reklama
Chyba od dzdzownic - tam malo szkod mozna narobic...
Mysiak! Masz 1 dziecko, tak? I ona uwaza ze "po co ci wiecej"? Wlasnie badz egoistka i spelniaj swoje marzenia! Egoizm to niekonicznie pilnowanie swojej wygody, jak sie marzy o duzej rodzinie to realizacja marzen tez jest forma egoizmu. Zdrowego egoizmu. Mysle ze ta pani nie jest psychologiem, jak slusznie zauwazylas to jakas dupa buraczana i juz. Przyjrzyj sie lekom ktore Ci przepisala... To ze jestes za gruba to jej czy Twoje zdanie? I od kiedy probuje sie temu radzic pigulami zamiast zaczac od diety? Nie podoba mi sie to...
Mysiak! Masz 1 dziecko, tak? I ona uwaza ze "po co ci wiecej"? Wlasnie badz egoistka i spelniaj swoje marzenia! Egoizm to niekonicznie pilnowanie swojej wygody, jak sie marzy o duzej rodzinie to realizacja marzen tez jest forma egoizmu. Zdrowego egoizmu. Mysle ze ta pani nie jest psychologiem, jak slusznie zauwazylas to jakas dupa buraczana i juz. Przyjrzyj sie lekom ktore Ci przepisala... To ze jestes za gruba to jej czy Twoje zdanie? I od kiedy probuje sie temu radzic pigulami zamiast zaczac od diety? Nie podoba mi sie to...
karola1388
Poprostu żyj...
aniołkowamamo nooooooo widzisz bo ja z takich roztrzepanych ludzi jestem i nic na to nie poradze u mnie to norma kochana ja wiem,ze tesknisz za swoimi dziecmi,ale to,ze stracilas dwojke nie oznacza,ze Bog ci w przyszłosci nie da dwoje kolejnych dzieci oprocz tego malenstwa ktore teraz nosisz...wszystko sie jeszcze moze zdarzyc.bett no dobrze,ze wysłalas meza,bo sie wlasnie zastanawialam co tam u ciebie,a pewnie nie dowiedziala bym sie.nio 22tc to juz brzusio widac.co do tych sinic to wlasnie slyszalam,ze sa nad morzem...kurcze pewnie wielu ludzi to odstraszyło.my planujemy za rok jechac mam nadzieje,ze nic takiego miejsca nie bedzie mialo choc i tak ja do wody nie wchodze...dobrze,ze maz jest taki obrotny i sie nie nudzicie.w koncu po to sa wakacje zeby pozwiedzac i miec wspomnienia.udanego dalszego urlopu.mysiak to twierdze,ze pani pomyliła specjalizacje bo na lekarza od " duszy" to sie nie nadaje i najprawdopodobniej przedstawiła SWÓJ poglad na posiadanie dzieci.nie dziwie sie wcale twojej reakcji franca jedna.zmieniła bym lekarza to napewno.ale kochana głowa do gory.nie ma sie co przejmowac takimi zrytymi ludzmi...mam nadzieje,ze jak ona bedzie kiedys potrzebowala specjalistycznej pomocy to tez ja ktos tak potraktuje.bedzie dobrze.martusia dziekuje,bo mam fizia na punkcie teraz swojej wagi,ale moja mamaze mna w ciazy schudla sporo a tez sie zdrowa urodzilam.ciesze sie,ze u was wszystko dobrze.oby tak dalej.nio pt 13go...dzien jak codzien.
Wakacyjne klimaty! Mazury, morze, góry... Ciąże ;-) Fajnie.
U mnie pierwsza @ po #. Po 38 dniach i póki co- takie właściwie plamienie bardziej. Też tak miałyście? Nie wiem czego się spodziewac. Brzuch zaczyna pobolewac, za to piersi w ogole nie bolały i nie bolą.
Chłopcy przyjechali od babci i szaleją...
A taka cisza była...;-)
Ja dziś zrobiłam wyniki ft3 i ft4. Mam w normie, więc już niczego nie rozumiem: TSH, FT3, FT4 w normie, tylko antytpo podwyższone... A na dodatek wizytę mam przełożoną na czwartek (ze środy) na godz.20.40, bo pani doktor wypadł jakiś dyżur... :-(
Mysiak: co to za lekarz? Masakra!!!! Olej go.
Dziewczyny co to jest za badanie, o którym piszecie "nt"? Bo ja kumam o co kaman...
Martussia: dziękuję za życzenia! Mieszczą się w oktawie, to zaliczone!
U mnie pierwsza @ po #. Po 38 dniach i póki co- takie właściwie plamienie bardziej. Też tak miałyście? Nie wiem czego się spodziewac. Brzuch zaczyna pobolewac, za to piersi w ogole nie bolały i nie bolą.
Chłopcy przyjechali od babci i szaleją...
A taka cisza była...;-)
Ja dziś zrobiłam wyniki ft3 i ft4. Mam w normie, więc już niczego nie rozumiem: TSH, FT3, FT4 w normie, tylko antytpo podwyższone... A na dodatek wizytę mam przełożoną na czwartek (ze środy) na godz.20.40, bo pani doktor wypadł jakiś dyżur... :-(
Mysiak: co to za lekarz? Masakra!!!! Olej go.
Dziewczyny co to jest za badanie, o którym piszecie "nt"? Bo ja kumam o co kaman...
Martussia: dziękuję za życzenia! Mieszczą się w oktawie, to zaliczone!
Ostatnia edycja:
gatto, zrobiłam jak mówiłaś, powinno być. tylko póki co nie ma co patrzeć, bo dopiero dwa dni
anilek, mój pierwszy okres po był nie do zniesienia, nie do wytrzymania. myślałam, że nie wytrzymam bólu, a do tego chciało mnie zalać. a to akurat była Wielka Sobota i nie było mowy o 'wolnym'... wszystko było inaczej niż zwykle, poprzestawiane, a ból kosmiczny... każda z nas mogła mieć chyba co innego...
mysiak, na Twoim miejscu zmieniłabym lekarza czym prędzej... matko, i taki ktoś ma pomagać ludziom... moja bratowa mówi o takich ludziach, że widocznie mają nudne życie i gdzieś muszą sobie 'odbić'...
anilek, mój pierwszy okres po był nie do zniesienia, nie do wytrzymania. myślałam, że nie wytrzymam bólu, a do tego chciało mnie zalać. a to akurat była Wielka Sobota i nie było mowy o 'wolnym'... wszystko było inaczej niż zwykle, poprzestawiane, a ból kosmiczny... każda z nas mogła mieć chyba co innego...
mysiak, na Twoim miejscu zmieniłabym lekarza czym prędzej... matko, i taki ktoś ma pomagać ludziom... moja bratowa mówi o takich ludziach, że widocznie mają nudne życie i gdzieś muszą sobie 'odbić'...
Kasia2508 u mnie jakoś tak spokojnie z tym "okresem", nie wiem czy przyjdzie jakiś ból i krwawienie, bo czytałam, że właśnie często tak jest jak piszesz. W razie czego masz jakieś rady? Co skutkuje? Tabletki przeciwbólowe, okłady...
A czy któraś z Was miała inaczej?
A czy któraś z Was miała inaczej?
Anilek, po zabiegu @ mialam " z sila wodospadu"... Oj, pooszlo. No i bolalo.. No-spa i duzo odpoczywaj jesli sie tak rozkreci. I duzo pij. NT to przeziernosc karkowa - podstawowe badanie w kierunku trisomii, wykonywane na USG od 11-14 tygodnia ciazy.
gatto, patrz, jaka świnia jestem już poprawiłam!
anilek, ja wzięłam zwykła tabletkę przeciwbólową i chwila drzemki, mnie po nospie dopiero zalewało... zresztą, akurat wtedy nie miałam zbytnio możliwości odpocząć, ale r mi pomagał i jakoś daliśmy rady
anilek, ja wzięłam zwykła tabletkę przeciwbólową i chwila drzemki, mnie po nospie dopiero zalewało... zresztą, akurat wtedy nie miałam zbytnio możliwości odpocząć, ale r mi pomagał i jakoś daliśmy rady
reklama