziała co dwa dni, ale mąż jutro z samego rana wyjezdza i wraca dopiero w czwartek wieczorem i też sie zastanawiam czy dzisiaj nie powtorzyć wczorajszego bara bara :) tylko niby plemniczki muszą się przecież trochę zregenerowac :)

Do góry