reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

lenka też bym chciała taką szafę :D ale u nas wszystko skośne ... na ubrania mamy głównie komody i bardzo brakuje miejsca ... dwa razy do roku zmieniam "kolekcje w szufladach i na półkach" wiosna i jesień jest stałym bywalcem ale lato i zima muszą niestety ustępować sobie miejsca. Mam takie dwa duże kosze/pudła w schowku dzie przetrzymujemy to np teraz czego nie będziemy nosić do pierwszych przymrozków. Trza se jakoś radzic ale jakbym miała taką szfę ehhh

czarna mam nadzieję że sie dowiem za tydzień, USG mam robione z NFZ-tu w oddziale Genomu w Katowicach

anilek to ja za twoją wizytancję z wielką przyjemnością równiez potrzymam &&

nic kobitki zmykam myć garki i takie tam do jutra

Ps pranie chyba mi wyschnie, trąb powietrznych na horyzoncie nie widać, na deszcz tez sie nie zbiera papa

Ostatnia edycja:
reklama
karola dzięki -uśmiałam się szczerze pierwszy raz dzisiaj.Z m korzystam,korzystam ale z balonikiem:zawstydzona/y:Wiesz w tym m-cu to mam jeszcze wymówkę,że nowa budowa,że zamieszanie,że muszę być w pełni skoncentrowana,że w sierpniu wesele itd.,itp.,wmawiam sobie,że tylko ten cykl odpuszczam...Ale za m-c mam nadzieję,że dam sobie kopa!:-)A najlepiej by było gdyby gumka pękła:-)

angel, IZW: dzięki za &&! Jutro mam wizytę o 20.40, więc nie wiem czy dam znac co i jak:baffled:.

Jestem głodna!!!!!! Zjadłam 3 morelki i pusto w brzusiu... :sad: Za chwilę kolacyjka... Mniam,mniam...:-)

Izw ja to teraz tak muszę robić , pakuję w worki i wynoszę na strych, najgorzej jest zimą ale teraz już planuję co gdzie sobie poukładam i nawet miejsce na zabawki będzie , szafe zamknę i nic nie będzie widać:-D

Witajcie, czy można do Was dołączyć? Straciłam moje Maleństwo prawie dwa tygodnie temu, w 18tc. Ale nie będę się teraz rozpisywać, bo może nie macie ochoty na towarzystwo...

Witaj cocos,zostań tutaj,dziewczyny są przekochane i bardzo wspierają,gdyby nie one nie dałabym rady tak szybko stanąć na nogi. Przykro mi z powodu Twojej straty,światełko dla aniołka
[*].

cocos witaj wsród nas.... przykro mi bardzo,ze w takich okolicznosciach sie poznajemy, napisz jak chcesz co się stało...kazda z nas przeszła stratę, każda strata była inna wiec jak masz ochote to rozpisuj się do woli ...

reklama
Hej dziewczynki! Troszke mnie nie było ale w miarę mozliwości nadrobię;)
Wczoraj byłam u lekarza bo okresu nadal nie miałam. Co prawda nie usłyszałam że będę mamą ale i tak jest dobrze.Pan doktor przebadał mnie całą i co najwazniejsze zrobił usg(pierwsze po zabiegu). Powiedział ze wszystko jest w porzadku i że jak najbardziej mogę zacząć staranka:) Dostałam duphaston na wywołanie a pózniej od 16 do 25 dc przez 2 m-ce i kazał się starać:-D Jakoś mi lepiej i lżej na sercu po tek wizycie i znowu mam nadzieje ze jednak moze sie udac:biggrin2:

Mam do was pytanie, w opisie usg jest napisane:jajnik lewy i prawy (wymiary)o budowie drobnopęcherzykowej prawidłowy. Myslicie że mam powody do niepokoju bo oczywiście poszperałam troszkę w necie i znalazłam info o pco.
Pozdrawiam wszystkie i gratuluje nowym ciężaróweczkom:)

Do góry