reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Elka _30 Ja stosuje w obserwacji metodę taką, gdzie duze znaczenie ma sluz i szyjka... i wg tej metody 1dfl zaznaczyłabym dopiero 17dc(i tu brak info o śluzie), ale niestety u ciebie tyle zakłócen ze nie mozna tego skonfrontowac z tempką :) zostaw tak jak jest, narazie nie ma sensu nic zmieniac...

Ostatnia edycja:
reklama
kurde jak nastawiałam pranie było słonecznie i bezchmurnie, teraz pralka właśnie kończy ... a na dworze pada deszcz brr ...

Nic kobitki znikam i bardzo prosze o kciukacze na dzisiajszo ginko-wizytancję papa miłego dzionka.

Witam się kobietki...ale ciąż się sypie nowych...ja co chwila dowiaduję się o nowej...właśnie koleżanka z pracy powiedziała mi ze też jest w ciąży:) spotkałyśmy się na ryneczku, pytam co szef na to a ona: "o k...a"...niezły...hehe. nas w pracy jest malutko więc mu to bardzo nie na rękę, podobno szuka kogoś już nowego...

Wy tak o tych zębach...jeju ja od samiuśkiego początku ciąży chodziłam do dentysty...właśnie dziś zakończyłam leczenie dwóch ostatnich...z czego jestem bardzo zadowolona...fakt że znieczulenia nie brałam ale tylko z oszczędności:baffled:. bez znieczulenia przy bólu napinamy niektóre mięśnie...ja brzucha co też nie jest dobre...ale pierwsze słyszę żeby zębów nie można było leczyć w pierwszym trym...trzeba tylko o tym zawiadomić dentystę a on już będzie wiedział co robić...na pewno odchodzi jakiekolwiek prześwietlenie... takze Basia jeśli ból zeba Cie rozpiera to śmigaj do stomatologa bo potem poleca Ci bardziej i wtedy będziesz chodziła tak jak ja....co pójdę to po 10 zebów do robienia, a chodzę często zeby nie było... acha...i Kochana gratuluję....mam nadzieję że wszystko pomyślnie się rozwinie:-)

zjolaZ tym bólem cycków to różnie jest,mnie raz bolały,potem mniej.Tak jak piszą dziewczyny to każda inaczej przechodzi,czytanie info na necie jest nieotrzebne,ale sama wiem po sobie,że jak coś zabolało to zaraz wyszukiwałam i załamywałam się tym co wyczytałam.
IZW pępęk masz prześwietny,brzuś zdrowo rośnie :)również trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
basia sz gratuluję i dbaj o siebie.fajnie,że tak się udało szybko :)

A ja czekam na @,tzn wcale tak nie czekam z radością,mogłaby nie przyjść z wiadomym efektem ,kto to wie...
Brzuch mniej mnie boli,to bylo by za fajnie jakby się udało i jeszcze jak był to stosunek przerywany ,a na pełne ryzyko nie mam odwagi,bo lekarz gin powiedział,że trzy miesiące trzeba odczekać,został jeszcze ponad miesiąc.Dlatego dobrze by było jakby to była wpadka :) wtedy poprostu stało się i trzeba brnąć dalej.

reklama
Do góry