reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiesz, gatto, nie mam doświadczenia ani z ciążą, ani z zębami... czarny humor mi się włączył od rana, matko :D a może nie trzeba go będzie rwać? ;)

reklama
basiu w pierwszym trymestrze nie wolno za bardzo działać z zebami, ale jeśli boli mocno i jest stan zapalny to lepiej isc do dentysty, ona zalozy lekarstwo(opatrunek) i powinno wytrzymac do 2 trymestru, a w 2 trymestrze zeby normalnie mozna leczyc, jest znieczulenie dla ciężarnych, wiekszośc leczenia jest za darmo... ja leczyłam w 2 trymestrze zeby z córcią i jest zdrowiutka:)
w 2 trymestrze tez mozna zeby rwac, ale trzeba miec pozwolenie od gin.
OGROMNIE GRATULUJE cieszę się razem z tobą :)

karola1388 jak cie ząb boli to teraz do dentysty śmigaj... mi sie tak sypały zeby w ciazy,z e na bieząco od 2 trymestru naprawiałam, w tym 2 zeby kanałowo leczyłam... córcie mam zdrową :)

A mnie jakies lenistwo dopadło, nie mam weny do pisania, czekam do konca cyklu, ale juz blizej niż dalej.. no i ciekawe czy @ przylezie, bo narazie piekna faza lutealna sie rysuje....

zrobiłam fotę mojego dziwoląga - dodam że jeszcze parę dni temu była to normalna pępkowa dziurka okrągła i głęboka, teraz wygląda jakby puszczał oko i zmienił całkowicie głębokość "widać dno" hehe. To co kiedyś było wewnątrz "na pierwszym planie" teraz tworzy zewnętrzny "daszek". Nie wiem kiedy pępki wychodzą i w jakich etapach ale zdaje mi sie że jestem właśnie na pierwszym etapie, a na kolejny może będę długo czekać.

ok idę cos ogarnąć mieszkanko jeszcze do was wpadne przed wizytancją u ginka

Załączniki

• DSC06666.jpg
    DSC06666.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Karola na szczescie nie rzygam....mam tylko te mdlosci/mulenia.

SIOSTRO!!:-D

IZW, to cos mi naszego Klaka przypomina - jesli w nocy nieopatrznie komus wylazla spod koldry stopa, to on juz tam byl. Mam wrazenie ze czekal, dziad jeden, a pobudka przez upolowanie... Brrr... Na szczescie wyrosl z tego bo w pewnym momencie by chyba zarobil na depilacje woskiem. ANTENKA CI WYLAZI!:-D Wczesnie!

witam laseczki.
Wreszcie udało mi się was dogonić:-).
brzusie ;-)spokój i jeszcze raz spokój:-)Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za was wszystkie,żebyście strasznie wynudziły się do samego porodu;-)
basia sz gratuluje!! zaszyła się myszka cichutko i wraca z takimi wieściami:szok:

U mnie ciągle zamieszanie,mało tego,że jeszcze nie wszystko mam poukładane to jeszcze prowadzę nabór pracowników,więc taki zapieprz,że nie ma czasu załadować (znacie ten dowcip?). Na szczęście są jeszcze krótkie przerwy na jedzonko:-). Ja to chyba jakaś dziwna jestem-wcześniej nie mogłam się doczekać kiedy rozpocznie się budowa,żeby być wreszcie cały czas z m,a teraz jak już jesteśmy razem to jakoś nie mogę się do tego przyzwyczaić:szok: jakoś ciągle dochodzi do małych spięć.A może to symptom odwykowy od bb:-),bo w pracy nie mam czasu z wami przesiadywać,a w domu m ciągle za mną łazi i nie mam jak was nadrobić:baffled:. Nie bez znaczenia jest również fakt,że już powinniśmy działać gdybym chciała ciążę z tego cyklu,a tu włączyła się blokada (z tych co to i chcę i boję się).I ciągle chodzę jakaś podminowana,co odbija się na naszym związku:-(.Zazdroszczę wam tego,że tak łatwo umiałyście się zdecydować czy chcecie brzusio czy nie.
pozdrowionka dla wszystkich.

Witam Kochane:-)

Basia tfu tfu odpukac w niemalowane:-) kciukasy oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ciezaroweczki luz bluz i wakacje, bez stresu a napewno wszystko sie dobrze pouklada caluje Wasze brzusie :*
Staraczki cierpliwosci i owocnych przytulanek:tak: trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Eh Dziewczyny normalka ze jak ja zaczynam urlop to pogoda pod psem:-:)-(przesiedze cale dwa tyg na doopie i tyle bedzie wrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem zla!!!!!

Kochane!!!!Ratunku!!!!!zerknijcie na moj wykres....dobrze mysla z ta granica????????

Elka_30 brakuje danych o śluzie w 17dc... cieżko coś wyznaczyc :)tempki zakłócone i pifko :) pifko zazwyczaj podnosi tempki..
hehs.. postaraj sie w nastepnym cyklu nie pifkowac w środku cyklu hihiihih :)

reklama
Do góry