reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

tak, to byl piekny dzionek i same dobre wiesci :-))

moj M znow mnie dzis pytal " a z czego ty sie znow tak cieszysz?" (ostatnio mi sie tak mordka smiala jak Gatto zaciazyla;-))
Zjola wiec zamiast motorka bedzie czterokolowiec ;-) tez sie da calkiem calkiem posmigac :-D no i juz po planach wakacyjnych hihihihi ale ja wredota jestem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
tak tylko przyszłam zobaczyć, czy się coś nowego nie wykluło w ciągu dnia ;) nic nie szkodzi, starczy małe gattino i małe ziółko, i mały kłaczek, i małe cokolwiek to jeszcze będzie :] widzicie maleństwa ile e-cioć się cieszy, że jesteście :)

gatto, zaczęłam z temp i nawet bym wkleiła wykres, ale jak? :shocked2: przecież ze zdj do awatara miałam niezły problem :-) aż się sama z siebie śmiałam...

ja dziś widziałam 5 bocianów, teraz czekam na ich zbawczą moc :-D

ma ma, tylko to jest delikatna roslina i traci bardzo duzo wlasciwosci w procesie przetwarzania (szczegolnie termicznego), wiec najlepiej byloby jesc go surowym:baffled:
Szpinak surowy jest bardzo pyszny, można go dodawać do sałatek, je się go normalnie jak sałatę.

Bo mam tyły z CPP, a chciałabym się zaspokoić …

AniolkowaMama –jak wyszły te wątpliwości co się dotyczyły Twojej ciąży na pewnym etapie? Super, że już połowa praktycznie za Wami.

Anii – wiesz co w brzuszku bryka? A mąż znalazł pracę?

Aniolkowa.mama – jak się miewasz?

Karola1388 – już tak nie odliczaj tych tygodni i nie strasz mnie, bo ja zaraz po Tobie lecę, a jeszcze jestem daleko ze wszystkim z robotą. Ty już cos szykowałaś, prałaś, układałaś?

Gosiulek73 – piękna myśl w suwaku, wzruszyłam się „to zaszczyt być Waszą mamą”

Gatto – wielkie gratulacje ciężaróweczko

Plenitude – wiary życzę

Nisiao – witam Cię i proszę być zaczęła używać opcji edytuj, gdy chcesz dopisać jakąś myśl czy odpowiedź do napisanej już przez siebie wyżej odpowiedzi, w chwili gdy kolejne użytkowniczki nie napisały jeszcze posta, to nam pozwoli zachować nie-mnożenie-się-liczby-postów.
Opcję edytuj znajdziesz przy swojej odpowiedzi w prawym dolnym rogu, wystarczy kliknąć i dopisać.

Witam dziewczynki!!!
Karola plamienie bylo spowodowane zmeczeniem, bo w macicy czysto (oprocz gattino oczywiscie ;-)) mam sie oszczedzac:tak:

Klaczku no to jest niesamowite uczucie, jak takiej malej kruszynie bije serduszko i je slychac. Chyba sobie kupie ten detektor!!

Gatto kochanie detektor dobry o ile sie nie swiruje i nie spi z nim, ja z gory wiem ze nie dla mnie wynalazek. Gdybym nieznalazla odpowiedniego punktu do nasluchu, to zeszlabym na serce... wiec na 100% nie dla mnie ;-)

dzien dobry.

liljanko przepraszam nie chce cie straszyc,ale ja to nawet nie wierze,ze to juz tak blisko...tak,tak kochana ty jestes zaraz za mna...ale nigdy nie wiadomo ktora z nas pierwsza sie rozpadnie:-p nio kochana ja juz mam wszystkie ciuszki poprane,jeszcze tylko prasowanie mi zostało tych co zabieram do szpitala.rzeczy tez juz mam naszykowane te co zabieram w torbe dla siebie i dla malej.tak na wszelki wypadek jak bym nie daj Bog musiala sie wczesniej polozyc to zeby maz wiedzial co mi przywiez dla Alicji.a jak sie czujesz??? kochana pozatym ty masz juz wprawe,masz dzidziolka wiec dasz sobie bez problemow rade-gorzej ze mna:eek: gatto nio to dostałas wyrazny sygnał,ze musisz na siebie uwazac i na gattino oczywiscie:tak: ty chcesz detektor,a ja bym chciała aparat usg:-D

reklama
Kasia czy wykresik robisz na enpr.pl ?? jesli tak to postaram sie strescic w punktach:
1) wchodzisz i logujesz sie na enpr.pl
2) klikasz w prawym gornym rogu Moje cykle
3) pojawi ci sie tabelka a nad nia napisy: link do cyklu i miniaturka na forum
4) kopiujesz link miniaturki na forum
5) na forum BB wchodzisz w ustawienia w prawym gornym rogu
6) w waskiej kolumnie po lewej stronie znajdz edytuj sygnature
7) w edytuj sygnature (druga tabelka) wklej skopiowany link z enpr tak jakbys wpisywala post
8) kliknij Zapisz sygnature
9) powinno sie wszystko znaczy wykres pokazac w nastepnym poscie jaki wpiszesz na forum
POWODZENIA!!

Do góry