reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zjola, Ty nie chcesz zobaczyc mojej kolekcji zasikanych paskow.:-D Sikaj ile wlezie, sama radosc!
No, jakos tak jest, ze XY maja male lby i sa szybkie, a XX maja duze glowki i wolniej ganiaja, ale za to dluzej potrafia przezyc, dlatego jak sie przed owulacja "dziubie" to raczej sie wydziuba dziewczynke.

reklama
Klaczku a ty na kiedy masz termin??? bo mnie lekarz wyliczyl na 1 marzec, a wszystkie kalkulatory gadaja, ze na 26 luty:eek:

No fakt jest taki, że młody został poczęty w dniu owulacji i jak by nie było jest chłopcem :-D, więc jest duża szansa na dziewczynkę :), bo dziubaliśmy 3 dni przed owulką :-D

Gatto, polozna mi wyliczyla na 20. 02, ale mnie wychodzi na 14.02. Poprzednim razem tez polozna wyliczyla pozniejszy niz ja, a potem scan poprawil na moja date.:tak:

Zjola- gratuluję!!!!!!!!! Baaaardzo mnie takie wiadomości optymizmem napawają. Że może my-niezaciążone też kiedyś do was dołączymy. Buźka wielka dla Ciebie! :-)

Ja jutro idę na badanie ft3 i ft4, żeby 18 lipca do pani doktor iśc z kompletem wyników. Zobaczymy co mi tam wynajdą...

:D hehe no zaje biście :D ziółko moje :D córcia jak byk hehe wytrwałe maleństwa :D
sikaj sikaj patrzaj i podziwiaj krechy na wyroczni :D im więcej sikaczy tym więcej optymistycznych myśli hehe
no tak sie cieszę i tak jak już dziewczyny gadały looz jest najważniejszy ja też jestem tego przykładem jak już sie poddałam to mi kruszyna zakiełkowała :D hehe
dużo zdrówka życzę, spokojnych i pełnych radości dzionków

Gatto && i za dzisiejsza wizytancje &&

dzisiej fajny dzionek same dobre wieści i udane wizytki

nie pamietam już komu co miałam napisać, bo sie szczerzę do mnitora jak obłąkana hehe

o wiem cześć iqusia co u ciebie kobitko ja mało zaglądam ale nie widziałam dawno twoich i babianki postów, obie ilonki też coś chyba mało kiedy wpadają i onaxx też nie widuję, albo mam pecha a nigdy nadrobić nie daje rady jak nie zaglądam codziennie - także pozdrowionka kobitki

nie no cudny dzionek hehe

Jejq nadgonic was kobietki hiihih ale rozumiem dlaczego nagle taki ruch :)

zjola wielkie gratulacje, jejq łezke uroniłam jak przeczytałam :) szok, ale i wielkie szczescie:) Gratki gratki i zycze ci zdrowego dzidziusia:)

Ja dzis odebrałam wyniki, "resztki doczesnej i jaja" wiec wszytsko jest ok i nie ma zaśniadu tak jak podejrzewali.. ufff

reklama
Do góry