reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny ja wiem, ze wy jestescie przejete nowa ciaza, ale prosze Was o trzymanie kciukow dzis wieczorem za mnie, bo mam wizyte i sie cykam (bo to pierwsza)

my tu jestesmy przejete kazda nowa ciaza...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i starymi tez:tak:

anii napisałam juz jednego posta i mi sie opera zawiesila wiec pisze jesio raz...:eek: u nas tez sie nie przelewa.maz pracuje sam i tez niestety musimy sie zastanawiac co kupic,a co sobie odmowic.nieraz musze patrzec jak chodzi załamany,ze jest jak jest wtedy staram sie zrobic wszystko zeby go pocieszyc i powiedziec,ze wazne,ze ma prace....dobrze tez,ze mamy swoje mamy ktore nam pomagaja w miare swoich mozliwosci,bo inaczej byli bysmy w czarnej dooppie...co do brzuszka to tez mam nadzieje,ze nie bede musiala wracac juz do fenoterolu,ale watpie,bo napina mi sie:crazy: izw wczoraj na szkole rodzenia znowu dostalismy dodatki.tym razem w reklamowce " 9 miesiecy".były tam gazetki,ale tez proszek jelp,masc alantan dermoline i taka maluska probka kremu na odparzenia hipp.zjola piekny ten tescik.wyrazniejszy niz moj na samym poczatq.ja to musialam lookac pod swiatło.bedzie małe ziólko na motorku:tak: lenka pewnie emocje z bb tez robia swoje...

reklama
O rany Zjola własnym oczom nie wierzę!!!!!! Mówiłam, że prawo jazdy i motor sie bedą marnować przez 9 miesięcy!!! Rany, ale sie cieszę!! A krechy mocne i wyraźne, czyli będzie silna dziewuszka:-)
jak ten los potrafi płatać figle. Tyle lat starań, IUI i nic a "zmarnowany" cykl kilka dni przed owu przyniósł taka niespodziankę. GRATULUJĘ z całego serducha.

Gatto będzie dobrze. W końcu macie ze Zjolą razem rodzic. Trzymam kciuki z wizytę

Dziewczynki kochane dzieki za kciuki, przydaly sie, bo wszystko ok. Moja fasolka zwana Gattino ma 8.5 mm i serduszko bije, slyszalam!! Ale jestem szczesliwa!!

Hej,hej
Czytam Was dosc czesto ale ni pisze zbyt wiele.Dzis jednak po TAAAAAAKIM newsie,po ktorym mi wlosy stanely deba :rofl2: musze sie odezwac.
Zjola GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Co za wiadomosc:))))))))))
Tak to juz jest,ze jak glówka troche odpusci to sie dzieja takie cuda:))) Psychika kobiety to jedna wielka zagadka:))Zajelas glowke czyms innym i podzialalo!!!mozesz byc pozytywnym przykladem dla wszystkich dziewczyn-staraczek:))To forum daje tyle sily i energii:))Polecam!!!
karolcia tak czesto zmieniasz awatary,ze Cie na forum nie moge rozpoznac:p Ostatnio dostalam od kogos opiernicz i nie wiedzialam od kogo,bo mi awatar nie pasowal:p
No i gratulacje dla Gatto!!!

Ale bedzie owocna wiosna:))

A ja czekam na poniedzialek,kiedy to mam polówkowe:))Dacie wiare,ze to juz????A dopiero co test robialam;P
Pierwszego testu ciazowego nie zaliczylam,bo byly za trudne pytania:)) dopiero poprawowy zdalam:p ale po prostu za wczesnie sie wyrwalam do tego:p nie moglam sie doczekac.
A teraz juz polowkowe.Caly czas pracuje,czuje sie super.

Ostatnia edycja:
Gatto świetnie, bardzo się cieszę razem z Toba...
Karola u nas nigdy się nie przelewało chociaż wiadomo raz bywało lepiej a raz gorzej...moja mama nie żyje więc na pomoc nie ma co liczyć, mojego M mama biedna jak mysz kościelna więc liczymy tylko na siebie. ale dziękuję Bogu że mamy siebie bo takich jak my to nie ma:tak: nazywam nas Święta Trójca jak będzie czwarty członek rodziny to nie wiem jak sie nazwiemy...hihihi

Pozytywny dzień na forum dzisiaj :-)
gartuluje Gatto i niech Gattino rośnie zdrowo i siedzi grzecznie w brzuszku mamusi.
Cieszę sie waszym szczęściem kobietki.

Aniolkowa ​faktycznie ci zleciał czas. Teraz będzie z górki.

Dziewczynki kochane dzieki za kciuki, przydaly sie, bo wszystko ok. Moja fasolka zwana Gattino ma 8.5 mm i serduszko bije, slyszalam!! Ale jestem szczesliwa!!

no i pieknie:tak: wiedzialam,ze bedzie wszystko dobrze.nie moglo byc inaczej,a co lekarz powiedzial na temat tych plamien? gratuluje suwaczka:tak:

aniołkowamama ode mnie dostalas opiernicz:szok:??????????????????????? no zmieniam zmieniam jakos tak nie umiem długo przy jednym trwac;-).ale nick mam wciaz ten sam:-p gratuluje usg.napewno bedzie wszystko dobrze.wkoncu juz tak daleko zaszłas.nio i dowiesz sie kto mieszka w brzuszku.jakies typy??? anii no nasze mamy tez tyraja po 12,14h,oboje mamy rodzenstwo,ale wiadomo jak to matki chca pomoc swoim dzieciom jesli jakos w miare moga...oczywiscie nie jest to czeste,a my tez nie chcemy tak nagminnie z tego korzystac,bo wiadomo nie wypada...u nas zawsze to ja mialam problemy ze znalezieniem pracy,moj maz nie ma z tym wiekszego problemu,ale wiadomo jak to facet.bedzie dobrze.a nazwe dla was mam- świety kwadrat:laugh2:

a moja mała Alicja ma juz chyba coraz mniej miejsca,bo wypina sie niemiłosiernie az mi takie górki na brzuchu sie robia:-p własnie dzis sobie uswiadomilam,ze jeszcze tylko 8tygodni...:szok:

reklama
Do góry