reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Myszko i Kłaczku - motor nie zając, nie ucieknie :-D A na wakacje wybierzemy się samochodem i tyle :tak:

Dzisiaj będzie mnie mało, bo o 17-tej mam egzamin, więc trzymajcie kciuki i nie denerwujcie się u mnie na razie wsjo ok :)

reklama
Zjolka to powodzenia na egzaminie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My sie cieszymy :-) troche nam miny zzedna jak bedzie gwiazdka i prezenty przyjdzie wysylac ;-) :-D

Myszka, Ty nie widzialas przyczepek do goldasow... Jajka by nie wytrzeslo. Z reszta.. Ja juz drugi sezon nie jezdze to Zjolka tez moze.:happy:
Gatto, tylko z detektorem to pamietaj ze czasem mozesz miec problem ze znalezieniem serduszka, wiec bez paniki. No, jest obledne uczucie...
O, wlasnie, Zjola, o, wlasnie!:tak:

Wkurzylam sie... Przyszedl termin scanu, na 17.08. To 13+3 t.c., czyli jesli ciaza znow okaze sie starsza, to NIE ZROBIA NT! Przy Karolu to bylo 5 dni roznicy. Jakie debile wyznaczaja termin scanu na granicy okresu, kiedy mozna to badanie zrobic? Znowu bede srala po nogach czekajac na PAPP-A?

dziewczyny czy wy placilyscie cos za nt????

mam wyznaczony termin (cudem znaleziony) na ostatni z mozliwych dni i jakby trzeba bylo powtorzyc to nie byloby kiedy:-(

Karola, oni sa madrzejsi od Pana Boga. Wedlug wyliczen to o czasie i juz. Sprobuje jednak podejsc do szpitala i wytlumaczyc, ze jest duze prawdopodobienstwo ze w tym terminie na NT bedzie za pozno.

reklama
liljanko przepraszam nie chce cie straszyc,ale ja to nawet nie wierze,ze to juz tak blisko...tak,tak kochana ty jestes zaraz za mna...ale nigdy nie wiadomo ktora z nas pierwsza sie rozpadnie:-p nio kochana ja juz mam wszystkie ciuszki poprane,jeszcze tylko prasowanie mi zostało tych co zabieram do szpitala.rzeczy tez juz mam naszykowane te co zabieram w torbe dla siebie i dla malej.tak na wszelki wypadek jak bym nie daj Bog musiala sie wczesniej polozyc to zeby maz wiedzial co mi przywiez dla Alicji.a jak sie czujesz??? kochana pozatym ty masz juz wprawe,masz dzidziolka wiec dasz sobie bez problemow rade-gorzej ze mna:eek:
No i masz babo placek, a ja zostawiłam sobie wszystko na sierpień, pranie i prasowanie, kupować nic nie muszę, muszę tylko wszystko znieść z pawlacza, ale póki co próbuję się oszukiwać, że mam jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu. Póki co nie mam pomysłu gdzie umieścić Weronikę w szafie. :confused2:

][/B]
Wkurzylam sie... Przyszedl termin scanu, na 17.08. To 13+3 t.c., czyli jesli ciaza znow okaze sie starsza, to NIE ZROBIA NT! Przy Karolu to bylo 5 dni roznicy. Jakie debile wyznaczaja termin scanu na granicy okresu, kiedy mozna to badanie zrobic? Znowu bede srala po nogach czekajac na PAPP-A?
Niby między 10 a 12 tc, ale ja teraz miałam robione w 13tc i szło zrobić.

dziewczyny czy wy placilyscie cos za nt????
Ja płaciłam jak za normalną wizytę, czyli byłam umówiona i zrobił mi badania nt. Czyli nic ekstra nie płaciłam.

Do góry